You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασαζ με την κοπέλα μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ola2012
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Απ οσα εχω δει εδω μεσα το μουσες εχει προγραμμα για ζευγαρι τυπε..
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Στα πιο πολλά! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το συζητήσεις, από κοντά όχι τηλεφωνικά, και θα γίνει.Για σας θα ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καποιο μασάτζιδικο να πάω εγώ και η κοπέλα μου, σε εκείνη να κάνουν το μασαζάκι και εμένα να με περιηγηθούν ιδιαιτέρως
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Δεν το είπα μάλλον σωστά θέλει η κοπέλα μου να πάμε για κανονικό μασάζ. Και εγώ σκέφτηκα να την πάω κάπου να κάνει εκείνη το μασαζάκι τής και εγώ σε ένα άλλο δωμάτιο να κάνω τα δικά μας, βασικά δεν θέλω να καταλάβει ότι εγώ θα πηδάω γιατί παίζει παντόφλα
δε γινονται αυτα ρε φιλε .μας δουλευεις? Θα πατε σε μασατζιδικο θα βγουν οι αλλες με τα εσωρουχα και δε θα καταλαβει τπτ? Πηγαινε le massage με την κοπελα απολαυσε μασαζακι και καποια αλλη στιγμη πας μονος σου σε στουντιοΔεν το είπα μάλλον σωστά θέλει η κοπέλα μου να πάμε για κανονικό μασάζ. Και εγώ σκέφτηκα να την πάω κάπου να κάνει εκείνη το μασαζάκι τής και εγώ σε ένα άλλο δωμάτιο να κάνω τα δικά μας, βασικά δεν θέλω να καταλάβει ότι εγώ θα πηδάω γιατί παίζει παντόφλα
Τι μαλακίες σκέφτεστε μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω.Δεν το είπα μάλλον σωστά θέλει η κοπέλα μου να πάμε για κανονικό μασάζ. Και εγώ σκέφτηκα να την πάω κάπου να κάνει εκείνη το μασαζάκι τής και εγώ σε ένα άλλο δωμάτιο να κάνω τα δικά μας, βασικά δεν θέλω να καταλάβει ότι εγώ θα πηδάω γιατί παίζει παντόφλα
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Τι μαλακίες σκέφτεστε μερικοί δεν μπορώ να καταλάβω.
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Άυτο που λες είναι αυτονόητο ότι δεν γίνεται να μη το καταλάβει. Και για αυτό ρώτησα αν ξέρετε κάποιο κανονικό μασάτζιδικο που να προσφέρει και άλλες υπηρεσίες. Είναι τόσο δυσνόητο αυτό που ρωτώ; αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο πρέπει απλά να μου πείτε δεν γίνεται εδώ στην Ελλάδα γιατί εγώ στο εξωτερικό το έχω κάνει άπειρες φορέςδε γινονται αυτα ρε φιλε .μας δουλευεις? Θα πατε σε μασατζιδικο θα βγουν οι αλλες με τα εσωρουχα και δε θα καταλαβει τπτ? Πηγαινε le massage με την κοπελα απολαυσε μασαζακι και καποια αλλη στιγμη πας μονος σου σε στουντιο
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
ευχαριστώ!!!!!!!Εγώ πάντως θα υπερασπιστώ το φίλο που έθεσε το θέμα. Είχα ένα φίλο που μου έλεγε πως πήγαινε σε ένα συγκεκριμένο μέρος που έκανε τέτοια δουλειά.
pitsipopini78
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και από εμένα, πρώτη φορά γράφω και θέλω να πω πως συμβαίνει η κοπέλα μας να καυλώνει να βλέπει να γαμάμε ή να μας παίρνει κάποια πίπα και αυτή να βλέπει ή να συμμετέχει.
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Το θεμα ειναι να συμβη ενα σκηνικο σαν αυτο που αναφερεις..
aesthetic__girl
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα!
ξερει κανεις αν μπορουν να προσφερουν πουθενα κατι τετοιο σε μια κοπελα?
ξερει κανεις αν μπορουν να προσφερουν πουθενα κατι τετοιο σε μια κοπελα?
Δ
Διαγραμμένο μέλος 79078
Επισκέπτης
To βίντεο δεν είναι διαθέσιμο πλέον!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις