Νέα

Ad Massage Nirvana, Φραντζή 2 & Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα massage nirvana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 965K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Τι εγινε ρε μαγκες....??!!
την ξεπατωσατε την Αντελινα....!!!
Περασα μια βολτα την Κυριακή... και ηταν για ολη την μερα κλεισμένη...!!!!:headbang:
Και εδω μεσα.. μουγγα ολοι...!!!:jerking:
Σε αλα νεα.... Δοκιμάστηκε η νεα Καρολινα...
με μετριες εντυπώσεις... σκινι... στηθος μηδέν.. αλλα ωραιο κωλαράκι...
με το χαμογελο στα χείλη συνεχώς.... πιπα με...:thumbsdown:
και προς το τελος... που την ζορισα.. και ενω ειχαμε χρονο... αρχισε τα περιεργα...!!!!!
Next......!!!
Και αυτη με κρανος?

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Και Μούσες και αλλου …
Νομιζω γινεται καποιο λαθος !!!
η εικονιζομενη TANTRAZOE στο NIRVANA δεν ειναι η γνωστη TANTRAZOE που ηταν στις Μουσσες και τωρα ανεξαρτητη πισω απο τον Αρειο Παγο αν καταλαβα καλα !!!
Τωρα πως το "brand name" εμφανιζεται σε δυο κυριες δεν γνωριζω !!

• Ουάου
Αντιδράσεις: geoMan
OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.792
η εικονιζομενη TANTRAZOE στο NIRVANA δεν ειναι η γνωστη TANTRAZOE που ηταν στις Μουσσες και τωρα ανεξαρτητη πισω απο τον Αρειο Παγο αν καταλαβα καλα !!!
Καλησπέρα σας αυτή που βλέπετε είναι η ζωή από το μούσες και από πίσω από τον άρειο πάγο είναι ακριβώς τι φωτογραφίες που έχουμε ανάρτηση έχουμε ανεβάσει φωτογραφίες που ήτανε πριν μία εβδομάδα μαζί με μένα να πίνουμε καφέ (ΛΑΡΙΣΑ) και φυσικά μπορείτε να τη δείτε γιατί δουλεύει στο χώρο μας. Φυσικά μπορείτε να περάσετε από το χώρο μας να τη δείτε και από κοντά και να κάνετε μία ευχάριστη συνεδρίαση καλό βράδυ.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.792
Τι υπηρεσιες εχει? Τι ξερεις?
Καλησπέρα Η ζωή αυτές τη μέρες έχει συμπληρώσει στο χώρο μας γύρω στη μία εβδομάδα. Αν υπήρχε τόσο μεγάλη επεξεργασία στις φωτογραφίες εσείς τι λέγατε δεν θα είχε βγει ένας να πει παιδιά καμιά σχέση οι φωτογραφίες με τη ζωή που είδα έχει γίνει ολόκληρος ντόρος αν είναι σωστές οι φωτογραφίες. Εχουνε γράψει πάρα πολύ κύριοι ότι αυτη που βλέπουν τις φωτογραφίες δεν είναι η ζωή και εμείς είπαμε να περάσετε από το χώρο μας να δείτε αν οι φωτογραφίες είναι ίδιες με τη ζωή. Άρα εσείς τι πιστεύετε ότι την είδανε και δεν ήταν αυτή και δεν βγήκαν να διαμαρτυρηθούν. Όχι φυσικά και την είδανε και είπανε ότι όντως είναι συγκεκριμένη η ζωή. Για αυτό Καλό είναι να περάσετε και εσείς από το χώρο μας να τη δείτε και να έχετε μία προσωπική γνώμη.
Επίσης έχουμε κάνει και διαφήμιση ότι δουλεύει στο χώρο μας στο νήμα που έχει το επίσημο το δικό της. Θα ήταν πολύ άδικο για τη ζωή να κάναμε ψεύτικη ανάρτηση στο δικό της μήνυμα για αυτό πρέπει να περάσετε κάποια στιγμή να τη δείτε από κοντά
Καλό βράδυ να έχετε

Τελευταία τροποποίηση:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.598
Πόντοι
5.946
πάντως αν είναι η ίδια η Ζωή που δούλευε παλιά στην Ζάνα... η αλήθεια είναι ότι είναι σήμερα εμφανισιακά κατά πολύ βελτιωμένη...
μπράβο της!

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.792
πάντως αν είναι η ίδια η Ζωή που δούλευε παλιά στην Ζάνα... η αλήθεια είναι ότι είναι σήμερα εμφανισιακά κατά πολύ βελτιωμένη...
μπράβο της!
πρώτη φορά ακούω ότι δούλευε στη ζανα το αμφιβάλλω Απλώς λέω ότι πρώτη φορά το ακούω

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.792
Επειδή ξέρω ότι έχεις μία ιδιαίτερη συμπάθεια την Νίκα έχω μέχρι τώρα απορήσει πως δεν έχεις περάσει με την Κατερίνα γιατί είναι στο επίπεδο υπηρεσιών με τη Νίκα και είναι και στο στυλ της Νίκα απορία Το έχω ;

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ clonarius

ΛΑΡΙΣΑ

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα σας αυτή που βλέπετε είναι η ζωή από το μούσες και από πίσω από τον άρειο πάγο είναι ακριβώς τι φωτογραφίες που έχουμε ανάρτηση έχουμε ανεβάσει φωτογραφίες που ήτανε πριν μία εβδομάδα μαζί με μένα να πίνουμε καφέ (ΛΑΡΙΣΑ) και φυσικά μπορείτε να τη δείτε γιατί δουλεύει στο χώρο μας. Φυσικά μπορείτε να περάσετε από το χώρο μας να τη δείτε και από κοντά και να κάνετε μία ευχάριστη συνεδρίαση καλό βράδυ.
Παλιος πελατης της και στο Μουσες και ως ανεξαρτητη , ομολογω δεν την αναγνωρισα στις φωτογραφιες.
σιγουρα θα σας επισκεφθω

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Τελικά SPL είναι η ίδια η Ζωή που ήταν Μούσσες ,Κολωνάκι ,πίσω από Αρειο Πάγο ...Αν πάς λίγες σελίδες πίσω όταν το Νιρβάνα παρουσίασε την φωτογραφία της Ζωής υπήρξε αρκετός σκεπτικισμός εάν ήταν η ίδια στην φωτογραφία !
Οι μόνοι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν είναι αυτοί που θα την συναντήσουν και θα την δούν από κοντά όσο αφορά υπηρεσίες κλπ.
Θεμιτό είναι τα κορίτσια να κάνουν κάποιες αλλαγές στην εικόνα τους ,σημασία όμως έχει να προσφέρουν καλές έως πολύ καλές υπηρεσίες και να είναι vfm

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.020
Πόντοι
6.515
αν ειναι η ζωη που ηταν Κολωνακι θα παρακαλουσα φιλικα παντα να μας ελεγε πως πεταξε απο πανω της 15-20 χρονακια (βλεποντας την φωτο) να το κανουμε κι εμεις γιατι το εχουμε αναγκη :confused:
Αν ειναι αλλη γραψτε λαθος

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Τελικά SPL είναι η ίδια η Ζωή που ήταν Μούσσες ,Κολωνάκι ,πίσω από Αρειο Πάγο ...Αν πάς λίγες σελίδες πίσω όταν το Νιρβάνα παρουσίασε την φωτογραφία της Ζωής υπήρξε αρκετός σκεπτικισμός εάν ήταν η ίδια στην φωτογραφία !
Οι μόνοι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν είναι αυτοί που θα την συναντήσουν και θα την δούν από κοντά όσο αφορά υπηρεσίες κλπ.
Θεμιτό είναι τα κορίτσια να κάνουν κάποιες αλλαγές στην εικόνα τους ,σημασία όμως έχει να προσφέρουν καλές έως πολύ καλές υπηρεσίες και να είναι vfm
Θα μου επιτρεψεις να μιλησω για θεαματικη αλλαγη!!!
οπως ηδη ειπα θα την επισκεφθω συντομα

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.598
Πόντοι
5.946
Επειδή ξέρω ότι έχεις μία ιδιαίτερη συμπάθεια την Νίκα έχω μέχρι τώρα απορήσει πως δεν έχεις περάσει με την Κατερίνα γιατί είναι στο επίπεδο υπηρεσιών με τη Νίκα και είναι και στο στυλ της Νίκα απορία Το έχω ;

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ clonarius

ΛΑΡΙΣΑ
ναι ρε συ... που θα μου πάει θα έρθω...
αλλά δεν θα σου πω πότε... :D::grin::wink::angel:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πρώτη φορά ακούω ότι δούλευε στη ζανα το αμφιβάλλω Απλώς λέω ότι πρώτη φορά το ακούω
ναι δεν ξέρω αν είναι η ίδια... απλά ρωτάω...

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.792
Παλιος πελατης της και στο Μουσες και ως ανεξαρτητη , ομολογω δεν την αναγνωρισα στις φωτογραφιες.
σιγουρα θα σας επισκεφθω
Φυσικά και θα σας περιμένουμε να περάσετε ακόμα μία φορά με τη ζωή και εγώ όταν πήγαμε για καφέ ήταν απίστευτη η αλλαγή της έχει ομορφύνει πάρα πολύ έχουμε αναρτήσει και φωτογραφία που πίνω μαζί της καφέ είναι απίστευτη αλλαγή

ΛΑΡΙΣΑ

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.792
σιγουρα θα σας επισκεφθω
Φυσικά και θα σας περιμένουμε να περάσετε ακόμα μία φορά με τη ζωή και εγώ όταν πήγαμε για καφέ ήταν απίστευτη η αλλαγή της έχει ομορφύνει πάρα πολύ έχουμε αναρτήσει και φωτογραφία που πίνω μαζί της καφέ είναι απίστευτη αλλαγή

ΛΑΡ
ναι ρε συ... που θα μου πάει θα έρθω...
αλλά δεν θα σου πω πότε... :D::grin::wink::angel:
Θα σε γνωρίσω εγώ και θα σου προσφέρω και ουισκάκι:wink:

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.792
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
11:00 Μέχρι 22:00

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Οι πετσέτες στο χώρο μας
είναι αποστειρωμένες και
σφραγισμένες για τον covid 19

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Στο χώρο μας εργάζονται
η πανεμορφες δεσποινίδες

♡ Νέα άφιξη ♡

ΟΝΟΜΑ : ΑΝΤΕΛΙΝΑ

ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΞΑΝΘΙΑ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΤΑΤΡΑΖΟΕ
ΑΝΤΕΛΙΝΑ
ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΝΑΝΣΥ
ΚΑΡΟΛΙΝΑ
ΣΟΦΙ
ΑΝΤΖΕΛΑ
ΚΑΡΛΑ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :

Home

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
PicsArt_12-01-11.58.20.jpg
20221104_111428.jpg
PicsArt_10-01-03.13.40.jpg

Συνημμένα

• Picsart_22-11-01_14-46-26-143.jpg
    Picsart_22-11-01_14-46-26-143.jpg
    120,9 KB · Εμφανίσεις: 60
  • Picsart_22-08-02_15-37-01-919.jpg
    Picsart_22-08-02_15-37-01-919.jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 59

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.618
Πόντοι
496
Μήπως έχουμε κάποια πληροφορία για κάποιο πάρκινγκ για να έρθουμε στο μαγαζί πιο εύκολα. Μου έχει τύχει να μην βρίσκω

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
869
Πόντοι
81
Μήπως έχουμε κάποια πληροφορία για κάποιο πάρκινγκ για να έρθουμε στο μαγαζί πιο εύκολα. Μου έχει τύχει να μην βρίσκω
Φίλε έχει parking στο μετρό Συγγρού-φιξ. Εγώ πάντως όταν κατεβαίνω στοχευμένα για μαρσάζ το αφήνω κοντά στο σπίτι μου και κατεβαίνω με μετρό.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.899
Πόντοι
11.096
Όπως είπε και ο φίλος εύκολη φθηνή λύση parking Συγγρού μέτρο φιξ, στα γύρω στενά απλά μαρτύριο είτε πάς καθημερινή ή σκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom