GioV.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Ναι τέλος
Ήθελα να την ξαναεπισκευτω! Μου άρεσε η μικρή!
Ναι τέλος
Μαγκες καλή ρεβεκα γιατί έλεγα να πάω αύριο και είμαι λαό ξυρισμένος χαχαχ στην φώτο φάνηκε τρομερό πιπί.ιΈτσι μου είπε ότι έδιωξε δύο τύπους γιατί ήταν μέσα στην τρίχα και τους είπε να πάρουν άλλες κοπέλες.
Για τη Ρεβέκκα μιλάμεΗ υποδοχή δηλαδή?
Ποιος το είπε αυτό το πράγμαΈτσι μου είπε ότι έδιωξε δύο τύπους γιατί ήταν μέσα στην τρίχα και τους είπε να πάρουν άλλες κοπέλες.
Πλάκα κάνω, προφανώς αν στο είπε η ίδια μπορεί κ να έγινεΤι παραπληροφόρηση ρε; Αφού αυτό μου έλεγε η ίδια
όχι, μια χαρά ξυρισμένος. Δεν με έδιωξε αλλά δεν τράβαγε...Από τους αξύριστους είσαι; που έδιωχνε η μικρή
Ενω οι αλλες τραβανε????όχι, μια χαρά ξυρισμένος. Δεν με έδιωξε αλλά δεν τράβαγε...
Ενω οι αλλες τραβανε????
Με άγχοσατε πάρα πολύΤην τρέλανες την Λαρισα με την παραπληροφορηση σου! Ανέβασε το πρόγραμμα Medusa στο νήμα του Nirvana! Χαχαχα
Μόλις συμπληρώσεις 10 επισκέψεις έχεις μία δωρεάν.Καλησπέρα μπορείτε να μου εξηγήσετε την κάρτα μέλους που έχετε με δώρο δωρεάν επισκεψη?
Καλημέρα σας η κάρτα μέλους είναι μία προσφορά που έχουμε κάνει από την αρχή του χρόνου και είναι μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 23 όποιος κύριος συμπληρώσει 10 επισκέψεις στην 11η κάνει δωρεάν μία επίσκεψη 30 λεπτών .Η προσφορά μας ομως ισχύει μέχρι 31 Δεκέμβρη . Ηκάρτα που συμπληρώνονται είναι ακριβώς αυτή που βλέπετε από κάτω στη φωτογραφία Σας ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας δούμε απο κοντα και να τη συμπληρώσετε και να σας προσφέρουμε το δώρο μαςΚαλησπέρα μπορείτε να μου εξηγήσετε την κάρτα μέλους που έχετε με δώρο δωρεάν επισκεψη?
Συγνώμη γιατί αργήσαμε να απαντήσουμε .. κάθε Κυριακή μέχρι τη 19:00Έως τις 19:00 ή 22:00 είστε σήμερα ανοιχτά ;;