ourakotangos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2014
- Like
- 216
- Πόντοι
- 21
Πριν από 7 χρονιαcute προσοπο, σωμα CHUBBY
Πριν από 7 χρονιαcute προσοπο, σωμα CHUBBY
Ανάλογα τι θες μαναρι μου. Στην Ελλάδα που πας?Καλησπέρα σας σκέφτομαι να προγραμματίσω ένα ταξίδι στην όμορφη Κύπρο για να προσφέρω την εμπειρία μασαζ κ αισθησιακές προεκτάσεις από happy ending ως κ πιο πλήρες πακέτο..
Τι λέτε?
Και ποια περιοχή ακριβώς θα ήταν κατάλληλη για αυτήν ιδεα..Λάρνακα ?Λεμεσός?
Στην Αθήνα είναι η βάση Μ γλυκε Μ όποτε έχω μόνιμα δικό μου χώρο.Ανάλογα τι θες μαναρι μου. Στην Ελλάδα που πας?
Τυπε απλά προς ενημέρωση η κοπέλα έχει ήδη κλείσει μέρος.Ανάλογα τι θες μαναρι μου. Στην Ελλάδα που πας?
Ποτε έρχεσαι ξανα Κυπρο? Ελπιζω αυτη την φορα Λεμεσο!!Στην Αθήνα είναι η βάση Μ γλυκε Μ όποτε έχω μόνιμα δικό μου χώρο.
Επέλεξα τη Λάρνακα εν τέλει ως μια "πιο easy"επιλογή για πρώτη φορά.
Καλησπέρα 15 μέχρι 31 Ιουλίου θα είμαι Λεμεσό!!Ποτε έρχεσαι ξανα Κυπρο? Ελπιζω αυτη την φορα Λεμεσο!!
Αντε με το καλο και οταν φτασεις να μας ενημερωσεις. Τηλεφωνο και τοποθεσια να σε επισκεφθουμε.Καλησπέρα 15 μέχρι 31 Ιουλίου θα είμαι Λεμεσό!!
Παιδια γυρευω καλω massage με happy end, nuru, tantric. Εχετε κατι να προτεινετε???
Έχουμε τίποτε?Παιδια γυρευω καλω massage με happy end, nuru, tantric. Εχετε κατι να προτεινετε???
Εχετε να προτείνετε κανενα καλο μασαζ με εκτονωση στη Λευκωσια;
Τι να πω, εγώ παίρνω πολύ καλά...Eυχαριστω φιλε RforRed για την ανταποκριση...
Μπορεις να πεις καμια λεπτομερια παραπανω;
Πεοθυλασμο, χειρομαλαξη?Sofia MayMassage | Nicosia Πολύ καλό μασάζ. Δεν ζήτησα κάτι περισσότερο. Όμορφη, λεπτή, ψηλή κοπέλα γύρω στα 45 αλλά όχι αυτή στις φωτό.
Όπως έγραψα δεν ζήτησαΠεοθυλασμο, χειρομαλαξη?