massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.806
υχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας εκ μέρους τις Αντριάνα.Χρόνια πολλά στην ξανθιά κουκλάρα!!!!
υχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας εκ μέρους τις Αντριάνα.Χρόνια πολλά στην ξανθιά κουκλάρα!!!!
Υπάρχει μείωση τιμής στα 50?
Καλημέρα Η τιμή το 50 ευρώ το έχετε δει κάπου σε αναρτήσει. Αν το είδατε είναι λάθος. Και σας παρακαλούμε αν εινσι σε κάποια αναρτήσει να μας το πείτε για να τη κατεβάσουμεΌχι και εγώ δεν κατάλαβα γιατί το γράφουν στις τιμές..
Όλες Η φωτογραφίες από τα κορίτσια μας δε έχουμε κάνει καμία επεξεργασία και είναι όλες από κινητόΜιας και αναφέρθηκε θέμα εμφάνισης των κοριτσιών, η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι κοπέλες είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο εμφανισιακά και ευτυχώς μακριά από τις φωτογραφίες που για μένα είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικές για να μην πω τίποτα άλλο..
Από αυτές που είδα, ειδικά η Αντριάνα και η Άννα είναι σούπερ.. Όταν έχω χρόνο θα γράψω και κριτική
[size=12pt] Καλημέρα σήμερα Σάββατο
και θα είμαστε ανοιχτά
από τις 11:00 Μέχρι τις 21:00
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
mpla mpla
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗ
ΤΙΜΟΚΑΤΆΛΟΓΟΣ
30 ΛΕΠΤΑ 50 ΕΥΡΩ
45 ΛΕΠΤΑ 70 ΕΥΡΩ
1 ΩΡΑ 100 ΕΥΡΩ 2 ΕΚΤΟΝΩΣΕΙΣ
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6978091034
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
mpla mpla
Μιας και αναφέρθηκε θέμα εμφάνισης των κοριτσιών, η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι κοπέλες είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο εμφανισιακά και ευτυχώς μακριά από τις φωτογραφίες που για μένα είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικές για να μην πω τίποτα άλλο..
Από αυτές που είδα, ειδικά η Αντριάνα και η Άννα είναι σούπερ.. Όταν έχω χρόνο θα γράψω και κριτική
σχεδόν όλα τα κορίτσια του μαγαζιού είναι πολύ πιό σέξυ απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες...
ιδίως η Αντελίνα αδικείται από τις φωτό...
Περασα απο το μαγαζι σημερα ειχα να παω καμια 20 αρια μερες τον καναπε τον εχουν ανοιξει και εχει γινει σαν κρεβατι κανεις τα κολπα σου ανετα μια χαρα ηταν χρειαζοταν κατι τετοιο.δεν ξερω αν το εχουν κανει σε ολα τα δωματια.
ΜΈΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΕΦΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩ ΤΡΙΟ ... ΑΝΤΕΛΙΝΑ - ΑΝΤΡΙΑΝΑ- ΕΛΛΗ .. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΤο τριο ομως, αντελινα, έλλη, ανδριανα. Κολασηηηηηηη!!!!!!