Νέα

Ad Massage Nirvana, Φραντζή 2 & Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα massage nirvana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
ΜΙΝΑ

ΟΝΟΜΑ : ΜΙΝΑ

ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΟΥΓΓΑΡΙΑ

ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΚΑΣΤΑΝΟΞΑΝΘΟ

ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΜΠΛΕ

Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr
PicsArt_07-30-04.13.32.jpg
20210730_161648.jpg

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.074
Πόντοι
81
Επίσκεψη στον πολύ όμορφο χώρο χτες....
Με υποδέχτηκε μία πολύ σοβαρή ώριμη και όμορφη μελαχρινή κυρία....
Πρώτη φορά στον οίκο αυτό ;
Απάντησα όπως ερωτηθείς....Ναι.

Παρουσιάστηκαν τα κορίτσια.....
Επιλέχθηκε η Άννα....διμετρη ξανθιά καλλονή από Ουκρανία....
Πόση ώρα θέλετε ; 45 ' λέω....
Πάμε μέσα....
Με κοιτάει την κοιτάω....
Χαμογελάω, τίποτα αυτή....
' χαμόγελα λίγο βρε κορίτσι μου ' λέω....Κάτι είπε κει μόνη της
' ινγκλις ' μου λέει....ωραία...
' Smile....' λέω....τι το θελα....
Στράβωσε από μόνη της....
Άρχισε να λέει κάτι στα ουκρανικα....
Τσαντιστηκε.....φάνηκε ξεκάθαρα...
Δε μου άρεσε.....λες κ τις είπα κάνα κακό.....πάγωσε !!!
' 45 ' ' λέω....' Νο....30 ' λέει....
Ε, καλά λέω γειά σας.....
Πάω να βγω.....
' Moment, moment....' μου κάνει....
Κ μου κλείνει την πόρτα....φωνάζει κάτι στην άλλη στη ρεσεψιόν....
Κατάλαβα ότι είχε ραντεβού σε 30 '
Νταξ, δεν πήγαμε για συμβόλαια....
1 μπουτσο πήγαμε να ρίξουμε....
Αν είναι να μας βρίζουν στα ρωσικά οι παγοκωλωνες του κάθε οίκου ευεξίας επειδή έχουν τα άγχη τους τότε , αλε....
Έρχεται η ρεσεψιόν ' έχει ραντεβού σε μισή ώρα ( λέει ) , μία στιγμή...'
Κάτι είπαν απ έξω οι δύο τους, κ κράτησαν την πόρτα κλειστή, ενώ στεκόμουν έτοιμος να φύγω.....
' Εντάξει, 45 ' ' μου λέει η ρεσεψιόν....
' όχι ευχαριστώ πολύ....
Γεια σας....'
Αν είναι να μας κάνει χάρη κιόλας το κάθε ουκρανακι επειδή είναι busy πολύ κ να μας βρίζουν κιόλας επειδή είπαμε κάτι παραπάνω, κ με όλο το συμπάθιο δλδ, τότε άστο κοπέλα μου.....κι εγώ busy ήμουν αλλά ήρθα να καταθέσω το αντίτιμο μου προς ένδειξη θαυμασμού μου προς το άτομο σου χωρίς καν να σε ξέρω....
Τα σχόλια δικά σας....

Φεύγοντας με συνόδεψε η ευγενική υποδοχή στην έξοδο κ μου έδωσε την κάρτα της....για περεταίρω....

Ευχαριστώ πολύ κυρία μου....

Αλλά το ουκρανακι σου, η διμετρη καλλονή, με ξενέρωσε....
Δε θα ξαναπάω.....

Κ πήγα αλλού....
Με άλλη διμετρη....
Όλο ευγένεια, περιποίηση και χαμόγελο, όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.....

Ευτυχώς που δεν είχα καταβάλει το αντίτιμο εξ αρχής.....

