Χαχαχ κατάλαβα,προχωράει φουλ ;Αν έχεις να χύσεις καιρό για ένα καλή είναι ... Αλλά να κλείσεις τα μάτια ... Αν πιεις και δύο τρία ποτα μια χαρά θα είναι χαχα ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασέζ με δικό τους χώρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 224760
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2022
- Like
- 240
- Πόντοι
- 21
υπάρχει σύνδεσμος ή αριθμός τηλεφώνου;Παιδιά το ραντεβού με την ηλιαννα έγινε το Σάββατο το βράδυ ... Δίνουμε ραντεβού έξω από το διαμέρισμα βγαίνει με ένα κολάν μάχιμη κολάρα ... Ζεστή ευδιάθετη ένιωσα πολύ άνετα αμέσως .. μπήκαμε μέσα συζήτηση περί ανέμων και υδάτων είχε ανάψει κεριά με απαλή μουσική κλπ ... Μου λέει ετοιμάσου χαλάρωσε και έρχομαι ... Ξάπλωσα στο κρεβάτι του πόνου και περίμενα μόλις ένιωσα ότι μπήκε στο δωμάτιο την κοίταξα και έμεινα ... Φορούσε ένα ωραίο ολόσωμο η κολάρα της στον Θεό και λέει με ένα απειλητικό βλέμμα τώρα θα σε χαλαρώσω .... Ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο μασάζ έδωσε έμφαση στα πόδια και κλέφτα κλέφτα επιανε λίγο τον πουτσο μου ... Αφού ήρθε στο πάνω μέρος δεν άντεξα και εγλυψα λιγο τις βυζάρες της ... Μετά από αρκετό βασάνισμα και αφού κατάλαβα ότι γουστάρει με εγλυψε διαστακτικα μέχρι που με τον τρόπο μου τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της κάνοντας το όλο και πιο έντονο μέχρι που ήρθε και η κατάθεση ... Μετά χαλάρωση τσιγάρο συζήτηση γενικής φύσεως ... Δεν κοίταξε ρολόι δεν έδειξε να βαριέται κλπ ... Είναι μια ωραία γυναίκα γύρω στα 55 με απίστευτη κολάρα. .. ωραίος χαρακτήρας θα την συναντήσω ξανά σίγουρα
έχουμε τηλ?Παιδιά το ραντεβού με την ηλιαννα έγινε το Σάββατο το βράδυ ... Δίνουμε ραντεβού έξω από το διαμέρισμα βγαίνει με ένα κολάν μάχιμη κολάρα ... Ζεστή ευδιάθετη ένιωσα πολύ άνετα αμέσως .. μπήκαμε μέσα συζήτηση περί ανέμων και υδάτων είχε ανάψει κεριά με απαλή μουσική κλπ ... Μου λέει ετοιμάσου χαλάρωσε και έρχομαι ... Ξάπλωσα στο κρεβάτι του πόνου και περίμενα μόλις ένιωσα ότι μπήκε στο δωμάτιο την κοίταξα και έμεινα ... Φορούσε ένα ωραίο ολόσωμο η κολάρα της στον Θεό και λέει με ένα απειλητικό βλέμμα τώρα θα σε χαλαρώσω .... Ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο μασάζ έδωσε έμφαση στα πόδια και κλέφτα κλέφτα επιανε λίγο τον πουτσο μου ... Αφού ήρθε στο πάνω μέρος δεν άντεξα και εγλυψα λιγο τις βυζάρες της ... Μετά από αρκετό βασάνισμα και αφού κατάλαβα ότι γουστάρει με εγλυψε διαστακτικα μέχρι που με τον τρόπο μου τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της κάνοντας το όλο και πιο έντονο μέχρι που ήρθε και η κατάθεση ... Μετά χαλάρωση τσιγάρο συζήτηση γενικής φύσεως ... Δεν κοίταξε ρολόι δεν έδειξε να βαριέται κλπ ... Είναι μια ωραία γυναίκα γύρω στα 55 με απίστευτη κολάρα. .. ωραίος χαρακτήρας θα την συναντήσω ξανά σίγουρα
Φιλε μου δυστυχως εμεις τις φτασαμε τις τιμες εκει.70€ ?? Χαχ
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.181
- Πόντοι
- 201
Άρχισε το promotion... Σιγά σιγά τα υπόλοιπα. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα...Παιδιά το ραντεβού με την ηλιαννα έγινε το Σάββατο το βράδυ ... Δίνουμε ραντεβού έξω από το διαμέρισμα βγαίνει με ένα κολάν μάχιμη κολάρα ... Ζεστή ευδιάθετη ένιωσα πολύ άνετα αμέσως .. μπήκαμε μέσα συζήτηση περί ανέμων και υδάτων είχε ανάψει κεριά με απαλή μουσική κλπ ... Μου λέει ετοιμάσου χαλάρωσε και έρχομαι ... Ξάπλωσα στο κρεβάτι του πόνου και περίμενα μόλις ένιωσα ότι μπήκε στο δωμάτιο την κοίταξα και έμεινα ... Φορούσε ένα ωραίο ολόσωμο η κολάρα της στον Θεό και λέει με ένα απειλητικό βλέμμα τώρα θα σε χαλαρώσω .... Ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο μασάζ έδωσε έμφαση στα πόδια και κλέφτα κλέφτα επιανε λίγο τον πουτσο μου ... Αφού ήρθε στο πάνω μέρος δεν άντεξα και εγλυψα λιγο τις βυζάρες της ... Μετά από αρκετό βασάνισμα και αφού κατάλαβα ότι γουστάρει με εγλυψε διαστακτικα μέχρι που με τον τρόπο μου τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της κάνοντας το όλο και πιο έντονο μέχρι που ήρθε και η κατάθεση ... Μετά χαλάρωση τσιγάρο συζήτηση γενικής φύσεως ... Δεν κοίταξε ρολόι δεν έδειξε να βαριέται κλπ ... Είναι μια ωραία γυναίκα γύρω στα 55 με απίστευτη κολάρα. .. ωραίος χαρακτήρας θα την συναντήσω ξανά σίγουρα
Kwstaki134
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
ΔηλαδήΆρχισε το promotion... Σιγά σιγά τα υπόλοιπα. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα...
