Διαγραμμένο μέλος 188050
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2019
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Ποια είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία και πόσο είναι
102 και είναι τα τούβλα του κτιρίου.Ποια είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία και πόσο είναι
Πότε θα επανέλθει;♡ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ♡
ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/8
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΑΝΘΑ
ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ
Περισσότερες πληροφορίες
στο τηλέφωνο
του χωρου μας
ΤΗΛ : 6994210325
www.massagenirvana.gr
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
μου χτυπησες ευαισθητες χορδες τωρα με την αναφορα σου στο Μανωλιοπουλο. αξεχαστα εχω περασει οποτε εχω παει.Έχω κάνει κάτι γλέντια στα Χανιά στο Κολυμπάρι και στο μανωλιοπουλο στα πανηγύρια τελειωμό δεν είχαν. Έρωτας είναι όλοι η Κρήτη από τη μια άκρη μέχρι τη άλλη
Καλημέρα ένα από τα καλύτερα πανηγύρια που έχω πάει και μάλιστα 2 φορές . Οπότε πάω Κρήτη δηλ κάθε καλοκαίρι σίγουρα θα πάω λίγες μέρες δε υπάρχει περίπτωση να μη πάω αισθάνεσαι ότι μετά από αυτό το γλέντι γίνεσαι Άλλος άνθρωπος ανοίγει η καρδιά σου όλος ο κόσμος πρέπει να γλεντάει τις ημέρες που μπορεί και όλοι να έχουμε την υγεία μας Πολλά φιλιά Καλά να περνάτεμου χτυπησες ευαισθητες χορδες τωρα με την αναφορα σου στο Μανωλιοπουλο. αξεχαστα εχω περασει οποτε εχω παει.
Θά έπεσαν με τά μούτρα ακόμη δεν πρόλαβε να έρθει ή κοπέλα.Καλησπέρα σας, είχα κλείσει ραντεβού με την Πάολα για εχθές (Σάββατο) και ενημερώθηκα τηλεφωνικώς πριν το ραντεβού ότι η κοπέλα δεν εργαζόταν εχθές ενώ στο πρόγραμμα που είχατε αναρτήσει γράφεται ότι η κοπέλα εργαζόταν κανονικά.
έχει πολύ ζήτηση η κοπέλα το μόνο σίγουροΘά έπεσαν με τά μούτρα ακόμη δεν πρόλαβε να έρθει ή κοπέλα.
Έχει γιατί είναι πολύ όμορφη κοπέλα μικρή σέ ηλικία με ωραίο σωματακι και καλές υπηρεσίες. Αλλά με το νά πέφτουν όλοι μαζί σίγουρα δεν βοηθάει κανέναν ούτε την κοπέλα ούτε εμάς.έχει πολύ ζήτηση η κοπέλα το μόνο σίγουρο
Καλησπέρα σας, είχα κλείσει ραντεβού με την Πάολα για εχθές (Σάββατο) και ενημερώθηκα τηλεφωνικώς πριν το ραντεβού ότι η κοπέλα δεν εργαζόταν εχθές ενώ στο πρόγραμμα που είχατε αναρτήσει γράφεται ότι η κοπέλα εργαζόταν κανονικά.
Κάποιο μπέρδεμα θά έγινε πιθανών ή κάποιο ξαφνικό πρόβλημα με την κοπέλα.Λογικό αλλά αν είναι να γίνεται έτσι τι νόημα έχει να κλείνεις ραντεβού?
Καλησπέρα σας όπως είπατε και εσείς σας είχαμε ενημερώσει τηλεφωνικώς ότι η κοπέλα δεν θα Εργάζεται γιατί είχε το γυναικολογικό της πρόβλημα που είναι κάθε μήνα το Σάββατο το πρωί που ήρθε στο χώρο μας κανονικά μετά από λίγο οταν ξεκίνησε η βάρδια έγινε το πρόβλημα και αναγκαστικά έφυγε από το χώρο μας και για αυτό δεν ήρθε και την Κυριακή . Οταν ανεβάζουμε το πρόγραμμα στο συγκεκριμένο site μετά από λίγο χρόνο δεν μας αφήνει να κάνουμε διορθώσεις και έτσι δεν έχουμε τη δυνατότητα να κατεβάσουμε το συγκεκριμένο όνομα αλλά όσοι πήρατε τηλέφωνο σας ενημερώσαμε ότι δεν εργάζεται και όσοι είχαν κλείσει ραντεβού Σάββατο και Κυριακή τους παίρναμε τηλέφωνο που είχαμε κτα τηλέφωνά τους και δε καλεσαν με απόκρυψη ότι το ραντεβού με τη ΠΑΟΛΑ ακυρώθηκε. Να ξέρετε ότι δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος για να σας ακυρώσουμε το ραντεβού το μαγαζί μας πελάτες ψάχνει όχι να διώξει και πιστεύω ότι κανένας άλλος κύριος δεν θα βγει μέσα εδώ στο site και να πει ότι την Πάολα Σάββατο και Κυριακή την είδες στο χώρο μας και εκανε ραντεβού για αυτό Υπάρχει εγγύηση 100% . Σάββατο-κυριακή δεν πρόλαβε να δουλέψει καθόλου Σήμερα είναι κανονικά στο χώρο μας και Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε . Από τη στιγμή που είχαμε το τηλέφωνό σας θα ήταν λάθος μας να μη σας ενημερώσουμε και να σας αφήσουμε να περάσετε από το χώρο μας χωρίς να είναι η κοπέλα την εργασία τηςΚαλησπέρα σας, είχα κλείσει ραντεβού με την Πάολα για εχθές (Σάββατο) και ενημερώθηκα τηλεφωνικώς πριν το ραντεβού ότι η κοπέλα δεν εργαζόταν εχθές ενώ στο πρόγραμμα που είχατε αναρτήσει γράφεται ότι η κοπέλα εργαζόταν κανονικά.