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
Επίσκεψη στον πολύ όμορφο χώρο χτες....
Με υποδέχτηκε μία πολύ σοβαρή ώριμη και όμορφη μελαχρινή κυρία....
Πρώτη φορά στον οίκο αυτό ;
Απάντησα όπως ερωτηθείς....Ναι.

Παρουσιάστηκαν τα κορίτσια.....
Επιλέχθηκε η Άννα....διμετρη ξανθιά καλλονή από Ουκρανία....
Πόση ώρα θέλετε ; 45 ' λέω....
Πάμε μέσα....
Με κοιτάει την κοιτάω....
Χαμογελάω, τίποτα αυτή....
' χαμόγελα λίγο βρε κορίτσι μου ' λέω....Κάτι είπε κει μόνη της
' ινγκλις ' μου λέει....ωραία...
' Smile....' λέω....τι το θελα....
Στράβωσε από μόνη της....
Άρχισε να λέει κάτι στα ουκρανικα....
Τσαντιστηκε.....φάνηκε ξεκάθαρα...
Δε μου άρεσε.....λες κ τις είπα κάνα κακό.....πάγωσε !!!
' 45 ' ' λέω....' Νο....30 ' λέει....
Ε, καλά λέω γειά σας.....
Πάω να βγω.....
' Moment, moment....' μου κάνει....
Κ μου κλείνει την πόρτα....φωνάζει κάτι στην άλλη στη ρεσεψιόν....
Κατάλαβα ότι είχε ραντεβού σε 30 '
Νταξ, δεν πήγαμε για συμβόλαια....
1 μπουτσο πήγαμε να ρίξουμε....
Αν είναι να μας βρίζουν στα ρωσικά οι παγοκωλωνες του κάθε οίκου ευεξίας επειδή έχουν τα άγχη τους τότε , αλε....
Έρχεται η ρεσεψιόν ' έχει ραντεβού σε μισή ώρα ( λέει ) , μία στιγμή...'
Κάτι είπαν απ έξω οι δύο τους, κ κράτησαν την πόρτα κλειστή, ενώ στεκόμουν έτοιμος να φύγω.....
' Εντάξει, 45 ' ' μου λέει η ρεσεψιόν....
' όχι ευχαριστώ πολύ....
Γεια σας....'
Αν είναι να μας κάνει χάρη κιόλας το κάθε ουκρανακι επειδή είναι busy πολύ κ να μας βρίζουν κιόλας επειδή είπαμε κάτι παραπάνω, κ με όλο το συμπάθιο δλδ, τότε άστο κοπέλα μου.....κι εγώ busy ήμουν αλλά ήρθα να καταθέσω το αντίτιμο μου προς ένδειξη θαυμασμού μου προς το άτομο σου χωρίς καν να σε ξέρω....
Τα σχόλια δικά σας....

Φεύγοντας με συνόδεψε η ευγενική υποδοχή στην έξοδο κ μου έδωσε την κάρτα της....για περεταίρω....

Ευχαριστώ πολύ κυρία μου....

Αλλά το ουκρανακι σου, η διμετρη καλλονή, με ξενέρωσε....
Δε θα ξαναπάω.....

Κ πήγα αλλού....
Με άλλη διμετρη....
Όλο ευγένεια, περιποίηση και χαμόγελο, όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις.....

