professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 29.035
- Πόντοι
- 11.096
Πανουλη σεμνά....Καλημέρα μια ερώτηση : Μπορώ να εχω συνεδρία με μια κοπέλα και την Κούκλα ταυτόχρονα ; Σας.ευχαριστώ.
Πανουλη σεμνά....Καλημέρα μια ερώτηση : Μπορώ να εχω συνεδρία με μια κοπέλα και την Κούκλα ταυτόχρονα ; Σας.ευχαριστώ.
O θεος μαζι σας μαζι♡ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑΣ ♡
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/8 11:00 - 19:00
ΠΕΜΠΤΗ 15/8. ΚΛΕΙΣΤΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/8
11:00 - 21:00
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΣ ΤΗ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ
ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
Τη...κουκλα?? Δε παιρνεις 2 κοπελες καλυτερα μαζι...να ειναι κι οι 2 κατι σε ζωντανο...?Πανουλη σεμνά....
Σωστά, αλλά υπάρχει καί καλύτερη επιλογή, Διπλό ή έστω μόνο στο jacuzziO θεος μαζι σας μαζι
Τη...κουκλα?? Δε παιρνεις 2 κοπελες καλυτερα μαζι...να ειναι κι οι 2 κατι σε ζωντανο...?
Γιατί ρε τρελέ , ξέρει η κούκλα μπάνιο ??Σωστά, αλλά υπάρχει καί καλύτερη επιλογή, Διπλό ή έστω μόνο στο jacuzzi
Να απαντήσω τώρα η όχι ;Γιατί ρε τρελέ , ξέρει η κούκλα μπάνιο ??![]()
Πληροφορίες λένε ότι επιπλέει ή κούκλαΓιατί ρε τρελέ , ξέρει η κούκλα μπάνιο ??![]()
Έλα ριχτοΝα απαντήσω τώρα η όχι ;
Αν η κούκλα δεν είναι από αέρα αλλά από νερό ; Επιπλέει;Έλα ριχτο![]()
Πανουλη γύρω γύρω την φέρνεις την κούκλα.Αν η κούκλα δεν είναι από αέρα αλλά από νερό ; Επιπλέει;
Και εγώ τα άλλα μισαΠάνο, να βάλω τα μισά και να με αφήσεις να κοιτάω τι θα κάνεις με μια κοπέλα και μια κούκλα;
Πάνο, να βάλω τα μισά και να με αφήσεις να κοιτάω τι θα κάνεις με μια κοπέλα και μια κούκλα;
Καντε διαγωνισμο free fuck με τη κουκλα! θα πεσει ολο το φορουμ απο τη συμμετοχηΚαι εγώ τα άλλα μισα![]()
Παιζει τζακουζι στο nirvana??!Σωστά, αλλά υπάρχει καί καλύτερη επιλογή, Διπλό ή έστω μόνο στο jacuzzi
Και ποσό κανει γιατί δεν ήξεραΠαιζει τζακουζι στο nirvana??!
Καλυτερα μιας ωρας πληρωμενη με ζωντανη...παρα 40 χρονια να γαμας ψευτικο κουκλι...Καντε διαγωνισμο free fuck με τη κουκλα! θα πεσει ολο το φορουμ απο τη συμμετοχη![]()
ΝαιΠαιζει τζακουζι στο nirvana??!
Αν θυμάμαι καλά είναι+20€ επιπλέον στο πρόγραμμα μίας ώρας.Και ποσό κανει γιατί δεν ήξερα
Ισχύει ακομαΠαλιά είχε free fuck στις 10 επισκέψεις τώρα ισχυει ακομη αυτο ;;
Τελευταια που χα περασει..δε μου μιλησαν για κουπονια ...αλλα προσωπικα και να ισχυε δε θα το δεχομουν!ενα δωρο να πληρωσεις π.χ με 60 ολο το προγραμμα ωρας ναι...Παλιά είχε free fuck στις 10 επισκέψεις τώρα ισχυει ακομη αυτο ;;