You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ vs.Στούντιο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
CG γιατι δεν περιμενεις στην ουρα !!!!!!!!!!
Και εχεις μεγαλυτερη ανεση χρονου δινοντας κατι παραπανω βεβαια.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.518
- Πόντοι
- 42.697
Νομιζω πως τέτοια θέμα είχε ανοιχθεί παλιοτερα στο φορουμ.
ασ το κοιταξει καποιος μοντ...
+δωματιο καθαρο+μπανιο+ποτα αλλη η χαρη της VISITAS αρχηγεCG γιατι δεν περιμενεις στην ουρα !!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Που να δεις να ψωνιζεις VISITA με VISA , AMEX , κλπ.+δωματιο καθαρο+μπανιο+ποτα αλλη η χαρη της VISITAS αρχηγε
Συνημμένα
Δεν το εχω κανει πεφωτισμενε αλλα οταν μιλαει ο αρχηγος σιγουρα ξερει τι λεειΠου να δεις να ψωνιζεις VISITA με VISA , AMEX , κλπ.
αυτα τα εχεις σε ενα μασατζιδικο...
+δωματιο καθαρο+μπανιο+ποτα αλλη η χαρη της VISITAS αρχηγε
αν υπαρχει σορι εκ των πρωτερων
Νομιζω πως τέτοια θέμα είχε ανοιχθεί παλιοτερα στο φορουμ.
Επισκέπτης
αυτα τα εχεις σε ενα μασατζιδικο...
nai alla αν συνεχισουν οι μπατσοι προβλεπω να παιρνουμε ολοι πουλο
Επισκέπτης
Kαλυτερα μουνια στο στουντιο
καλυτερα σερβις στα μασαζ
αρα..?
αρα..?
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Kαλυτερα μουνια στο στουντιο
αρα..?
Αρα δίνεις κάτι παραπάνω στα καλύτερα μουνιά των στούντιων και κάνεις σούπερ ντούπερ κατάσταση ! ;)
Φιλε μου σε παρακολουθω και συχνα βρισκω ενδιαφερουσες τις αποψεις σου.εαν σου ειναι ευκολο σταματα να βαζεις αυτο το ελεεινο σιχαμα..δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτους που το βλεπουν!αν υπαρχει σορι εκ των πρωτερων
Μασάζ:
+
Ντουζάκι πριν και μετά και φεύγεις καθαρός –καθαρός
Εχεμύθεια (δεν συναντάς άλλους)
Συνήθως περισσότερη καθαριότητα (καθαρή πετσέτα-χαρτί πάνω στο μασαζοκρέβατο κλπ)
Χρόνος (το σημαντικότερο για εμένα) Έστω και αν ο πραγματικός χρόνος σοβαντίσματος δεν είναι σε πολλές περιπτώσεις παραπάνω από του studio ο συνολικός χρόνος παραμονής είναι πολύ παραπάνω. Άρα δεν είσαι με την ψυχή στο στόμα (Εντάξει και στα studioδεν είναι σαν μπουρδέλο αλλά έχει τύχει 2-3 φορές να μου πουν να τελειώσω)
Αυτή η αναμονή για το που θα φτάσει στο τέλος (αν και είναι και αρνητικό όπως λέω παρακάτω)
Τέλος, το μασάζ. Είναι από μόνο του απόλαυση (αν ξέρει να κάνει στοιχειωδώς βέβαια)
-
Πατσόλες (σε σχέση με τα studio)
Άβολα (μασαζοκρέβατο ή κάτω ή στα όρθια οι εναλλακτικές)
Κόστος (σαν value for money θεωρώ πως είναι καλύτερα από studio αλλά σαν απόλυτο νούμερο είναι αρκετά μεγαλύτερο)
Μπορεί και να μην πάρεις την υπηρεσία που περιμένεις (ειδικά εάν είσαι καινούργιος πελάτης)
Προφανώς τα – του ενός είναι + του άλλου, άρα δεν γράφω για studio