Ευτυχώς που δεν είχα καταβάλει το αντίτιμο εξ αρχής.....
Καλησπέρα σας είμαι η Λάρισα εχθές που έγινε αυτό το περιστατικό ήμουνα στην κουζίνα και το άκουσα Φυσικά και μίλησα πολύ έντονα με την κοπέλα τη αννα μάλλον πιστεύουμε ότι ήταν μία κακιά στιγμή μέχρι τώρα η Άννα δεν έχει δημιουργήσει ποτέ και με κανέναν πελάτη προβλημα Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι τώρα όλες οι κριτικές της είναι παραπάνω και από άριστες Εγώ προσωπικά Πιστεύω ότι ήτανε μία πολύ κακιά στιγμή Σέβομαι ότι ήρθατε στο μαγαζί μας και θα χαρώ πολύ να ξανά περάσετε από το μαγαζί μας για του λόγου το αληθές θα σας στείλω προσωπικό μήνυμα ένα κωδικό θα έρθετε στο μαγαζί μας θέλω σας παρακαλώ πολύ να περάσετε την Άννα με τον κωδικό χωρίς να πληρώσετε για τα 45 λεπτά που είπατε ότι θέλετε να περάσετε θα είναι free fuck μονο παρακαλώ να πάρετε 1 τηλεφωνο για να τη βρείτε ελεύθερη. Και είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξετε 100% γνώμη για την Άννα το θεωρώ προσωπική χάρη παρακαλώ περάστε από το μαγαζί μας Σας στέλνω τον κωδικό με προσωπικό μήνυμα και θέλω μετά να γράψετε αν έχω δίκιο ή άδικο. Εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ που δεν θέλετε να ξανά περάσετε από το μαγαζί μας και σας παρακαλώ για προσωπική χάρη να περάσετε και να γράψετε αν όντως ήταν η κακιά στιγμή ή όχι σας ευχαριστώ και σας περιμένω

ΛΑΡΙΣΑ
Και πάλι σας ζητάω συγνώμη

Προς όλους τους κυριους οποίο πρόβλημα και να εχετε εμείς είμαστε εδώ και θα σας το λύσουμε σας ευχαριστώ πολύ.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.340
Πόντοι
5.916
Καλησπέρα σας είμαι η Λάρισα εχθές που έγινε αυτό το περιστατικό ήμουνα στην κουζίνα και το άκουσα Φυσικά και μίλησα πολύ έντονα με την κοπέλα τη αννα μάλλον πιστεύουμε ότι ήταν μία κακιά στιγμή μέχρι τώρα η Άννα δεν έχει δημιουργήσει ποτέ και με κανέναν πελάτη προβλημα Δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι τώρα όλες οι κριτικές της είναι παραπάνω και από άριστες Εγώ προσωπικά Πιστεύω ότι ήτανε μία πολύ κακιά στιγμή Σέβομαι ότι ήρθατε στο μαγαζί μας και θα χαρώ πολύ να ξανά περάσετε από το μαγαζί μας για του λόγου το αληθές θα σας στείλω προσωπικό μήνυμα ένα κωδικό θα έρθετε στο μαγαζί μας θέλω σας παρακαλώ πολύ να περάσετε την Άννα με τον κωδικό χωρίς να πληρώσετε για τα 45 λεπτά που είπατε ότι θέλετε να περάσετε θα είναι free fuck μονο παρακαλώ να πάρετε 1 τηλεφωνο για να τη βρείτε ελεύθερη. Και είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξετε 100% γνώμη για την Άννα το θεωρώ προσωπική χάρη παρακαλώ περάστε από το μαγαζί μας Σας στέλνω τον κωδικό με προσωπικό μήνυμα και θέλω μετά να γράψετε αν έχω δίκιο ή άδικο. Εγώ έχω στεναχωρηθεί πολύ που δεν θέλετε να ξανά περάσετε από το μαγαζί μας και σας παρακαλώ για προσωπική χάρη να περάσετε και να γράψετε αν όντως ήταν η κακιά στιγμή ή όχι σας ευχαριστώ και σας περιμένω

ΛΑΡΙΣΑ

Προς όλους τους κυριους οποίο πρόβλημα και να εχετε εμείς είμαστε εδώ και θα σας το λύσουμε σας ευχαριστώ πολύ.
πραγματικά μπράβο σου Λαρίσα!!! μακάρι να λειτουργούσαν όλα τα μαγαζιά έτσι!!!!!!!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
120
Like
19.868
Πόντοι
20.686

ΛΑΡΙΣΑ

Οφείλω να ομολογήσω πως η στάση σας με εντυπωσιάζει .
Προσωπικά για εσάς και περαιτέρω για το μαγαζί,που σιγουρα επικροτεί την ενέργεια σας .
Γνωρίζω την ευγένεια σας αλλά τέτοιες πρακτικές νομίζω δείχνουν ότι σέβεστε τον πελάτη σε ύψιστο βαθμό .
Συγχαρητήρια και πάλι,Ανεβήκατε πολύ στην εκτίμηση μου .:hi:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.446
Πόντοι
11.096
Νά πώς κερδίζεις πελάτη ή πελάτες καί δέν εννοώ για το δώρο... Αλλά για τήν συμπεριφορά αντιμετώπιση από το μαγαζί, αυτά νά τά βλέπουν κάτι αλλά κοντινά γνωστά ιδρύματα πού νομίζουν ότι μάς κάνουν καί χάρη, μπράβο σάς καί από εμένα.

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.517
Πόντοι
7.636
Νά πώς κερδίζεις πελάτη ή πελάτες καί δέν εννοώ για το δώρο... Αλλά για τήν συμπεριφορά αντιμετώπιση από το μαγαζί, αυτά νά τά βλέπουν κάτι αλλά κοντινά γνωστά ιδρύματα πού νομίζουν ότι μάς κάνουν καί χάρη, μπράβο σάς καί από εμένα.
Έτσι είναι.Καποια ιδρύματα όντως νομίζουν ότι μας κάνουν χάρη και μας κρύβουν τα δυνατά χαρτιά δείχνοντας μας ότι υπάρχει εύκαιρο

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.446
Πόντοι
11.096
Έτσι είναι.Καποια ιδρύματα όντως νομίζουν ότι μας κάνουν χάρη και μας κρύβουν τα δυνατά χαρτιά δείχνοντας μας ότι υπάρχει εύκαιρο
Καί νά ήταν μόνο αυτό.... Τέλος πάντων μεγάλη κουβέντα...

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
Επίσκεψη χτες το πρωί...επέλεξα νανσυ έμεινα τρομερά ικανοποιημένος (έχω γράψει κ κριτικη) επίσης πολύ ευγενική η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ κυρία στην υποδοχή. Μπράβο σας!!!!

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
πραγματικά μπράβο σου Λαρίσα!!! μακάρι να λειτουργούσαν όλα τα μαγαζιά έτσι!!!!!!!
Καλημέρα τα μπράβο ανήκουν και σε σας όλους τους πελάτες μας που μας βοηθάτε να διορθώσουμε οποια λάθη κάνουμε για να μη ξαναγίνουν

Λάρισα

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
Οφείλω να ομολογήσω πως η στάση σας με εντυπωσιάζει .
Προσωπικά για εσάς και περαιτέρω για το μαγαζί,που σιγουρα επικροτεί την ενέργεια σας .
Γνωρίζω την ευγένεια σας αλλά τέτοιες πρακτικές νομίζω δείχνουν ότι σέβεστε τον πελάτη σε ύψιστο βαθμό .
Συγχαρητήρια και πάλι,Ανεβήκατε πολύ στην εκτίμηση μου .:hi:
Καλημέρα θα ήθελα να σας πω ότι πάντα θα κάνω οτι μπορώ καλύτερο για να μη υπάρχουν παράπονα από τους αγαπημένους μας πελάτες.
Αρκεί και εσύ να μου τα λετε για να τα διορθώσω.

Λάρισα

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.640
Πόντοι
5.646
Καλημέρα θα ήθελα να σας πω ότι πάντα θα κάνω οτι μπορώ καλύτερο για να μη υπάρχουν παράπονα από τους αγαπημένους μας πελάτες.
Αρκεί και εσύ να μου τα λετε για να τα διορθώσω.

Λάρισα

Λίγα είναι τα μαγαζιά που ακούν τα παράπονα και διορθώνονται.

