massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.826
Πολύ κακός δε το ανέφερε στη ρεσεψιόν θα ειχε πρόβλημα για το extra που ζήτησε. Στο μαγαζί μας δε υποχρεωνουμε τις κοπέλες να κάνουν άνευ αλλά ουτε για άνευ θα ζητάνε extra. Η ΚΑΝΟΥΝ Η ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ.Αν το είχε πει ο πελάτης ότι ζητάει extra θα υπήρχε πρόβλημα. Σε όλα τα άλλα έχει extra στο συγκεκριμένο η κάνουν η δε κάνουν. Πρέπει να το αναφέρεται αυτό στη ρεσεψιόν άλλη φορά. Και συγνωμη για κακό χειρισμό σε αυτή τη περίπτωση τη συγκεκριμένη κοπέλα..ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΜουνάρα η Αννα2 αλλά τρελλό κομοδίνο...
Στον άλλο ζητησε 30 για ακα μπούκι...
Μουνάρα η Αννα2 αλλά τρελλό κομοδίνο...
Στον άλλο ζητησε 30 για ακα μπούκι...
Για να πούμε και του στραβού το δίκιο,έξτρα μπορεί να ζητάει για ότι της κατέβει η καθεμιά αλλά (πριν την απομάκρυνση απ'το ταμείο...) αν δεν μιλήσει και ο άλλος δεν φταίει το μαγαζί.Πολύ κακός δε το ανέφερε στη ρεσεψιόν θα ειχε πρόβλημα για το extra που ζήτησε. Στο μαγαζί μας δε υποχρεωνουμε τις κοπέλες να κάνουν άνευ αλλά ουτε για άνευ θα ζητάνε extra. Η ΚΑΝΟΥΝ Η ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ.Αν το είχε πει ο πελάτης ότι ζητάει extra θα υπήρχε πρόβλημα. Σε όλα τα άλλα έχει extra στο συγκεκριμένο η κάνουν η δε κάνουν. Πρέπει να το αναφέρεται αυτό στη ρεσεψιόν άλλη φορά. Και συγνωμη για κακό χειρισμό σε αυτή τη περίπτωση τη συγκεκριμένη κοπέλα..ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
Παμε στο μαγαζι να περασουμε καλα και να χαλαρωσουμε αν ειναι βγαινοντας να κανουμε θεμα για το καθετι, καθομαστε σπιτι μας .Για να πούμε και του στραβού το δίκιο,έξτρα μπορεί να ζητάει για ότι της κατέβει η καθεμιά αλλά (πριν την απομάκρυνση απ'το ταμείο...) αν δεν μιλήσει και ο άλλος δεν φταίει το μαγαζί.
Καλημέρα και πάλι αν και έχουμε πει να μη μπενουμε σε αντιπαράθεση με τους πελάτες θα σας απαντήσουμε : τη προηγούμενη φορά τη είχαμε φωνάξει στη υποδοχή και μας είχε πει ότι δε θα ξανά συμβαίνει και τη είχαμε ότι αν το ξανά κάνει θα έχει κυρώσεις.Γιατί αυτό το μαγαζί λειτουργεί με αυτό το σκεπτικό. Η ΚΆΝΟΥΜΕ Η ΔΕ ΚΑΝΟΥΜΕ. Φυσικά και δε θα σας αφήναμε να ανοίξετε διάλογο με τη Άννα. Αλλα να είσαστε σίγουρος ότι εσωτερικά στη λειτουργία του καταστήματος δε θα πέρναγε απαρατήρητο και η ποιο ακραία περίπτωση που θα είχε να έφευγε άμεσα απο το χώρο μας τι ίδια μέρα. Πάντως να ξέρετε οτι οταν γυρίσει με το καλό πρώτα θα γινει συζήτηση για το όλο θέμα που εχει προκύπτει και μετά θα συνεχίσει να εργάζεται στο χώρο μας. Ευχαριστούμε για τη ενημερώση για τη συγκεκριμένη δεσπινιδαΠαμε στο μαγαζι να περασουμε καλα και να χαλαρωσουμε αν ειναι βγαινοντας να κανουμε θεμα για το καθετι, καθομαστε σπιτι μας .
Τι επρεπε να κανω να το πω μπροστα της να το αρνηθει και να τα παρω στο κρανιο?
Για την ιδια ειχε αναφερθει και αλλος συναγωνιστης οταν δουλευε στις μουσες οτι του ζητησε 20 για ακα και μετα απο παζαρι του το αφησε 10 και αν ηθελε και τελειωμα στο στομα +10 το οποιο δεν εδωσε, προφανως το διαβασε αυτο η διευθυνση τοτε... Τωρα ανεβηκε η τιμη γιατι ειναι μελαχρινη
Παραθετω την κριτικη αλλου συναγωνιστη απο το Μουσσες
Το πρόγραμμα της Άννας περιλαμβάνει τα εξής:
1) Ακάπωτη υγρή βιδωτή τσιμπουκλάρα.(υγ:το ακάπωτο τσιμπούκι είναι έξτρα 20 ευρώ αλλά της έκανα παζάρια και έπεσε στα 10 ευρώ!)Wink
2) Δεν γλείφει αρχείδια.(υγ:τα δικά μου ήταν αξύριστα ίσως άν ήταν ξυρισμένα μπορεί και να τα έγλυφε!)
3) Δεν φιλάει στο στόμα.Δεν αφήνει κάν να την φιλάς στο μάγουλο!Headbang Έλεος...μα ποιά νομίζει ότι είναι: η Σκλεναρίκοβα???Headbang
4) Δάκτυλο στο μουνάκι δέχεται και γουστάρει...δεν ξέρω για 69 και γλυφομούνι αν κάνει γιατί δεν δοκίμασα.
5) Τελειωτικό στο στόμα κάνει αλλά δεν το δοκίμασα γιατί η πονηρούλα ήθελε ένα 20άρικο€ έξτρα...Angry
Και σε μένα η Αννα μου ´χε φάει με τα έξτρα ένα 40ρι... +70 το πρόγραμμα...
Αλλά γλωσσόφιλα μου έδινε πάντως...
Αν γαμιόταν σωστά, δεν ζήταγε έξτρα, θα είχε μαζέψει όλα τα λεφτά...
Δοκίμασα μία φορά έσκασα 110 και έφυγα δυσαρεστημένος... αν όμως είχα περάσει καλά και χωρις έξτρα θα είχα πάει 10 φορές ακόμα....
Πόσα λεφτά έχασε από μένα;
Ήταν γλυκά όμως τα γλωσσόφιλα κι έτσι ούτε εσύ μίλησες...Και σε μένα η Αννα μου ´χε φάει με τα έξτρα ένα 40ρι... +70 το πρόγραμμα...
Αλλά γλωσσόφιλα μου έδινε πάντως...
Αν γαμιόταν σωστά, δεν ζήταγε έξτρα, θα είχε μαζέψει όλα τα λεφτά...
Δοκίμασα μία φορά έσκασα 110 και έφυγα δυσαρεστημένος... αν όμως είχα περάσει καλά και χωρις έξτρα θα είχα πάει 10 φορές ακόμα....
Πόσα λεφτά έχασε από μένα;