massage musses
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2018
- Like
- 2.294
Καλημέρα φίλε μου και ελπίζουμε να είσαι πελατης και αν δε εισαι να έρθεις και να γίνεις πελατης του μαγαζιού μας.. Δε θα μπω στη συζήτηση που έχετε ανοίξει γιατί φυσικό είναι να πάρω το μέρος τις κοπέλας..ΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.. Για το λόγο το μόνο που γράφω είναι ότι ο terry επερνε τηλέφωνα και ζητούσε να τα παρει για να γράφει καλές κριτικες .. Και να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι που μας λένε ότι να πληρώσουν τα μισά και να γράψουν καλές κριτικές..ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ Η ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ .. ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑΓΑΖΙ MASSAGE MUSSES ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ... Από σεβασμό προς στο πελατη λόγο οτι των προσανατολίζουμε σε λάθος κριτήρια .. Εγώ θα σε ρωτήσω με όλο το σεβασμό και ας μη σε γνωρίζω πιστεύεις ότι ο διαχειριστή εδώ του σαιτ που μας φιλοξενεί δε το έψαξε με το Terry αν είναι αλήθεια αυτά που κάναμε καταγγελία η νομίζεις ότι δε είχε και άλλες..Αν νομίζεις κάτι τέτοιο είσαι λάθος.. Και θα πω και τη προσωπική μου γνώμη: εμείς σαν μαγαζί όταν κάναμε τη καταγγελία μερικοι φιλοι μας είπαν ότι ο διαχειριστή του σαιτ εδώ που μας φιλοξενεί δε θα κάνει κάτι γιατί είναι καλό για το σαιτ να έχεις πάρα πολλά σχόλια αρνητικά η θετικά για να έχει Ποιο πολλούς ON LINE ΠΕΛΑΤΕΣ.. Ο διαχειριστή και μπράβο του και απο μας θα εχει παντα το σεβασμο μας δε το άφησε ετσι μας πήρε τηλέφωνο ηρθε απο κοντα μιλήσαμε μας ρώτησε γιατι τα λεμε και καταγελουμε τέτοια πράγματα ειδε τη απόδειξης έχουμε κοίταξε αν όντως είναι σωστές η καταγγελίες μας ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ .. ΑΡΑ κάτι είχε δει έτσι δε είναι... Πάντως σε ευχαριστώ που κάθησε και διαβασες αυτά που σου έχω γράψει.. Αν θέλεις να συνεχίσουμε τη συζήτηση στείλε προσωπικό μήνυμα και θα σου απαντήσω ότι απορία έχεις.. Και το τελευταίο για να κλείσω γιατί σας κούρασα Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.. Αν έρθεις μια φορά στο μαγαζί σε παρακαλώ θα πάρεις τη Ειρήνη και αν δε είναι όπως λένε τότε θα έχεις επιστροφή τα χρήματα γιατί είναι και ωραία δεσποινίς και έχει πολύ θετική αύρα μονο που τη βλέπεις πάντα με το χαμόγελο σε υποδέχεται και είναι και η μοναδική που έχει συνέχεια 2ωρα ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ::ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ ΧΩΡΟΑφήστε ρε το παιδί να βγάλει κανένα ποσοστό από το μαγαζί γράφοντας καλά λόγια.. Τον άλλον που τους έκραζε τον στείλανε για "ban"νιο στην παραλία . Θέλετε να πάθετε τα ίδια κι εσείς;