Αυτη πρεπει να ειναι.Εγώ γιατί θυμάμαι μια πιτσιρίκα Ελληνίδα Έλλη το 2019 στο μαγαζί που είχα δοκιμάσει με πολύ θετικές αναμνήσεις; Υπήρξε κ άλλη Έλλη;
ητανε και στο μουσες.
Αυτη πρεπει να ειναι.Εγώ γιατί θυμάμαι μια πιτσιρίκα Ελληνίδα Έλλη το 2019 στο μαγαζί που είχα δοκιμάσει με πολύ θετικές αναμνήσεις; Υπήρξε κ άλλη Έλλη;
Πριν 4 χρόνια έχει παρέλαση μόνο ευρώπη.....φως πολιτισμός τώρα μόνο σκοτάδι.......Δυστυχώς για εμένα Βλέπω μια παρέλαση από λατινες κάθε φορά στο σαλόνι και φεύγω άπραγος..
Πριν 4 χρόνια ήταν σούπερ η φάση δεν ήξερα ποια να πρωτοπαρω
τρελλό καυλέτο...δυστυχώς έκατσε πολύ λίγο....και τοπ υπηρεσιες..Εγώ γιατί θυμάμαι μια πιτσιρίκα Ελληνίδα Έλλη το 2019 στο μαγαζί που είχα δοκιμάσει με πολύ θετικές αναμνήσεις; Υπήρξε κ άλλη Έλλη;
Η γενική εικόνα των μαγαζιών είναι με αρκετές προσθήκες από λατινεςΠριν 4 χρόνια έχει παρέλαση μόνο ευρώπη.....φως πολιτισμός τώρα μόνο σκοτάδι.......
Ας ελπίσουμε να έρθουν καλύτερες μέρες!
Καλημέρα ναι έχετε δίκιο άλλη είναι η έλλη που ήταν ελληνίδα. Η έλλη που θα έρθει σήμερα στο χώρο μας είναι οι κοπέλα που δούλευε στο μούσες πριν το κορονοιο.Εγώ γιατί θυμάμαι μια πιτσιρίκα Ελληνίδα Έλλη το 2019 στο μαγαζί που είχα δοκιμάσει με πολύ θετικές αναμνήσεις; Υπήρξε κ άλλη Έλλη;
Βλεπω και την Νεφελη μαζι.. επεστρεψε και η Νεφελη;;♡ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ♡
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 4/5
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
ΕΛΛΗ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΗΛΙΚΙΑ : 27ΧΡ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΞΑΝΘΙΑ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΜΕΛΙ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Όχι αλλά ελπίζω πολύ σύντομαΒλεπω και την Νεφελη μαζι.. επεστρεψε και η Νεφελη;;
Το φοβόμουν ότι δεν θα ήταν....κριμαΚαλημέρα ναι έχετε δίκιο άλλη είναι η έλλη που ήταν ελληνίδα. Η έλλη που θα έρθει σήμερα στο χώρο μας είναι οι κοπέλα που δούλευε στο μούσες πριν το κορονοιο.
Δεν μας ειπατε με ποια κανει ντουο η Ελλη, δες φωτο , για να κλεισουμε ραντεβου ???Τη να κάνουμε μας έχουν τρελάνει στα μηνύματα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
♡ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ♡
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 4/5
ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
ΕΛΛΗ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΗΛΙΚΙΑ : 27ΧΡ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΞΑΝΘΙΑ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΜΕΛΙ
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Aυτή ήταν όλα τα λεφτά....κάθισε το πολύ 10 μέρες το καλοκαίρι του 2018 και από τότε την χάσαμε...Υπάρχει περίπτωση να ξέρει κανείς κάποια πληροφορία σχετικά με την Ελληνίδα Έλλη;;;;
Την εχω παρει με Αντριαννα. τελεια .πριν χρονια ομως.Δεν μας ειπατε με ποια κανει ντουο η Ελλη, δες φωτο , για να κλεισουμε ραντεβου ???
σημερα με ποια ????Την εχω παρει με Αντριαννα. τελεια .πριν χρονια ομως.
Και με Νεφελη.
Καιρός ήταν....Φύσηξε αέρας σλαβικος στό μαγαζί