καλημερα , συνηθως δεν γραφω κριτικες αλλα σημερα ειπα να κανω μια εξαιρεση. Περασμα χτες το μεσημερι απο το μαγαζι , ολα τα καλα χαρτια του μαγαζιου ειτε ηταν μεσα στα δωματια ειτε εμπαιναν εκεινη την ωρα . Ειχαν μεινει 2 κοπελες "δευτεροκλασσατες" ας πουμε . Μια εκ των 2 ηταν η Καμελια , σκεφτηκα οτι καμια φορα σε δευτεροκλασσατες κοπελες βρισκεις αστερακια και επειδη το παραμυθι της κοπελας απο την ρεσεψιον με επεισε διαλεξα την Καμελια για το προγραμμα των 70,00 ευρω. Μπηκαμε στο δωματιο αρχισε να μου μιλαει μια μιξη απο ελληνοαγγλικαμολδαβικα ή ρωσικα ή τι αλλη γλωσσα μιλαει . Κανω ντουζ , ξαπλωνω , ερχεται η κοπελα . Πρωτη κατραπακια μου λεει δεν ξερω καλο μασαζ , της λεω δεν πειραζει προσπαθησε το .
Μασαζ κατω του μετριου , προς το χαλια (ενω η κοπελα ειχε καλο απαλο χερι). Επισημαινω οτι το προγραμμα ηταν 45 λεπτων .
Μασαζ 15 λεπτα , γυρναω για την συνεχεια αρχιζει μια πιπα ακαποτη και το επομενο πραγμα που μου λεει ειναι αν θες να χυσεις στο στομα μου ειναι 10,00 ευρω εξτρα !!!!!!!!!!! εκει μου επεσε μεχρι και ο πουτσος , τι λεει λεω ουτε καν της το ειχα ζητησει για να μου το πει και κατα δευτερον δεν εχει τιμοκαταλογο το μαγαζι εχει και εξτρα ????
Εκεινη την ωρα ξενερωσα τοσο πολυ που ισα ισα την γαμησα και εχυσα για να σηκωθω να φυγω . Μιση ωρα μπορει και πολυ να σας λεω , τα υπολοιπα 15 λεπτα τσαμπα .
Τελευταιο κατα την διαρκεια του μασαζ με πρηξε με το goood ???? good ???? και μετα στο δευτερο μερος με ταραξε στους fake οργασμους και βογκητα .
Συμπερασμα εκλαψα τα λεφτα μου , με παραπλανησε η κοπελα της ρεσεψιον (εστω λιγο ειλικρινια σε καποια πραγματα , θα κερδισετε εναν συχνο πελατη ).
Καντε και καποιο φροντιστηριο μασαζ στις κοπελες δεν θα σας κοστισει πολυ , δοξα το θεο δουλεια εχετε και υπεραρκετη (ολα τα δωματια γεματα).
Ελπιζω να μην σας κουρασα , ευχαριστω.