Νέα

Ad Massage Nirvana, Φραντζή 2 & Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα massage nirvana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gsociety

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Καλησπέρα , ήθελα να ρωτήσω αν η Κρυσταλ και η Φραντζέσκα δουλεύουν ακόμα στον χώρο σας γιατί δεν τις βλέπω στο επίσημο σάιτ σας , ευχαριστώ

R€bi

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2023
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Για εμένα που ό χρόνος μου είναι περιορισμένος το Nirvana είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΌ μασάζ στην πόλη πού είναι συνεπέστατοι στά ραντεβού τούς, πάντα στην ώρα τους ΠΌΤΕ δεν με έχουν καθυστερήσει με κοπέλα. Ο σεβασμός και εχεμύθεια στο άτομό μου ήταν ξεκάθαρος και πολλές φορές με κατεύθυναν σε σωστά μονοπάτια, γνωρίζοντας τα κουμπιά μου.

Όσο για τη ποικιλία νομίζω ότι έχει τις συχνότερες αλλαγές .Το ρόστερ όλες τις εποχές του χρόνου είναι πλούσιο με καλές επιλογές .Συχνή ανανέωση στην καρτέλα αλλά και επανεμφανίσεις .
Βγάζω το καπέλο στην Λάρισα, αλλά και στην Τζόρτζινα, η οποίες είναι ΥΠΟΔΕΊΓΜΑΤΑ επαγγελματισμού παίρνουν άριστα και χαίρουν της εμπιστοσύνης μου.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.771
Πόντοι
2.456
Για εμένα που ό χρόνος μου είναι περιορισμένος το Nirvana είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΌ μασάζ στην πόλη πού είναι συνεπέστατοι στά ραντεβού τούς, πάντα στην ώρα τους ΠΌΤΕ δεν με έχουν καθυστερήσει με κοπέλα. Ο σεβασμός και εχεμύθεια στο άτομό μου ήταν ξεκάθαρος και πολλές φορές με κατεύθυναν σε σωστά μονοπάτια, γνωρίζοντας τα κουμπιά μου.

Όσο για τη ποικιλία νομίζω ότι έχει τις συχνότερες αλλαγές .Το ρόστερ όλες τις εποχές του χρόνου είναι πλούσιο με καλές επιλογές .Συχνή ανανέωση στην καρτέλα αλλά και επανεμφανίσεις .
Βγάζω το καπέλο στην Λάρισα, αλλά και στην Τζόρτζινα, η οποίες είναι ΥΠΟΔΕΊΓΜΑΤΑ επαγγελματισμού παίρνουν άριστα και χαίρουν της εμπιστοσύνης μου.
Επαγγελματίες κ ευγενικές όσο χρειάζεται χωρίς φανφάρες κ σάλια..

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.297
Πόντοι
7.195
Καλημέρα αν δεν το γνωρίζετε η τζώρτζιανα είναι η αδερφή μου ( ΛΑΡΙΣΑ ) η δουλειά της είναι υπεύθυνη , αν κάθε υπεύθυνη πέρναγε στα δωμάτια τότε η ωραίες μας δεσποινίδες που σας περιμένουν τη θα κάνουν. Πάντως σας ευχαριστούμε για τα πολύ για τα ωραία σας λόγια για τη τζορτζι .
Φυσικα και το γνωριζω Λαρισα και φυσικα και εσυ γνωριζεις οτι η Τζορτζι οπως και εσυ προσωπικα ειστε οι αγαπημενες μας.
Η σημειωση μου απλα εγινε μετα την σημειωση του johny87 που αυτο το νοημα εβγαζε !!!
Η προσφορα σου φυσικα αν και χιουμοριστικη πραματικα θα μας εβαζε να ψαχνουμε το γυαλινο βαζο γι αυτο μην μας τρελαινεις !!!!
Σε καθε περιπτωση ευχαριστω για την πληροφορια !!!
Την καλησπερα μου στην ομορφη !!!

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.735
Πόντοι
736
Καλημέρα αν δεν το γνωρίζετε η τζώρτζιανα είναι η αδερφή μου ( ΛΑΡΙΣΑ ) η δουλειά της είναι υπεύθυνη , αν κάθε υπεύθυνη πέρναγε στα δωμάτια τότε η ωραίες μας δεσποινίδες που σας περιμένουν τη θα κάνουν. Πάντως σας ευχαριστούμε για τα πολύ για τα ωραία σας λόγια για τη τζορτζι .
Η Τζορτζιανα ειναι ευγενεστατη κοπελα κ σωστη επαγγελματιας! Οπως εχω ξαναγραψει σεβομαστε κ αγαπαμε τις Ρουμανες!!:wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom