Νέα

Ad Massage Nirvana, Φραντζή 2 & Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα massage nirvana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Να γράψει να δούμε ποια ήταν.
Και αν ήταν μέχρι αύριο θα γράψω αν είναι αλήθεια .Εγώ ποτέ δε κρυφτηκα πίσω από το δάκτυλο μου . Όταν είμαστε λάθος πρώτη έβγαινα ( ΛΑΡΙΣΑ )και ζήταγα συγνώμη στα λάθη μας .
Πάλι καλά που δε ανέβασε καμία κριτική για να κάνει σωστά τη δουλειά του για τα μαγαζιά που προμοταρει
Τι λες κουκλίτσα μου γλυκιά που θα με βγάλεις και προμοτορα.

Δεν είδα πουθενά να αμφισβητείτε αυτά που γράφω.
Ισχύει ή όχι ότι υπάρχουν κοπέλες που ζητάνε έξτρα για τελείωμα στο στήθος;
Ούτε σε ξέρω ποια είσαι φατσικα ούτε με ενδιαφέρει.
Ξέρω ότι μίλησα με μια ξανθιά κοπέλα που ήταν εκείνη την ώρα στο χώρο και είπε ότι δε γνωρίζει για τα προγράμματα και να μιλήσω με τις κοπέλες. Δεν έγραψα πουθενά κάτι αρνητικό για τη ρεσεψιόν, μόνο ότι δεν γνωρίζει για υπηρεσίες.
Και αυτό σε έθιξε;
Πες μας όμως, και αυτό ψέμα είναι εκ μέρους μου;

Και άλλη δουλειά δεν είχα, να θάψω ξαφνικά το μαγαζάκι σου μου ήρθε.

Για τα παιδιά που ρωτάνε για όνομα, δε συγκράτησα γιατί είδα 6-7 κοπέλες εκείνη τη φορά, πώς να κρατήσω όνομα;
Μια λεπτή μελαχρινή κοπέλα από Ουκρανία ήταν, αυτά θυμάμαι.

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
Στα μαγαζιά που πηγαίνετε οι υπεύθυνοι μιλάει πολύ άσχημα και δεν σας αφήνει να δει τη δεύτερη φορά την κοπέλα αμετρητα τα σχόλια συν ότι βγάζει τις κοπέλες από τα δωμάτια γιατί άμα έρθει κανείς γνωστό της και προμοτωρας σα και εσάς και του βγάζει τη κοπέλα απο το δωμάτιο πριν τελειώσει ο χρονος του πελάτη. τέτοιες υπεύθυνες σας αρέσει ; Άμα σας άρεσε τέτοια συγνώμη αλλα δε μπορούμε να κάνουμε τετοια εγω προσωπικά. Να ξέρετε εγώ προσωπικά κάθε μέρα θα κάνω ανάρτηση μέχρι να μας απαντήσετε.

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991

Ξέρω ότι μίλησα με μια ξανθιά κοπέλα που ήταν εκείνη την ώρα στο χώρο και είπε ότι δε γνωρίζει για τα προγράμματα και να μιλήσω με τις κοπέλες. Δεν έγραψα πουθενά κάτι αρνητικό για τη ρεσεψιόν, μόνο ότι δεν γνωρίζει για υπηρεσίες.
Και αυτό σε έθιξε;

Για τα παιδιά που ρωτάνε για όνομα, δε συγκράτησα γιατί είδα 6-7 κοπέλες εκείνη τη φορά, πώς να κρατήσω όνομα;
Το περιμέναμε ότι δεν θα λέγατε όνομα γιατί σας ξαναλέω ακόμα μία φορά ότι είσαστε προμοτωρας και μία ξανθιά πέστε μας τη μέρα που ήρθατε να σας πω ποια υπεύθυνη δούλευε .Εγώ προσωπικά θα σας πω ποια υπεύθυνη δούλευε αν μου πειτε πιτε περασατε . Αλλά τώρα ξαφνικά βγήκανε πολλές κοπέλες και δεν θυμόσαστε το όνομα Το περιμέναμε ότι κάτι τέτοιο θα λέγατε αλλά δε σας το έχουν μάθει καλά το παραμύθι και να γράφεται σωστά αυτά που πρέπει να κάνετε. Όσο για το μαγαζάκι που το αποκάλυτε εμείς έχουμε σεβασμό σε όλοι τη πελατεία μας . Αντίθετα στο μαγαζί που προμοταρετε

