alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.803
- Πόντοι
- 1.206
πόσο ψήνομαι για ένα δίδυμο Adriana - Arina
Επειδή και το 12 είναι Ρωσικής επιρροής μαλλον τους έφαγε στη στροφή...Θα εξακριβωθεί.
Αν ισχύει αυτό συνήθως δεν υπάρχει αγαπούλης,απλώς όταν φύγει καποιος λένε ότι και καλά παντρεύτηκε.
Μπήκε και η πρωτη κριτικη σε άλλο site.......τι να γίνει η Στέλλα είναι πολλα χρονια στην αγορά και τα Ρωσικά της είναι τέλεια.....Θα εξακριβωθεί.
Αν ισχύει αυτό συνήθως δεν υπάρχει αγαπούλης,απλώς όταν φύγει καποιος λένε ότι και καλά παντρεύτηκε.
γιατί κρίμα? Έπαθε τίποτα το κορίτσι? Απλά στο στούντιο πρέπει για να πάρεις μισάωρο να πληρώσεις παραπάνω δυστυχώς… και πήγε και στου διαόλου την μάνα… αλήθεια βόλευε πολύ στο Φ2…Κρίμα για την Άννα την είχα στα προσεχώς. Καλή τύχη για αυτήν. Πάμε για άλλα.
Εκεί που είναι τη βρίσκεις πιο εύκολα. Δίνεις κατι παραπάνω.....αλλα στην ανάγκη......Αρκεί να μην τη φωνάζεις Άννα.....Κρίμα για την Άννα την είχα στα προσεχώς. Καλή τύχη για αυτήν. Πάμε για άλλα.
Κάνει και βραδυνή βάρδια;Εκεί που είναι τη βρίσκεις πιο εύκολα. Δίνεις κατι παραπάνω.....αλλα στην ανάγκη......Αρκεί να μην τη φωνάζεις Άννα.....
Μπορεί να τη βρισκεις πιο εύκολα αλλά τα στούντιο συνήθως δεν είναι vfm σαν τα μασατζιδικα .Εκεί που είναι τη βρίσκεις πιο εύκολα. Δίνεις κατι παραπάνω.....αλλα στην ανάγκη......Αρκεί να μην τη φωνάζεις Άννα.....
... και εγώ το άκουσα, δε ξέρω αν ισχύει. Πιθανόν κρυφά από το γαμπρόε... γι αυτό κάποιοι είπαν πως την πέτυχαν στο στούντιο 12...
ωραίος ο αγαπούλης! την έστρωσε κατ' ευθείαν στην δουλειά!
και την ξαναβάπτισε ως Λίλια…
μη μου την πέσετε, μεταφέρω πληροφορίες άλλων…
μπα... μαλακία μεγάλη!Εκεί που είναι τη βρίσκεις πιο εύκολα. Δίνεις κατι παραπάνω.....αλλα στην ανάγκη......Αρκεί να μην τη φωνάζεις Άννα.....
Φίλε nick σωστά τα λες, ναι έφυγε η ίδια, αλλά το άρωμα της παραμένει ακόμα!Παίδες, καλησπέρα. Στο νήμα του Νιρβάνα, δεν είναι σωστό να μιλάμε για άλλο μαγαζί. Η Άννα δεν υπάρχει πια, υπάρχουν άλλες κοπέλες, με πολύ καλό σέρβις, και πανέμορφες. Καλή συνέχεια σε όλους.
Λαρίσα, τις καλησπέρες μου.
Φυσικα και δεν πρεπει να μιλας για αλλο μαγαζι .Απλως εγινε ενημερωση για μια πρωην εργατρια του μαγαζιου.Παίδες, καλησπέρα. Στο νήμα του Νιρβάνα, δεν είναι σωστό να μιλάμε για άλλο μαγαζί. Η Άννα δεν υπάρχει πια, υπάρχουν άλλες κοπέλες, με πολύ καλό σέρβις, και πανέμορφες. Καλή συνέχεια σε όλους.
Καλά τα λες εσύΠαίδες, καλησπέρα. Στο νήμα του Νιρβάνα, δεν είναι σωστό να μιλάμε για άλλο μαγαζί. Η Άννα δεν υπάρχει πια, υπάρχουν άλλες κοπέλες, με πολύ καλό σέρβις, και πανέμορφες. Καλή συνέχεια σε όλους.
Ετσι, η εγκυρη, υπευθυνη, και σοβαρη ενημερωση πανω απόλαΦυσικα και δεν πρεπει να μιλας για αλλο μαγαζι .Απλως εγινε ενημερωση για μια πρωην εργατρια του μαγαζιου.
Για να μην μεινει η εντυπωση οτι και καλα παντρευτηκε.Και ενα μπραβο στα λαγωνικα του bou που την βρηκαν.
Και μακαρι να γυρισει καποτε ,γιατι εμεις εδω την θελουμε.