athensman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα,
Η Μπέλλα δίνει κωλαράκι?
Η Μπέλλα δίνει κωλαράκι?
καταλαβαινεις οτι εδω μιλαμε για πιπινια γαλακτος τι πας να συγκρινεις τωρα,εκτος την μαρινα η αλλες ειναι μεγαλο κοπελες 35 40 45 οπως εγραψα και πιο πριν πληρωνω για να παω με ωραιες γυναικες,οχι ακριβώς αλλά σίγουρα έχεις ένα point και σε πιάνω....όταν έχεις πάρει μαρίνα και μαίρη στο 40-42, όταν έχεις χτυπήσει και χτυπηθεί αλύπητα από τα θωρηκτά του delight(σοφία, μαργκώ, παλαιότερα βερόνικα κλπ), όταν έχεις παίξει σεξουαλικά..μπουνίδια με την ζιζέλ στο συγγρού 108...οταν έχεις δεχτεί σεξουαλικό BULLING από ΛΙΑ, ΖΑΝΑ κλπ στα εξάρχεια,το σέρβις της αντελίνας δεν μπορεί να σε "εθίσει", να σε γιομίσει από πολύ ιδιαίτερες μνήμες ...εγώ μία φορά την πήρα δίμπαλο και ναι μεν πέρασα καλά αλλά ήδη από τότε την ξέχασα την συνεδρία!
οι κοπέλες παίζουν με ατού την εμφάνιση.. από υπηρεσίες υπολείπονται των παραπάνω..(ξέχασες Τζέσικα )και βέβαια το δίμπαλο στα 100 και με cob extra+20 σύνολο 120 είναι τσιμπημένο για μασάζ νομίζω..οχι ακριβώς αλλά σίγουρα έχεις ένα point και σε πιάνω....όταν έχεις πάρει μαρίνα και μαίρη στο 40-42, όταν έχεις χτυπήσει και χτυπηθεί αλύπητα από τα θωρηκτά του delight(σοφία, μαργκώ, παλαιότερα βερόνικα κλπ), όταν έχεις παίξει σεξουαλικά..μπουνίδια με την ζιζέλ στο συγγρού 108...οταν έχεις δεχτεί σεξουαλικό BULLING από ΛΙΑ, ΖΑΝΑ κλπ στα εξάρχεια,το σέρβις της αντελίνας δεν μπορεί να σε "εθίσει", να σε γιομίσει από πολύ ιδιαίτερες μνήμες ...εγώ μία φορά την πήρα δίμπαλο και ναι μεν πέρασα καλά αλλά ήδη από τότε την ξέχασα την συνεδρία!
..Οχι..καλησπέρα,
Η Μπέλλα δίνει κωλαράκι?
..Οχι..
και καμία εκει μεσα... :thubsdown: