tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 68
- Like
- 4.368
- Πόντοι
- 4.130
Παιζει και Τζώρτζη σε αυτο?Αν το αγαπάει το κορίτσι να τον πάρει και εγώ κουμπάρα μόλις έρθει όποιος την αγαπάει πολύ να της κάνει πρόταση γάμου![]()
Παιζει και Τζώρτζη σε αυτο?Αν το αγαπάει το κορίτσι να τον πάρει και εγώ κουμπάρα μόλις έρθει όποιος την αγαπάει πολύ να της κάνει πρόταση γάμου![]()
Εγώ Λάρισα το χρέος μου το έκανα,έγραψα κριτική από τη πρώτη μέρα και το ένστικτο μου έπεσε μέσα!Καλησπέρα πριν καιρό είχα γράψει και είχα απορία πώς είναι η νικολ να μη έχει κριτική . Περάσανε δύο μήνες για να ακουστεί το όνομα της νικόλ αν και μετά από τον πρώτο μήνα δούλευε μόνο με ραντεβού από τηλέφωνο. Ηταν πολύ σπάνιο να τη βρείτε ελεύθερη και μία μέρα σε συζήτηση που είχε η αδερφή μου με τον profesor ανάφεραν αυτό το θέμα και είπε η αδερφή μου η τζορτζη πώς γίνεται μία κοπέλα να δουλεύει όλη την ημέρα μόνο με το τηλέφωνο και να μην υπάρχει συζήτηση στο site .ο professor απάντησε : γιατί όλοι είναι η μονοφαγαδες μπορεί να σας το επιβεβαιώσει αυτή τη συζήτηση . Πάντως να ξέρετε η ΝΙΚΟΛ έφυγε με τη καλύτερες εντυπώσεις από τη Ελλάδα και δε βλέπει τη ώρα να ξανα γυριση
Ωχ παιδιά θα γίνει μακελειοΑν το αγαπάει το κορίτσι να τον πάρει και εγώ κουμπάρα μόλις έρθει όποιος την αγαπάει πολύ να της κάνει πρόταση γάμου![]()
Τι κάνει το Αλικάκι;Οχι θα αφήνει ο κάθε μπουρδελιαρης να του γαμάνε το κορίτσι του,πριτς!
Καλε κυρία το παίζει στο Αλκατράζ νομίζω,οχι;Τι κάνει το Αλικάκι;
Που χάθηκε αυτή η ψυχή;
Το αποκατέστησες ρε το κορίτσι;
Την Τζωρτζίνα αγαπητέ την έχω κλείσει εγώ, έχω έτοιμο το μονοπετρο καί λουλούδιαΠαιζει και Τζώρτζη σε αυτο?
Την καλύτερη κοπέλα πήρες αγαπητέ!Την Τζωρτζίνα αγαπητέ την έχω κλείσει εγώ, έχω έτοιμο το μονοπετρο καί λουλούδιαπεριμένω τόν κουμπάρο νά γυρίσει για να την ζητήσω καί επίσημα
![]()
Στους επισήμους καλεσμένους θά είστε αγαπητέΤην καλύτερη κοπέλα πήρες αγαπητέ!![]()
Καυλα μου εσυ δυο γύρους με το γαμιά elganador δεν μπορείς τώρα♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΝΑΝΣΥ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΗΛΙΚΙΑ : 37χρ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΜΑΥΡΑ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΜΑΥΡΑ
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
![]()
![]()
![]()
![]()
Πραγματικά όσα χρόνια ξέρω τον κοριτσαρο την Νάνσυ, ποτέ δεν έχει πει ότι είναι Ελληνίδα η κοπέλα κ αναφέρει με μεγάλη άνεση την καταγωγή της.... Ούτε εγώ εχω καταλάβει τον λόγο οσες φορές μου την παρουσιάζουν έτσι .....Γιατί επιμένετε να λέτε την Νανσυ Ελληνίδα, κατι που το διαψεύδει η ίδια μόλις μπει στο δωματιο?