Δικαιολογημένα φίλε μου....όχι ρε σύ, αλλά είναι έρωτας ή Τζώρτζη, δηλώνω και εγώ αγαπουλης για τό κορίτσι
Αξίζει το κορίτσι...
Δικαιολογημένα φίλε μου....όχι ρε σύ, αλλά είναι έρωτας ή Τζώρτζη, δηλώνω και εγώ αγαπουλης για τό κορίτσι
Άντε κουμπάρε εσένα περιμένουμεΔικαιολογημένα φίλε μου....
Αξίζει το κορίτσι...
Κάνα κατσικάκι γάλακτος παίζει από κει να απασχοληθούμε όλοι ?Άντε κουμπάρε εσένα περιμένουμε
Όλο απασχολημένος είσαι......στο Nirvana
Χαχαχαχα είσαι αδιόρθωτος πιπινακιαςΚάνα κατσικάκι γάλακτος παίζει από κει να απασχοληθούμε όλοι ?
Ξέρεις πολύ καλά τι θέλω να φάω από εκεί ...Χαχαχαχα είσαι αδιόρθωτος πιπινακιας
Ξέρω τί θες, πώς τό θες,
Θά σέ ενημερώσω εννοείται.
Ξέρω αλλά δυστυχώς είναι στα απαγορευμένα.Ξέρεις πολύ καλά τι θέλω να φάω από εκεί ...
Ξέρω αλλά δυστυχώς είναι στα απαγορευμένα.
Ίσως όμως σέ κάτι αντίστοιχο; έμπαινες;
Λαρισα να μας φερεις στο νιρβανα την Αμιρα με τα μεγαλα βυζια! Οχι μονο για τους Περαιωτες.ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ
ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΟΝΟΜΑ : ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΗΛΙΚΙΑ : 24ΧΡ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΞΑΝΘΙΑ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΜΕΛΙ
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
να προσεχεις τη χοληστερινη σου εσυ με τα κατσικακια.Κάνα κατσικάκι γάλακτος παίζει από κει να απασχοληθούμε όλοι ?
Εσείς δηλαδή δεν είστε υπέρ του γάλακτος;να προσεχεις τη χοληστερινη σου εσυ με τα κατσικακια.
λιγο λιγο
ειμαστε κυριε,αλλα με μετρο.Εσείς δηλαδή δεν είστε υπέρ του γάλακτος;
Νά σέ ακούσει ό dimi θά παρεξηγηθείειμαστε κυριε,αλλα με μετρο.
τρωμε και το βραστο μας ποτε ποτε
Αυτού του ειδους τα κατσικάκια δεν την ανεβάζουν αλλά την ρίχνουννα προσεχεις τη χοληστερινη σου εσυ με τα κατσικακια.
λιγο λιγο
Βουρ τότεΑυτού του ειδους τα κατσικάκια δεν την ανεβάζουν αλλά την ρίχνουν
Την Χοληστερίνη.
Βουρ τότε
Ορμάμε.
Έχει και γλωσσοφιλα;