+
Ντουζάκι πριν και μετά και φεύγεις καθαρός –καθαρός
Εχεμύθεια (δεν συναντάς άλλους)
Συνήθως περισσότερη καθαριότητα (καθαρή πετσέτα-χαρτί πάνω στο μασαζοκρέβατο κλπ)
Χρόνος (το σημαντικότερο για εμένα) Έστω και αν ο πραγματικός χρόνος σοβαντίσματος δεν είναι σε πολλές περιπτώσεις παραπάνω από του studio ο συνολικός χρόνος παραμονής είναι πολύ παραπάνω. Άρα δεν είσαι με την ψυχή στο στόμα (Εντάξει και στα studioδεν είναι σαν μπουρδέλο αλλά έχει τύχει 2-3 φορές να μου πουν να τελειώσω)
Αυτή η αναμονή για το που θα φτάσει στο τέλος (αν και είναι και αρνητικό όπως λέω παρακάτω)
Τέλος, το μασάζ. Είναι από μόνο του απόλαυση (αν ξέρει να κάνει στοιχειωδώς βέβαια)
-
Πατσόλες (σε σχέση με τα studio)
Άβολα (μασαζοκρέβατο ή κάτω ή στα όρθια οι εναλλακτικές)
Κόστος (σαν value for money θεωρώ πως είναι καλύτερα από studio αλλά σαν απόλυτο νούμερο είναι αρκετά μεγαλύτερο)
Μπορεί και να μην πάρεις την υπηρεσία που περιμένεις (ειδικά εάν είσαι καινούργιος πελάτης)
Προφανώς τα – του ενός είναι + του άλλου, άρα δεν γράφω για studio
ποιο εννοεις?Φιλε μου σε παρακολουθω και συχνα βρισκω ενδιαφερουσες τις αποψεις σου.εαν σου ειναι ευκολο σταματα να βαζεις αυτο το ελεεινο σιχαμα..δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτους που το βλεπουν!
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
ειναι οτι πρεπει
θα εποχειρησω μια συγκριση massages και studios
[size=15pt]ΜΑΣΑΖ[/size]
| [size=15pt]ΣΤΟΥΝΤΙΟ[/size]
|
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
ειμαι σε δηλειμασθα εποχειρησω μια συγκριση massages και studios
[size=15pt]ΜΑΣΑΖ[/size]
[li]δυνατοτητα επιλογης[/li]
[li]ντουζ και γενικα περρισοτερη καθαριοτητα[/li]
[li]45 λεπτα με 70-80 ευρω[/li]
[li]διακριτικοτητα (σπανια θα δεις ουρες σε μασατζιδικο)[/li][size=15pt]ΣΤΟΥΝΤΙΟ[/size]
[li]σε ελαχιστα εχεις δυνατοτητα επιλογης, αν σ αρεσει μια κοπελα πρεπει
μα την "κυνηγας" στα διαφορα στουντιο που δουλευει[/li]
[li]σε λιγα εχεις τη δυματοτητα ντουζ[/li]
[li]15 λεπτα με 40-60 ευρω[/li]
[li]στην αιθουσα αναμονης βλεπεις καθε καρυδιας καρυδι (ελλειψη διακριτικοτητας[/li]
Artemis1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οπωσ εχει πει ενα αλλοσ συναγονιστησ ετσι και για εμενα ο χρονοσ ειναι πολυ σημαντικος και αυτο το εχεισ με ανεση και οχι με την ψυχη στο στομα στα μασαζαδικα και εγω τα προτιμο περισσοτερα ομωσ επειδη εγς ειμαι φιοιτητησ και το λεφτο δυσκολα το εχω ευκολα στα χερια μου η τιμη με προβληματιζη αρκετα και αρκετεσ φορεσ καταληγο σε μπουρδελο Αλλα απο τα δυο διαλεγω μασαζαδικο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 262
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 154