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Καλημέρα

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
11:00 Μέχρι 22:00

Στο χώρο μας εργάζονται
η πανεμορφες δεσποινίδες

ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΝΑΝΣΥ
ΣΟΦΙ
ΜΙΝΑ
ΜΠΙΑΝΚΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΑ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

www.massagenirvana.gr

PicsArt_06-10-08.42.57.jpg
PicsArt_06-30-07.21.24.jpg
PicsArt_07-30-04.13.32.jpg
PicsArt_09-17-05.04.16.jpg

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
Καλησπέρα αυτό τον καιρό τρέχει μία προσφορά από το κατάστημα μας όποιος συμπλήρωση αυτή την κάρτα που ειναι στη φωτογραφία με κάθε μία επίσκεψη συμπληρώνει ένα κουτάκι μόλις συμπληρώσει όλη την κάρτα έχει δωρεάν free fuck εντελώς δωρεάν για μισή ώρα και ο διαγωνισμός είναι μέχρι 31 Δεκεμβρίου όπως βλέπετε το κάτω μέρος που γράφει η κάρτα. Για να πάρετε το δώρο του καταστήματός μας πρέπει να είναι όλα τα κουτάκια συμπληρωμένα σε μία κάρτα δεν μπορεί να έχετε δύο κάρτες μισές και μισές όλα πρέπει να είναι σε μία κάρτα.
Θα χαρούμε πολύ να να σας δούμε από το χώρο μας να γνωριστούμε και να συμπληρώσετε την κάρτα των επισκέψεων και να σας προσφέρουμε το δώρο σας.

www.massagenirvana.gr
IMG-44713f8793e274137321062ed809482e-V.jpg

Papajim13

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Like
24
Πόντοι
0
Επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο του μασάζ τι τιμές παίζουν γενικά?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.477
Πόντοι
6.946
@Geo...: ερώτηση. Ζήτησες 45' και σου είπαν ότι γίνεται(και ανέφεραν και τιμή; ) ; Νόμιζα ότι έχει μόνο μισάωρο και ώρα.
Κατά τα άλλα, γνώμη μου είναι ότι το μαγαζί φέρθηκε πολύ σωστά, πήγαινε και δεν θα χάσεις.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.454
Πόντοι
5.595
@Geo...: ερώτηση. Ζήτησες 45' και σου είπαν ότι γίνεται(και ανέφεραν και τιμή; ) ; Νόμιζα ότι έχει μόνο μισάωρο και ώρα.
Κατά τα άλλα, γνώμη μου είναι ότι το μαγαζί φέρθηκε πολύ σωστά, πήγαινε και δεν θα χάσεις.

Παλιά που πήγαινα τακτικά προτιμούσα το 45λεπτο με 70€. Πρέπει να ισχύει ακόμα. Και οι καρτούλες ισχύαν κανονικά..

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Καλημέρα

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
11:00 Μέχρι 22:00

Στο χώρο μας εργάζονται
η πανεμορφες δεσποινίδες

ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΑΝΝΑ
ΝΑΝΣΥ
ΣΟΦΙ
ΜΙΝΑ
ΜΠΙΑΝΚΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΑ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

www.massagenirvana.gr
PicsArt_07-31-12.42.33.jpg
PicsArt_06-30-07.21.24.jpg
Picsart_22-01-30_14-21-04-003.jpg
PicsArt_09-17-05.00.58.jpg

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
Παλιά που πήγαινα τακτικά προτιμούσα το 45λεπτο με 70€. Πρέπει να ισχύει ακόμα. Και οι καρτούλες ισχύαν κανονικά..
Καλημέρα σας από παλιά τα 45 λεπτά ήταν 80 ευρώ και ισχύουν ακόμα , υπάρχουν το πρόγραμμα των 30 λεπτών και 45 και 1 ώρα Για της καρτες δεν ισχύουν οι παλιές κάρτες. Εχουν βγει καινούργιες κάρτες που μπορείτε να τις προμηθευτείτε από το μαγαζί μας .
Υπάρχει και ανάρτηση ποιο πάνω στο νημα μας

ΛΑΡΙΣΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom