vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Πρώτος ο συναγωνιστής που παρέθεσα το είπε.Μόνο για πλάκα κάνετε τη ερώτηση. Θα το λάβουμε για χιούμορ
Πρώτος ο συναγωνιστής που παρέθεσα το είπε.Μόνο για πλάκα κάνετε τη ερώτηση. Θα το λάβουμε για χιούμορ
Υπαρχουν περιπτωσεις που αυτο φερνει πιο ωραιο αποτελεσμα στα οπισθια και φαινονται πιο σεξυ...σε αλλες περιπτωσεις χαλαει το αποτελεσμα..και φαινεται...σαν μπαλονι..προσθετικες εκει που βελτιωνουν...οχι απλως εκει που ακαλαισθητα ...προσθετουν..βεβαια ο καθενας κανει στο σωμα του ο,τι γουσταρει...αλλα και μια καλοπροαιρετη συμβουλη τριτων...και ποσο μαλλον πελατων...γιατι εμεις τις διαλεγουμε κρινοντας αρχικα το..." οπτικο" δεν ειναι για κακο.Εσύ τι είσαι; Δικηγόρος τους ή ο πλαστικός και πετάγεσαι;
Δεν κατάλαβες.
Δεν ζήτησα να κάνω κουμάντο σε κανενός το σώμα. Πώς θα μπορούσα άλλωστε; Από πότε η έκφραση γνώμης είναι κουμάντο στον άλλο. Μάλλον εσύ θέλεις να μας κάνεις κουμάντο και να μου πεις που θα κοιτάω.
Πολύ απλά σχολιάζω ότι κάνουν προσθετικές για να αρέσουν στους πελάτες και το αποτέλεσμα δεν είναι τελικά το επιθυμητό. Ας το ξανασκεφτούνε και ας πράξουν όπως νομίζουν.
Καλημέρα και χρόνια πολλά αν εννοείται το ποστ που έχετε αναρτήσει είναι για μας θα θέλαμε να σας πούμε ακόμα μία φορά και δεν μπορούμε σαν μαγαζί να δώσουμε συνέχεια . Κάθε κοπέλα κάνει ό,τι πλαστική επέμβαση θέλει εμένανε προσωπικά επειδής βάζουνε πολύ μεγάλη περιφέρεια δεν μ αρέσει δεν είναι υποχρεωτικό όταν κάνει ένας μία πλαστική να του πούμε ναι μπράβο καλά έκανες , υπάρχει είναι ωραίο δεν είναι ωραίο και φυσικά οταν δεν είναι ωραίο πάντοτε φροντίζουμε να του το πούμε λίγο πιο κομψα . Αλλά στη συγκεκριμένες στις λατίνες θα το πούμε και ακόμα μία φορά της αρέσει να χουνε μεγάλη περιφέρεια γιατί και η ισπανόφωνη άντρες τους αρέσει αυτό το πράμα άρα πάντοτε κάνουν τις πλαστικές επεμβάσεις με τα γούστα των ανδρών σπο τη χώρα τους . Εδώ πέρα έρχονται για τρεις μήνες και φεύγουνε άντε να ξαναέρθουνε άλλους τρεις μήνες στη χώρα του όμως θα ναι για πάντα για αυτό πάντοτε και τα φτιάχνουνε βάση τις προτιμήσεις το ισπανόφωνων άντρωνΥπαρχουν περιπτωσεις που αυτο φερνει πιο ωραιο αποτελεσμα στα οπισθια και φαινονται πιο σεξυ...σε αλλες περιπτωσεις χαλαει το αποτελεσμα..και φαινεται...σαν μπαλονι..προσθετικες εκει που βελτιωνουν...οχι απλως εκει που ακαλαισθητα ...προσθετουν..βεβαια ο καθενας κανει στο σωμα του ο,τι γουσταρει...αλλα και μια καλοπροαιρετη συμβουλη τριτων...και ποσο μαλλον πελατων...γιατι εμεις τις διαλεγουμε κρινοντας αρχικα το..." οπτικο" δεν ειναι για κακο.
Εσύ τι είσαι; Δικηγόρος τους ή ο πλαστικός και πετάγεσαι;
Δεν κατάλαβες.
Δεν ζήτησα να κάνω κουμάντο σε κανενός το σώμα. Πώς θα μπορούσα άλλωστε; Από πότε η έκφραση γνώμης είναι κουμάντο στον άλλο. Μάλλον εσύ θέλεις να μας κάνεις κουμάντο και να μου πεις που θα κοιτάω.
Πολύ απλά σχολιάζω ότι κάνουν προσθετικές για να αρέσουν στους πελάτες και το αποτέλεσμα δεν είναι τελικά το επιθυμητό. Ας το ξανασκεφτούνε και ας πράξουν όπως νομίζουν.
Ευχαριστούμε λαρισα, χρόνια πολλά για αύριο σέ εσένα την αγαπημένη Τζωρτζίνα και σέ όλα τά κορίτσια.♡ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΙΑΣ ♡
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΡΕΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/8 11:00 - 19:00
ΠΕΜΠΤΗ 15/8. ΚΛΕΙΣΤΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/8
11:00 - 21:00
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΣ ΤΗ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗ
ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ
Το να εκφράσει κάποιος μια ευχή σε κάποιον άλλον όπως παραπάνω το μαγαζί στους πελάτες του και ο συναγωνιστής που ανταποδωσε τις ευχές,είναι ανθρώπινο και δεν νομίζω ότι πρέπει να επιδέχεται καμμία μορφή κοροϊδίας από κανέναν.Χαρά που θα εχει πάρει ...
Η Μεγαλόχαρη
Έχω κάνει αναφορά από χθές αλλά δεν βλέπω κίνηση ...Το να εκφράσει κάποιος μια ευχή σε κάποιον άλλον όπως παραπάνω το μαγαζί στους πελάτες του και ο συναγωνιστής που ανταποδωσε τις ευχές,είναι ανθρώπινο και δεν νομίζω ότι πρέπει να επιδέχεται καμμία μορφή κοροϊδίας από κανέναν.
Το αντίθετο μάλιστα πρέπει να γίνεται σε κάτι τύπους σαν τον μαλάκα που ανέβασε βλάσφημη φωτογραφία στο νήμα της Αριάδνης,με την Παναγία στο κρεββάτι μετά από σεξ.
Εκεί δεν σε είδα να έχεις ευαισθησίες.
Και μια που το λέμε,η βλάσφημη φωτογραφία ακόμα εκεί είναι.
Κανείς από τους μοντ ή διαχειριστές δεν αξιώθηκε να την κατεβάσει.
Κι εγω έκανα αναφορά από χθές αλλά κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.Έχω κάνει αναφορά από χθές αλλά δεν βλέπω κίνηση ...
Πουτανιάρηδες είμαστε κύριε καθηγητά μου ,Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν κάποιοι ανεγκεφαλοι όπως ό τύπος παραπάνω ή ό άλλος που ανέβασε την φωτογραφία στο νήμα της Αριάδνης με τόν άλλον νά βάζει και φατσούλα γέλιου από κάτω εκτός από τής βλακείες που έγραψε. Μπορεί νά είμαστε σέ μία σελίδα ερωτικού περιεχομένου κλπ αλλά δεν μπορεί ό καθένας νά προσβάλλει την Παναγία, εάν δεν τους αρέσουν οι ανταλλαγές ευχών λόγω τής αυριανής και όχι μόνο ημέρας μπορούν απλά νά μήν σχολιάζουν.
Έτσι όμως έδειξαν τό ποιοί είναι και τόν τρόπο που σκέφτονται και κρίμα γιατί είχα συμφωνήσει με ορισμένους σέ κάποια σχόλια τούς.
Χαίρομαι πάρα πολύ όμως που δύο μέλη @petergsp @dimigoall που τούς είχα σέ μεγάλη εκτίμηση τώρα ανέβηκαν περισσότερο στά μάτια μου σαν άνθρωποι πρώτα από όλα με ήθος και αξιοπρέπεια.
Αλάνια μου είστε μάγκες με όλη την σημασία της λέξεως.
Έγινε και τρίτη αναφορά για την εικόνα.
Τα αυτονόητα πράξαμε και είπαμε κύριε καθηγητά.Λυπάμαι πολύ που υπάρχουν κάποιοι ανεγκεφαλοι όπως ό τύπος παραπάνω ή ό άλλος που ανέβασε την φωτογραφία στο νήμα της Αριάδνης με τόν άλλον νά βάζει και φατσούλα γέλιου από κάτω εκτός από τής βλακείες που έγραψε. Μπορεί νά είμαστε σέ μία σελίδα ερωτικού περιεχομένου κλπ αλλά δεν μπορεί ό καθένας νά προσβάλλει την Παναγία, εάν δεν τους αρέσουν οι ανταλλαγές ευχών λόγω τής αυριανής και όχι μόνο ημέρας μπορούν απλά νά μήν σχολιάζουν.
Έτσι όμως έδειξαν τό ποιοί είναι και τόν τρόπο που σκέφτονται και κρίμα γιατί είχα συμφωνήσει με ορισμένους σέ κάποια σχόλια τούς.
Χαίρομαι πάρα πολύ όμως που δύο μέλη @petergsp @dimigoall που τούς είχα σέ μεγάλη εκτίμηση τώρα ανέβηκαν περισσότερο στά μάτια μου σαν άνθρωποι πρώτα από όλα με ήθος και αξιοπρέπεια.
Αλάνια μου είστε μάγκες με όλη την σημασία της λέξεως.
Έγινε και τρίτη αναφορά για την εικόνα.
Καλησπέρα χρόνια πολλά και σε εσάς και πάντα με υγεία με τη βοήθεια τη ΜεγαλόχαρηςΕυχαριστούμε λαρισα, χρόνια πολλά για αύριο σέ εσένα την αγαπημένη Τζωρτζίνα και σέ όλα τά κορίτσια.
Ή χάρη τής Μεγαλόχαρης πάντα μαζί σας με υγεία.