Santos1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστές μασάζ σε Χαλάνδρι, Μελίσσια, Βριλήσσια, κλπ παίζει;
σύντροφε, με το χαρακτηριστικό 69, ξεχάσαμε το μεσογείων 289 στο χαλάνδρι.
ας δώσουμε το στίγμα στο συναγωνιστή και μας λέει τη γνώμη του.
αδερφέ γνωστό μαγαζί αλλά έχω αποφασίσει να ανέβω επίπεδο..είναι τρόγλη πλέον το 289..
Για το χολαργο λετε διπλα στο βεροπουλο ειναι αρκετα παρακμιακασύντροφε, με το χαρακτηριστικό 69, ξεχάσαμε το μεσογείων 289 στο χαλάνδρι.
ας δώσουμε το στίγμα στο συναγωνιστή και μας λέει τη γνώμη του.
Για το χολαργο λετε διπλα στο βεροπουλο ειναι αρκετα παρακμιακα
Για το χολαργο λετε διπλα στο βεροπουλο ειναι αρκετα παρακμιακα
αδερφέ γνωστό μαγαζί αλλά έχω αποφασίσει να ανέβω επίπεδο..είναι τρόγλη πλέον το 289..
μάλλον τα ‘χουμε μπερδέψει. 289 λέμε. ούτε βερόπουλοι ούτε σκλαβενιτηδες.
και εν πάση περιπτώσει, περί ορέξεως τζιτζίκια γιαχνί, αγαπητοί!
...δίπλα στον Βερόπουλο στο 208 στον 1ο είναι/ήταν το "Ανάπλασις" και στον 3ο ήταν το Σοφιόσπιτο...στο 289 ήταν το Planet και είναι το amouage που επαναλειτουργεί με "ιδιαίτερου γούστου" θεραπεύτριες ..(κατά κύριο λόγο παχουλές και μεγαλούτσικες) που και που σκάει και κανένα καλό πχ Βίκυ....Για το χολαργο λετε διπιεςλα στο βεροπουλο ειναι αρκετα παρακμιακα
...τίποτε παραπάνω από αυτά που λέει...Για Χαμαμ;; Ποιο λες τύπε; Και τι παιζει ακριβως εκει;;
Επίσκεψη σήμερα στο Μεσογείων 289, είπα να κάνω καταδρομική και να δοκιμάσω την τύχη μου. Ο χώρος πολύ περιποιημένος και πολύ κυριλέ Πέρασμα με Λίνα, κοντό μαλλί , τσουποτούλα , κλίκ μου έκανε και μια Βαλέρια. Στα του αγώνα ωραίο μασάζ από τη Λίνα, δυνατό αν και δεν της το χα επειδή την είδα λίγο petite, αλλά πάλι αυτό ειναι το γούστο μου. Απίστευτη και πολύ παθιάρα, άψογη και στο δεύτερο μερος. Λές να βρήκα στανταράκι? Πρόγραμμα των 80 για 1 ώρα. Σίγουρα θα ξανατιμηθεί!
...τίποτε παραπάνω από αυτά που λέει...
μπαλινέζικο μασάζ, λέει, 60΄....80 €....παρανοϊκές τιμές ....
:o για ποιο μιλαμε τυπε;μετά πάμε στο Αγ.Ιωάννου Αγ.Παρασκευή που αναφέρεται σε ξεχωριστές σελίδες..
Αγίου Ιωάννου 8, "ποδολογία". Αδελφό μαγαζί της Κυψέλης στην Επτανήσου. Καλό μασάζ από gilf με πουλοπαιξία. Μορφή η πορνογιαγιά Μαρία. 45€ σκέτο μασάζ, 60€ με φραπέ στα 45 λεπτά.:o για ποιο μιλαμε τυπε;