massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.806
Εμενα μου φαινεται για ψηλοτερη η Νεφελη. Τη επομενη φορα θα βαλω κολυριο για να δω καλυτερα!Επιλογή της Tatiana επειδή εκτός των άλλων μου φάνηκε ότι είναι αυτή τη στιγμή η ψηλότερη κοπέλα που διαθέτει, τόσο το Nirvana, όσο και το κοντινό αδελφό μαγαζί. Αν και νέα στο χώρο, μπορώ να πω ότι πέρασα καλά μαζί της, όχι πως δεν έχω περάσει απίστευτα καλά με κοπέλες ύψους 1,58 και με πολύ φοβερές φουλ υπηρεσίες!
Έχω αναρτήσει και την πρώτη μου κριτική, με τις όποιες amateur αδυναμίες της.
Επιστρέφει η κούκλα του καταστήματος την οποία έχω τιμήσει πολλές φορές αλλά ήθελα να μάθω δεν μεγαλώνει αυτό το κορίτσι...... Και πρίν τρία χρόνια 22 χρονών ήτανε♡ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ♡
Από αύριο και πάλι επιστροφή
στο χώρο μας η Αντριάνα
ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ : ΡΟΥΜΑΝΙΑ
ΗΛΙΚΙΑ : 22
ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ : ΞΑΝΘΙΑ
ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ : ΜΕΛΙ
Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr
Δεν έχω δει ποτέ τη Νεφέλη, αν και πολύ θα το 'θελα ... ή θα ήταν εκτός υπηρεσίας ή θα ήταν σε δωμάτιο. Τότε μάλλον αυτές οι 2, είναι και οι ψηλότερες.Εμενα μου φαινεται για ψηλοτερη η Νεφελη. Τη επομενη φορα θα βαλω κολυριο για να δω καλυτερα!
Καλημέρα Αυτή τη στιγμή υψηλότερη είναι η Τατιάνα και μετά όντως είναι η Νεφέλη αλλά η Τατιάνα είναι πολύ ψηλή.Δεν έχω δει ποτέ τη Νεφέλη, αν και πολύ θα το 'θελα ... ή θα ήταν εκτός υπηρεσίας ή θα ήταν σε δωμάτιο. Τότε μάλλον αυτές οι 2, είναι και οι ψηλότερες.
Καλημέρα Η Αντριάνα είναι 21/9 του 99 είναι 23 χρονών σας λέμε και ακριβώς και την ημερομηνία για να έρθετε από το χώρο μας εκείνη τη μέρα να της φέρετε λουλούδια. Αλίμονο και αν στην Ανδριάνα να κρυβαμαι χρόνια .Επιστρέφει η κούκλα του καταστήματος την οποία έχω τιμήσει πολλές φορές αλλά ήθελα να μάθω δεν μεγαλώνει αυτό το κορίτσι...... Και πρίν τρία χρόνια 22 χρονών ήτανε
Αυτό έγγραψα και εγώ χθες στις 12:58 για την Τατιάνα, αλλά νομίζω ότι ίσως δεν το προσέξατε !Καλημέρα Αυτή τη στιγμή υψηλότερη είναι η Τατιάνα και μετά όντως είναι η Νεφέλη αλλά η Τατιάνα είναι πολύ ψηλή.
Το έχουμε διαβάσει και το δικό σας .Αυτό έγγραψα και εγώ χθες στις 12:58 για την Τατιάνα, αλλά νομίζω ότι ίσως δεν το προσέξατε !
Δηλαδή εάν θέλουμε να ψηλώσει μια κοπέλα την βάζετε στον Προκρούστη;;;Το έχουμε διαβάσει και το δικό σας .
Σχεδόν όλα τα διαβάζουμε και τα καλά και τα αρνητικά για να δίνουμε άμεσα λύσεις.
Καλη σας μέρα
Μη ξεχνάτε τα ακριβά αρώματα είναι σε μικρά μπουκάλιαΔηλαδή εάν θέλουμε να ψηλώσει μια κοπέλα την βάζετε στον Προκρούστη;;;
Ναι κουκλα ειναι,πιστευω απο τις πιο ομορφες γενικα στα μασας! Και εγω συναδελφε περναω πολυ καλα μαζι της!Επιστρέφει η κούκλα του καταστήματος την οποία έχω τιμήσει πολλές φορές αλλά ήθελα να μάθω δεν μεγαλώνει αυτό το κορίτσι...... Και πρίν τρία χρόνια 22 χρονών ήτανε