@kritwn99
«ένθεν μὲν Σκύλλη, ετέρωθι δὲ δία Χάρυβδις»
Η έκφραση χρησιμοποιείται όταν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο "επικίνδυνες καταστάσεις" ή όταν από τη μια δύσκολη κατάσταση πέφτουμε στην άλλη, "εξίσου επικίνδυνη ή και χειρότερη"....
Παρόμοιας έννοιας εκφράσεις είναι το «από τον Άννα στον Καϊάφα» και το «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» και σημαίνουν ότι καλώς ή κακώς πρέπει να περάσουμε από το συγκεκριμένο επικίνδυνο αυτό σημείο/κατάσταση/πρόσωπο, ευχόμενοι να αποφύγουμε να την καταστροφή «όλεθρον υπεκφυγέειν».
Οπότε μας θεωρείς "επικίνδυνες".
Ο συγκεκριμένος λοιπόν άνθρωπος παραπάνω ξεκάθαρα γράφει και ζητάει την γνώμη των μελών ανάμεσα σε δύο συγκεκριμένες επιλογές που έχει στο μυαλό του. Έχει διαβάσει λοιπόν και έχει ενημερωθεί για τις υπηρεσίες μας και έχει καταλήξει ανάμεσα σε δύο συγκεκριμένες επιλογές. Ρωτάει λοιπόν τα μέλη για τις συγκεκριμένες επιλογές του και αν έχουν να του προτείνουν και κάτι άλλο εφόσον έχετε βιωματική εμπειρία πάντα όχι προώθηση.
Και φυσικά έχει επικοινωνήσει και μαζί μου.
Εσύ από την άλλη
μας χαρακτηρίζεις χωρίς να έχεις βίωμα, δίχως να έχεις λάβει ποτέ υπηρεσίες από μας, χωρίς να μας γνωρίζεις,κ συνεχώς σε όλα τα νήματα
αποτρέπεις μέλη και τα προωθείς σε άλλες κατηγορίες υπηρεσιών βάζοντας τους σποράκια-
υπαινιγμούς και χαρακτηρισμούς με μένος συγκεκριμένα για εμάς τις δύο.
Δες το λιγάκι μέσα σου γιατί σου συμβαίνει αυτό
κάνε την αυτοκριτική σου και όταν αποκτήσεις εμπειρία και βίωμα από μας τότε κάτσε και γράψε... όλο το υπόλοιπο είναι
άρρωστο και
εμμονικό.
Ούτε η παλαιότητα της εγγραφής σου μου λέει κάτι ούτε έχεις να καταθέσεις εμπειρία διότι δεν έχεις βιωματική εμπειρία από μας.
Ο λόγος που υπάρχει το forum είναι το μοίρασμα των πληροφοριών βάση βιώματος, όλο το υπόλοιπο σε κατατάσσει σε άλλη κατηγορία ανθρώπων αυτομάτος που κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και γράφουν ανώνυμα και σπηλώνουν ανθρώπους πίσω από την ανωνυμία τους.
Εγώ σου απαντώ επώνυμα.
Τα φιλιά μου στα μέλη που λειτουργούν με σεβασμό απέναντι σε όλες τις γυναίκες σεξεργάτριες που προσφέρουν υπηρεσίες και που τους διακρίνει ισορροπία, έχουν αυτογνωσία και έχουν κάνει δουλίτσα με τον εαυτό τους κ έχουν διάκριση των γραφωμένων.
ΤΕΑ.