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.446
Πόντοι
11.096
Απορώ πώς πάει κόσμος και πληρώνει επιπλέον για υπηρεσίες που άλλα μασάζ στην περιοχή τα προσφέρουν δωρεάν.
Σε πρόσφατη επίσκεψη για να δω τι παίζει, μου είπε η κοπέλα που κάνει την παρουσίαση ότι δε γνωρίζει το πρόγραμμα των κοριτσιών και πρεπει να μιλήσω με τις ίδιες.
Και αυτό περίεργο, αλλά είπα να παίξω μπάλλα.
Έρχεται η κοπέλα που διάλεξα από το σαλόνι και την ρωτάω για ακάπωτο μπούκι και τελείωμα. Μου λέει ότι το τελείωμα στο στήθος είναι έξτρα 20ευρώ!! :O:headbang:
Δηλαδή 60+20 θέλουν 80ευρώ για 30 λεπτά, 1 φορά σεξ και τελείωμα στο στήθος...
Όταν άλλα μασάζ εκεί κοντα χρεώνουν 80ευρώ για 2 φορές σεξ, 1 ώρα, και το τελείωμα στο στήθος είναι μέσα ενώ άλλες τα παίρνουν και στόμα χωρίς έξτρα χρέωση..
Καλά πελατάκια όσοι πάνε εκεί.. Εγώ πάντως προσπέρασα και δεν θα υπάρχει δεύτερη φορά.
Ανέβασε κριτική φίλε μου τό ποίο σωστό καί τίμιο. :hi:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Το περιμέναμε ότι δεν θα λέγατε όνομα γιατί σας ξαναλέω ακόμα μία φορά ότι είσαστε προμοτωρας και μία ξανθιά πέστε μας τη μέρα που ήρθατε να σας πω ποια υπεύθυνη δούλευε .Εγώ προσωπικά θα σας πω ποια υπεύθυνη δούλευε αν μου πειτε πιτε περασατε . Αλλά τώρα ξαφνικά βγήκανε πολλές κοπέλες και δεν θυμόσαστε το όνομα Το περιμέναμε ότι κάτι τέτοιο θα λέγατε αλλά δε σας το έχουν μάθει καλά το παραμύθι και να γράφεται σωστά αυτά που πρέπει να κάνετε. Όσο για το μαγαζάκι που το αποκάλυτε εμείς έχουμε σεβασμό σε όλοι τη πελατεία μας . Αντίθετα στο μαγαζί που προμοταρετε
Συνέχισε έτσι κοπελιά, καλά το πας.
Όποιος έχει μυαλό ξέρει να ξεχωρίζει από τα ποστ κάποιου το αν έχει λόγο να προμοταρει ένα μαγαζί ή όχι.
Εσείς απλά αποτύχατε να μου τραβήξετε το ενδιαφέρον λόγω της υπηρεσίας σας.
Όμως το να βγάζετε τους πελάτες ψεύτες, εσάς κάνει να εκτίθεστε.
Δεν πειράζει συνεχίστε έτσι να δείξετε πόσο επαγγελματίες είστε που βγάζετε προμοτορες όσους πελάτες δε γουστάρουν να πληρώνουν έξτρα κερατιάτικα.

Περαστικά και συνεχίστε στα 100€ για 1 ώρα να δίνετε τα ίδια ή λιγότερα από αλλά ιδρύματα που προσφέρουν τα ίδια ή και παραπάνω στα 80€.
Ή και αυτό είναι ψέμα ότι η ώρα σας είναι στα 100€;:cool2:

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
Επειδή σας είπα και πριν ότι εκτίθεσαι για μία ακόμα φορά εκτίθεσαι αμέσως ανέβασες κριτική για το 42 όσα έχω πει εγώ πριν ήμουνα ολόσωστη .Περιμένω εσένανε αλλά θα σου πω και κάτι άλλο που έχεις γράψει εσύ στην κριτική που ανάρτησες που αυτό το πράγμα δεν μπορείς να το πεις στην υπεύθυνη το λες face-to-face αλλά με την κοπέλα Μόνο αυτό έχω να σου πω θα το αναρτήσω ακριβώς αυτό που γράφεις την κριτική σου.....Βλέπει ότι αργώ και για να βοηθήσει την κατάσταση, ξαπλώνει τελείως και μπαίνει ανάσκελα από κάτω μου ώστε να ξεκινήσει φουλ γλύψυμο της κωλοχαράδρας μου!..
Ο κάθε άνθρωπος στο κρεβάτι του κάνεις ότι θέλει και δε έχουμε το δικαίωμα εμείς να το συζητήσουμε.
Αλλά και ούτε ο πελάτης το λέει στη υπεύθυνη αλλα το λέει ιδιαίτερος με τη κοπέλα στο δωμάτιο..

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Γνωστός στην πιάτσα...

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Γνωστός στην πιάτσα...
Όχι μόνο γνωστός πασίγνωστος είναι στην πιάτσα.Κάθεται και λέει ότι δεν του αρέσει η υπεύθυνη και δεν συζητά για το 40 42 που 800 φορές εγώ προσωπικά δεν πηγαίνω εκεί πέρα παρόλο που έχουν οι κοπέλες καλές υπηρεσίες. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτή την πατσαβούρα την υπεύθυνη. Για την κυρία Σοφία μπορώ να πω κάτι στη Λαγουμιτζή τίποτα , κυρία με τα όλα της εκεί πηγαίνω .Εκει γιατί πηγαίνω και εγώ δεν έχω πρόβλημα με την αλυσίδα τη συγκεκριμένη με την υπεύθυνη έχω πρόβλημα .Και λέει ότι η υπεύθυνη δε το εξυπηρέτησε, ρε φίλε ήθελες κώλογλυφάδα για αυτό δεν κάθισε η υπεύθυνη να μπορείς να πεις τα γούστα σου ελεύθερα στη κοπέλα. Γιατί δεν λες συζήτησες με τη κοπελα και μας πας ταξίδι . Θυμάσαι ότι είδες 7 κοπέλες και δε Θυμάσαι το όνομα της . Και μετά μας λες για ωραια ταξίδια .Πρέπει ο φίλος μας να σεβαστεί όλους εμάς που θα διαβάσουμε μια κριτική και θα το εμπιστεύομαστε και στο τέλος θα φάμε καμία φόλα. Λίγο σεβασμό και λίγο τσίπα να εχεις

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.948
Πόντοι
1.446

Και αυτό σε έθιξε;

Αν δεν θυμάσε να μην γράφεις δημόσια και να κάνεις παράπονα
Κάνεις δεν θα σε πάρει σοβαρά...

Προσωπικά δεν μου ετυχε ποτε στο συγκεκριμένο μαγαζί να μου ζητήσουν έχτρα... και ναι θυμαμαι τα πάντα...!

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.215
Πόντοι
5.946
είδα 6-7 κοπέλες εκείνη τη φορά, πώς να κρατήσω όνομα;
καλά ρε φίλε μας δουλεύεις?
έτσι χάνεις την αξιοπιστία σου, είναι δυνατόν να διάλεξες κοπέλα και να μην θυμάσαι το όνομα της?
τόση φασαρία για να αποδειχτείς κότα στο τέλος? Πρέπει να μας πεις το όνομα...
κρίμας...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.215
Πόντοι
5.946
Προσωπικά δεν μου ετυχε ποτε στο συγκεκριμένο μαγαζί να μου ζητήσουν έχτρα... και ναι θυμαμαι τα πάντα...!
η Αντελίνα ζήταγε έξτρα για κώλο, αλλά αυτό είναι νορμάλ...

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.991
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
11:00 Μέχρι 22:00

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

♡ KIRA ♡
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑ
ΚΙΡΑ 23 ΧΡ

Στο χώρο μας εργάζονται
η πανεμορφες δεσποινίδες

ΝΑΝΣΥ
ΚΙΡΑ NEW GIRLS
ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΣΟΦΙ
ΝΕΦΕΛΗ
ΑΝΤΖΕΛΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΑ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :

Home

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Συνημμένα

• Picsart_22-04-11_20-51-56-177.jpg
    Picsart_22-04-11_20-51-56-177.jpg
    117 KB · Εμφανίσεις: 59
  • PicsArt_06-14-03.46.21.jpg
    PicsArt_06-14-03.46.21.jpg
    90,4 KB · Εμφανίσεις: 45
  • Picsart_22-05-30_12-43-33-969.jpg
    Picsart_22-05-30_12-43-33-969.jpg
    123 KB · Εμφανίσεις: 44
  • PicsArt_09-17-05.04.16.jpg
    PicsArt_09-17-05.04.16.jpg
    122,7 KB · Εμφανίσεις: 48
  • IMG-38be65939c28711156b7da3816e84cbe-V.jpg
    IMG-38be65939c28711156b7da3816e84cbe-V.jpg
    143,5 KB · Εμφανίσεις: 56

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
καλά ρε φίλε μας δουλεύεις?
έτσι χάνεις την αξιοπιστία σου, είναι δυνατόν να διάλεξες κοπέλα και να μην θυμάσαι το όνομα της?
τόση φασαρία για να αποδειχτείς κότα στο τέλος? Πρέπει να μας πεις το όνομα...
κρίμας...
Κότα;
Τι λες ρε τυπε, σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς. Κότα να πεις τα φιλαράκια σου.
Επειδή μίλησα 2 λεπτά με την κοπέλα, έπρεπε να έχω κρατήσει και το όνομα ειδικά μετά από όσα μου είπε;

Εδώ άλλοι περνάνε σε συνάντηση με κοπέλα και δε θυμούνται καν όνομα.

alexandros 85

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2021
Κριτικές
17
Like
2.853
Πόντοι
1.206
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

στον χώρο μας
(Φραντζή 2 και Συγγρού)
για στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
11:00 Μέχρι 22:00

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

♡ KIRA ♡
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΚΟΥΒΑ
ΚΙΡΑ 23 ΧΡ

Στο χώρο μας εργάζονται
η πανεμορφες δεσποινίδες

ΝΑΝΣΥ
ΚΙΡΑ NEW GIRLS
ΑΝΤΡΙΑΝΑ
ΣΟΦΙ
ΝΕΦΕΛΗ
ΑΝΤΖΕΛΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΑ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΜΑΣΑΖ
.
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Παρέχουμε προγράμματα body to body.
Και αυταρχικό πρόγραμμα

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ :

Home

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΙΣΙΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες στο
τηλέφωνο του μαγαζιού 6994210325
www.massagenirvana.gr

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

η Σόφι με τον ωραίο κώλο

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.215
Πόντοι
5.946
Επειδή μίλησα 2 λεπτά με την κοπέλα, έπρεπε να έχω κρατήσει και το όνομα ειδικά μετά από όσα μου είπε;
Ναί, ειδάλλως δεν μας ενδιαφέρει τι έχεις να πείς...
άρα ή είσαι κότα και δεν μιλάς! ή είσαι μούφας...
διάλεξε και πες μας...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Ναί, ειδάλλως δεν μας ενδιαφέρει τι έχεις να πείς...
άρα ή είσαι κότα και δεν μιλάς! ή είσαι μούφας...
διάλεξε και πες μας...
Σίγουρα δεν είμαι καραγκιόζης σαν εσένα πάντως..
Σε κάλυψα;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.215
Πόντοι
5.946

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.875
Πόντοι
3.846
Όχι μόνο γνωστός πασίγνωστος είναι στην πιάτσα.Κάθεται και λέει ότι δεν του αρέσει η υπεύθυνη και δεν συζητά για το 40 42 που 800 φορές εγώ προσωπικά δεν πηγαίνω εκεί πέρα παρόλο που έχουν οι κοπέλες καλές υπηρεσίες. Γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτή την πατσαβούρα την υπεύθυνη. Για την κυρία Σοφία μπορώ να πω κάτι στη Λαγουμιτζή τίποτα , κυρία με τα όλα της εκεί πηγαίνω .Εκει γιατί πηγαίνω και εγώ δεν έχω πρόβλημα με την αλυσίδα τη συγκεκριμένη με την υπεύθυνη έχω πρόβλημα .Και λέει ότι η υπεύθυνη δε το εξυπηρέτησε, ρε φίλε ήθελες κώλογλυφάδα για αυτό δεν κάθισε η υπεύθυνη να μπορείς να πεις τα γούστα σου ελεύθερα στη κοπέλα. Γιατί δεν λες συζήτησες με τη κοπελα και μας πας ταξίδι . Θυμάσαι ότι είδες 7 κοπέλες και δε Θυμάσαι το όνομα της . Και μετά μας λες για ωραια ταξίδια .Πρέπει ο φίλος μας να σεβαστεί όλους εμάς που θα διαβάσουμε μια κριτική και θα το εμπιστεύομαστε και στο τέλος θα φάμε καμία φόλα. Λίγο σεβασμό και λίγο τσίπα να εχεις
Καλά έχετε χαζέψει πολύ εδώ μέσα μερικοί.

Διαβάζετε ότι θέλετε και τα παρουσιάζετε όπως θέλετε.

Για την υπεύθυνη του Σ40 την έχω κραξει αρκετές φορές στο σχετικό θέμα, οπότε αυτομάτως σας ακυρώνω και φαίνεται πόσο γελοίο είναι να με λέτε προμοτορα οποιουδήποτε μαγαζιού.

Για το τι έκανα εγώ με μια κοπέλα κάποτε δε σας αφορά, ούτε καλύπτει την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά της κοπέλας του Nirvana.
Δε Ζήτησα τίποτα παραπάνω από αυτό που ανέφερα, που ήταν τελείωμα στο στήθος και για το οποίο ζήτησε 20€.

Προφανώς η υπεύθυνη έχει πολιτική στο γραφείο της να βγάζει τους πελάτες ψεύτες όταν βλέπουν ότι σας ξεμπροστιαζουν τις άθλιες υπηρεσίες σας.
Αντί να κοιτάξουν να διορθώσουν τις κοπελες, επιτιθονται στον πελάτη.
Τέτοια μαγαζακια δεν θα κρατήσουν πολύ έτσι αν συνεχίσουν με τέτοιες τακτικές.

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.136
Πόντοι
1.336

clonarius

Ανώτερος