professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.843
- Πόντοι
- 11.096
Γιατί για τις άλλες ακούγεται τίποτα?Για την Κρίσταλ δεν ακούγεται ντόρος…
Έχει δοκιμάσει κανείς;
Γιατί για τις άλλες ακούγεται τίποτα?Για την Κρίσταλ δεν ακούγεται ντόρος…
Έχει δοκιμάσει κανείς;
Πάντως τα δωμάτια γεμάτα οπότε πέρασα...Γιατί για τις άλλες ακούγεται τίποτα?
Μία από τά ίδια δύο φορές πού πέρασα όλα γεμάτα τα δωμάτια καμία κοπέλα ελεύθερη καί κλεισμένα ραντεβού στο υπόλοιπο τής ημέρας.Πάντως τα δωμάτια γεμάτα οπότε πέρασα...
Ναι και ότι έχει μείνει είναι τα κλασικά...Μία από τά ίδια δύο φορές πού πέρασα όλα γεμάτα τα δωμάτια καμία κοπέλα ελεύθερη καί κλεισμένα ραντεβού στο υπόλοιπο τής ημέρας.
Κατερίνα ήθελα να δω αν είναι ακόμα, και τήν Κρίσταλ αλλά μπα....Ναι και ότι έχει μείνει είναι τα κλασικά...
Καλά για Αντελινα με πολύ δυσκολία θα τα καταφέρεις να την πετύχεις
Έστω να την δω ήθελα μια μέρα που περασα
Νάνσυ Αντελινα δεν βρίσκεις εύκολαΚατερίνα ήθελα να δω αν είναι ακόμα, και τήν Κρίσταλ αλλά μπα....
Καλά για νάνσυ ούτε για αστείο, ποτέ δέν τήν έχω πετύχει ελεύθερη.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Είμαι Λάρισα πολλές κοπέλες είναι πάρα πολύ καλες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κάθε πελάτης Κρατάει για πάρτη του αυτή που είναι ανερχόμενο καινούργιο αστέρι είναι η Ρόζα. Δεν έχει ακουστεί από κανένα σας έστω μία καλή κουβέντα και Προσέξτε έχω πει εδώ μέσα ότι τη δίνω με εγγύηση 100% πολύ καλή και κάνει και φουλ πρόγραμμα απορία έχω πάντως.Νάνσυ Αντελινα δεν βρίσκεις εύκολα
Επίσης καλές γιορτέςΚαλησπέρα και χρόνια πολλά Είμαι Λάρισα πολλές κοπέλες είναι πάρα πολύ καλες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κάθε πελάτης Κρατάει για πάρτη του αυτή που είναι ανερχόμενο καινούργιο αστέρι είναι η Ρόζα. Δεν έχει ακουστεί από κανένα σας έστω μία καλή κουβέντα και Προσέξτε έχω πει εδώ μέσα ότι τη δίνω με εγγύηση 100% πολύ καλή και κάνει και φουλ πρόγραμμα απορία έχω πάντως.
Καλά Χριστούγεννα να έχετε και με υγεία εσύ και οι οικογένειες σας .
ΛΑΡΙΣΑ
Γειά σού ΛαρισαΚαλησπέρα και χρόνια πολλά Είμαι Λάρισα πολλές κοπέλες είναι πάρα πολύ καλες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κάθε πελάτης Κρατάει για πάρτη του αυτή που είναι ανερχόμενο καινούργιο αστέρι είναι η Ρόζα. Δεν έχει ακουστεί από κανένα σας έστω μία καλή κουβέντα και Προσέξτε έχω πει εδώ μέσα ότι τη δίνω με εγγύηση 100% πολύ καλή και κάνει και φουλ πρόγραμμα απορία έχω πάντως.
ΛΑΡΙΣΑ
Για την Κρίσταλ δεν ακούγεται ντόρος…
Έχει δοκιμάσει κανείς;
τι πρωτοτυπο.Γιατί για τις άλλες ακούγεται τίποτα?
εχει να γινει την Τριτη μετα απο δυο μερες κλειστα χαχαχαχαχαχαχΚυριακή 25 Δεκέμβρη κλειστά
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου κλειστά
Τρίτη 27 Δεκέμβρη από τις 11:00 μέχρι τις 22:00
Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά Λάρισα..Καλησπέρα και χρόνια πολλά Είμαι Λάρισα πολλές κοπέλες είναι πάρα πολύ καλες και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κάθε πελάτης Κρατάει για πάρτη του αυτή που είναι ανερχόμενο καινούργιο αστέρι είναι η Ρόζα. Δεν έχει ακουστεί από κανένα σας έστω μία καλή κουβέντα και Προσέξτε έχω πει εδώ μέσα ότι τη δίνω με εγγύηση 100% πολύ καλή και κάνει και φουλ πρόγραμμα απορία έχω πάντως.
ΛΑΡΙΣΑ
Σωστός! Επίσης καλές γιορτές!................ θα πέσει γείωμα αν υπάρχει υπερβολή ή υστεροβουλία, από τα λαγωνικά κ τα τσακάλια του Bou, που δεν χαρίζονται σε κανέναν
Και πάλι καλές γιορτές και μην αρχίσουμε τα σεντόνια εδώ μέσα, χρονιάρες μέρες που είναι ...................