'Εχω πολύ καιρό να γρ'αψω μασαζοσχόλια γιατί έχω καταλήξει σε κάποια στανταράκια, για τα οποία έχουν ήδη γραφτεί πάρα πολλά. Κάτι όμως οι απουσίες του καλοκαιριού και κάτι η επιθυμία για ανανέωση που δεν σβήνει ποτέ, με οδήγησαν πριν δύο μέρες στο νέο μασαζοτριβείο.
Ο χώρος συμπαθητικός και η υπεύθυνη στην υποδοχή ευγενέστατη. Παρουσιάστηκαν τρεις κοπέλες. Η νέα αφιξη Νάταλι, έχει γράψει τα χιλιόμετρά της στη ρώσσικη στέπα, η Ειρήνη καλύτερη αλλά όχι του γούστου μου, κι έτσι κατέληξα στην Αντριάνα. Όμορφη, χαμογελαστή, νεαρή ξανθιά Ρουμάνα.
Το δωμάτιο περιποιημένο με ντουσιέρα αλλά εξαιρετικά μικρό. Στα του αγώνα τώρα,αφού μου ζητήθηκε να προπληρώσω, αρχίσαμε το μασάζ που η μικρή δεν το κατέχει και στη συνέχεια αντιμετώπισα κάτι που το έχω ζήσει πολλές φορές με νεαρές όμορφες κοπέλες. Η μικρή δεν χαιδεύει, δεν φιλάει, δεν θέλει δάχτυλα, δεν κάνει παιχνίδι, νομίζει ότι με το που θα τη δεις θα πέσεις κατω από την κάβλα. Αρα ενδείκνυται μόνο για όσους πριν μπουν μέσα είναι ήδη καβλωμένοι ή για όσους τρελαίνονται με το που θα δουν νέα γυναίκα. Οσοι περιμένουν, όπως εγώ, λίγο αισθησιασμό, λίγο ερωτισμό, απλά χάσανε. Επίσης για το συναγωνιστή που έγραψε ότι η Αντριάνα "... κάνει απίστευτη πίπα" έχω να πω ότι μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει "απίστευτη πίπα" και μάλιστα της ρουμάνικης σχολής....
Συμπέρασμα πρώτο, δεν θα ξαναπάρω...
Συμπέρασμα δεύτερο, μετάνοιωσα που δεν πήγα στο κοντινό Σ 40-42, όπου οι επιλογές είναι σαφώς καλύτερες.