Δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να σε ειρωνευτώ αλλα εκείνη τη μέρα επρεπε να παίξεις Λόττο....
Γιατί το λεω? Να σου πω τη δίκη μου εμπειρία την προηγουμενη Τρίτη: ειχα σε προγραμμα μιας ωρας δυο πετσετες. Με καρτελάκι. Την μια την έστρωσε στο μασαζοκρεββατο και την αλλη την πηρα για μπανιο. Όταν μπήκε η κοπελα πήγαμε στο μινι κρεββάτι όποτε η πετσέτα απο το μασαζοκρεββατο πήγε στο κρεββάτι. Βολευτήκαμε και οι δυο πάνω σε μια μόνη πετσέτα και όταν τελειώσαμε εκεί πηγα για μπανιο ξανά με την πρωτη πετσέτα ενώ η δευτερη πήγε απο το κρεββάτι στο μασαζοκρεββατο. Μετα το μασαζ η πετσέτα μεταφέρθηκε ξανά στο κρεββάτι ενώ στο τέλος εκανα μπανιο για Τρίτη φορα με την ίδια πετσέτα. Δεν θα αναφέρω λεπτομέρειες για το μπανιο (δωματιο 3 απο ότι άκουσα) όπου όταν άνοιγε καποιος άλλος το νερό εδώ ερχόταν παγωμένο κλπ. Κλπ.
Η κοπελα ηταν πολυ καλή όπως ανέφερα και η εμπειρία μαζί της πολυ θετική, μην τα μπερδεύουμε αλλα το μαγαζι αρνειται να ξοδέψει 30 λεπτα/πελάτη για ένα σεντόνι μιας χρήσης για υπηρεσιες καθαριότητας και κανεις δεν θα ωραιοποίησει την κατασταση.....
Κρίμα γιατί με τις κοπέλες που εχει θα μπορούσε να εχει κλείσει πολλα απο τα διπλανά.....
Γνώμες απόψεις και εμπειρίες αλλάζουμε, κουβέντα κάνουμε καί δέν θά το έπαιρνα το σχόλιο σού σαν ειρωνεία αλλοίμονο.
Αυτό που λες αν κατάλαβα σωστά μέ τήν πετσέτα "μπάλα" από το μασαζοκρεβατο στο τύπου κρεβάτι καί ξανά πίσω το έχω δει σε παλαιότερη επίσκεψη μού, θά συμφωνήσω ότι ποίο καλό θα ήταν νά υπήρχε κάτι σαν σεντόνι για το τύπου κρεβάτι πού θά το φέρνει ή κοπέλα όταν έρχεται στο δωμάτιο σε κάθε νέο πελάτη.
Αλλά ειλικρινά εγώ που είμαι περίεργος μέ τήν καθαριότητα έχω βρει τήν λύση..... Ή ζητάω καί Τρίτη πετσέτα πού τήν αφήνω στρωμένη στο τύπου κρεβάτι ή λέω να βάλουν το χαρτί μίας χρήσης στο μασαζοκρεβατο πού έχει σε όλα τα δωμάτια.
Ή αν ή κοπέλα μού έχει κάνει μασάζ μέ λάδι που δέν φεύγει εύκολα ζητάω πάλι μία πετσέτα καθαρή από τήν κοπέλα στο τέλος του ραντεβού, ποτέ δέν μού έχουν αρνηθεί.
Όσο για το νερό ζεστό ή κρύο πάντα είχε ζεστό καυτό, ξέρω ότι πάω σε ένα κτίριο πού δέν είναι καινούργιο δέν είναι το hillton οπότε καί νά περιμένω δύο λεπτά νά έρθει το ζεστό νερό δέν έχω πρόβλημα.
Προσωπικά στο θέμα καθαριότητα δέν έχω παράπονο, σε άλλο θέμα νάι έχω.
Σε κάθε επιχείρηση υπάρχουν λάθη, το θέμα είναι νά θέλουν να τά διορθώσουν καί από ότι βλέπω ή Λαρισα προσπαθεί νά δώσει λύσεις.