professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 29.023
- Πόντοι
- 11.096
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
♡♡ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ♡♡
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ
ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
0ΠΟΥ ΜΑΣ ΈΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΕΙ
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ
ΚΙΤΤΥ
Η ΚΙΤΤΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝ ΓΙΑ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ
clonarius Μου έλεγες ποτέ θα ξανά γυρίσει και σου είπα θα γυρίσει . Τώρα είσαι οκ εντάξει για να μη λες ότι δε σε προσέχω
Μου είπε να σου πω ότι είναι ερωτευμένη μαζί σου και ότι δεν μπορεί στο στριπτιζάδικο.. θέλει να σε έχει στο μασάζ να απολαμβάνει το κορμί σου, θέλει για την ακρίβεια να ταξιδέψει στο κορμί σου έτσι μου πε να σου πωΤώρα ήρθε; Τώρα που λείπω; Και θα κάτσει μόνο δυό εβδομάδες; Τόσους μήνες που ήταν στο Γκάζι στο στριπτηζάδικο δεν μπορούσε νάρθει;
Κύριοι βλέπω ότι ασχολιέστε με την πάολα που είναι εδώ και τόσο καιρό στο μαγαζί και δεν ασχολιέστε με την ΚΙΤΤΥ που τόσο καιρό έλειπε και συνέχεια στέλνατε μηνύματα πότε θα ρθει και πότε θα ρθει . Αυτό δεν το καταλαβαίνω αυτο με ξεπερνάει. Τέλος ήθελα να σας αναφέρω ότι από αύριο ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ από την ουκρανία.
ΜΑΣΑ 23ΧΡ
ΑΠΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Δεν μας ενδιαφέρει φίλε αν θα απέχεις...η άχρηστη πληροφορία της ημέραςΥπέροχη ή Πάολα δεν διαφωνώ καί πολύ καλό παιδί σέ χαρακτήρα, μαζί τά είχαμε βρει καί στο δωμάτιο περνάγαμε καλά αλλά θά απέχω, όσο και καλή νά είναι εμένα με απωθεί τό πλαστικό πού έβαλε, και ναι συμφωνώ ΔΕΝ τό χρειαζόταν ή Πάολα.
Τά ίδια είχε κάνει και ή Εύα στο δεύτερο Τουρ τής αν θυμάμαι καλά έκανε ενίσχυση στο στήθος.
Άργησες μονο μία μέρα, ή πληροφορία ήταν για εχθέςΔεν μας ενδιαφέρει φίλε αν θα απέχεις...η άχρηστη πληροφορία της ημέρας
Βεβαίως - βεβαίως!Να πάρουμε σειρά
Καλησπέρα καμία σχέση βικτώρια με την πάολα δεν είναι αδερφή της πάολα η βικτώρια κάνετε πολύ μεγάλος λάθος η αδερφή της πάολας είναι η βαλεντίναΚαι η αδερφή της η Βικτόρια στο medusa το ίδιο, στήθος σιλικόνης με πολύ έντονες ουλές από την εγχείρηση έλεος νέα κορίτσια.
Πωπω δούλεμα που τρώμε… εμείς τα πελατάκια…Μου είπε να σου πω ότι είναι ερωτευμένη μαζί σου και ότι δεν μπορεί στο στριπτιζάδικο.. θέλει να σε έχει στο μασάζ να απολαμβάνει το κορμί σου, θέλει για την ακρίβεια να ταξιδέψει στο κορμί σου έτσι μου πε να σου πω![]()
Το ξέρεις ότι σε πειράζω με πολλή αγάπη δεν το κάναμε κακίαΠωπω δούλεμα που τρώμε… εμείς τα πελατάκια…
Πάει μακριά η αναμονή;πέρασε κανείς;Βεβαίως - βεβαίως!
1000 καλοί χωράνε!
Όμως Kitty ακούμε και Kitty δεν βλέπουμε!♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ♡♡ .......
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/2
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
ΚΙΤΤΥ
...................
Έχεις πάρει; Ή θέλεις νά πάρεις;Όμως Kitty ακούμε και Kitty δεν βλέπουμε!
Ναι και στα δύο!Έχεις πάρει; Ή θέλεις νά πάρεις;
Άρα ξέρειςΝαι και στα δύο!