Kwstaki134
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Και εγώ θα το ήθελα φίλεΘα μπορούσα να έχω το τηλέφωνο της θείας Ελένης και εγώ παρακαλώ πολύ?
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.181
- Πόντοι
- 201
Μου αρέσει που ρωτάς κιόλας.... Λες και δεν βλέπεις τα μηνύματα για τηλέφωνο.... Και ακόμα είναι αρχή.Δηλαδή
Kwstaki134
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 170
- Πόντοι
- 0
Χαχα εγώ παιδιά ρώτησα πριν πάω τι παίζει .. μου ξεκαθάρισε ότι τα ραντεβού που κάνει είναι σε πολύ κλειστό κύκλο
Krish
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 107
- Πόντοι
- 0
Και εμεις κλειστός κύκλος θεωρουμαστε μαν οπότε μην αγχώνεσαι.Χαχα εγώ παιδιά ρώτησα πριν πάω τι παίζει .. μου ξεκαθάρισε ότι τα ραντεβού που κάνει είναι σε πολύ κλειστό κύκλο
Αναμένουμε κάποιο στοιχείο απο την εν λόγω κυρία
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Συνφανταροι καταδρομείς έχει κάποιος εμπειρία από θεία λιτσα με τα 25 ευροπουλα; εννοείται λάτρης της ΤΡΑΣ κατηγορίας μέχρι φραπε φτανει; ηλικία κιλα εμφάνιση καθαριότητα ξερουμε;
Τύπε χωρίς να γνωρίζω θεία λιτσα, σε βλέπω για καμικάζι..Συνφανταροι καταδρομείς έχει κάποιος εμπειρία από θεία λιτσα με τα 25 ευροπουλα; εννοείται λάτρης της ΤΡΑΣ κατηγορίας μέχρι φραπε φτανει; ηλικία κιλα εμφάνιση καθαριότητα ξερουμε;
Γκιλφοκωλάδας
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 571
- Πόντοι
- 20
Προσπαθώ να βρω τα όρια μου αδερφέ.. ξύνω αλλά το βαρέλι δεν έχει πάτοΤύπε χωρίς να γνωρίζω θεία λιτσα, σε βλέπω για καμικάζι..
Προσπαθώ να βρω τα όρια μου αδερφέ.. ξύνω αλλά το βαρέλι δεν έχει πάτο
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Για να τερματίσει πρώτος στην κατηγορία ''η άχρηστη πληροφορία της ημέρας''και εδω ποιο το νοημα φιλε να βγεις να το γραψεις?
Ρε παίδες αυτή η Juliet massage στο Instagram, τι ρόλο βαράει??
μόνο μασάζ , πιστεύω.
είναι αρκετά μεγάλη στα χρόνια. αλλά δεν είναι αυτό το κύριο πρόβλημα.Συνφανταροι καταδρομείς έχει κάποιος εμπειρία από θεία λιτσα με τα 25 ευροπουλα; εννοείται λάτρης της ΤΡΑΣ κατηγορίας μέχρι φραπε φτανει; ηλικία κιλα εμφάνιση καθαριότητα ξερουμε;
σε όλα τα στάδια, α και β , δείχνει να βαριέται πολύ .
ίσως βέβαια να μην έχει ίδια συμπεριφορά σε όλους .
αναλόγως τι τής εμπνέει ο καθένας.
xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Δε ξέρω τι παίζει.. Όλο μοστράρει τις βυζαρες της στο ινσταγκραμ... της έχω στείλει μνμ αλλά πρέπει να είναι λίγο αργοκινητο καράβι...μόνο μασάζ , πιστεύω.
Έχει ξανά ειπωθεί. Αυστηρά μόνο μασάζ και πολύ.....υποσχόμενη διαφήμιση στο InstagramΡε παίδες αυτή η Juliet massage στο Instagram, τι ρόλο βαράει??
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις