You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kaoumpois
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 195278
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2019
- Like
- 104
- Πόντοι
- 1
Νομιζω πως οχι. Αν καποιος ξερει κατι ας ενημερωσειΠαιδιά πλην του golden spa υπάρχει κανένα άλλο του ίδιου στυλ ;;
Η καμία που να κάνει σπίτι της ;;
Καλημέρα σε όλους ! Έχει δοκιμάσει κάποιος; Παίζει καμμιά εκτόνωση με το χέρι; MASSŌ – Your true way massage
Διαγραμμένο μέλος 195278
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2019
- Like
- 104
- Πόντοι
- 1
OxiΚαλημέρα σε όλους ! Έχει δοκιμάσει κάποιος; Παίζει καμμιά εκτόνωση με το χέρι; MASSŌ – Your true way massage
Ωραίο μουνί πάντως η ιδιοκτήτρια - υπεύθυνη
Δεν νομίζω, στο insta την είδαΜπαίνει....και η ιδιοκτήτρια?
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Αγιουρβεδικο
Εφτασα Ηράκλειο βρισκομαι σε δικό μου χωρο στην Αμουδαρα ειμαι ανεξάρτητη ηρθα απ τον Πειραιά καμια σχέση με γραφείο η αγγελία απευθύνεται στους λάτρεις του μασαζ και εστιαζει σ αυτο.Μπορει να γίνει μόνο μασαζ ή αν θέλετε κ ένα happy ending δεν προσφερω σεξ. Αyus σημαίνει ζωή και Veda σημαίνει...
kanesex.com
Γνωρίζουμε κάτι; Δεν δίνει τηλέφωνο. Έχω στείλει 1ο email ζητώντας τηλέφωνο. Μου απάντησε ότι θα στείλει και...ακόμη περιμένω...!
Τι περίπτωση είναι αυτή;
Αγιουρβεδικο
Εφτασα Ηράκλειο βρισκομαι σε δικό μου χωρο στην Αμουδαρα ειμαι ανεξάρτητη ηρθα απ τον Πειραιά καμια σχέση με γραφείο η αγγελία απευθύνεται στους λάτρεις του μασαζ και εστιαζει σ αυτο.Μπορει να γίνει μόνο μασαζ ή αν θέλετε κ ένα happy ending δεν προσφερω σεξ. Αyus σημαίνει ζωή και Veda σημαίνει...kanesex.com
Γνωρίζουμε κάτι; Δεν δίνει τηλέφωνο. Έχω στείλει 1ο email ζητώντας τηλέφωνο. Μου απάντησε ότι θα στείλει και...ακόμη περιμένω...!
Τι περίπτωση είναι αυτή;
Ίσως να είναι μουφα. Εγώ δεν θα το προχωρούσα παραπάνω
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Τελικά απάντησε (μάλιστα ήταν σε μετακόμιση για άλλο διαμέρισμα). Θα την καλέσω αύριο να δω τι παίζει. Τωρα αν κάποιος επικοινωνήσει ας πει.Ίσως να είναι μουφα. Εγώ δεν θα το προχωρούσα παραπάνω
Κάλεσες Τελικά?Τελικά απάντησε (μάλιστα ήταν σε μετακόμιση για άλλο διαμέρισμα). Θα την καλέσω αύριο να δω τι παίζει. Τωρα αν κάποιος επικοινωνήσει ας πει.
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Θα μας φάει η δουλειά στο τέλος....καθώς δεν έχω προλάβει ακόμη να την καλέσω να δω τι παίζει.Κάλεσες Τελικά?
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Τελικά μίλησα μαζί της. Ζητάει 30€ για μασάζ 40 λεπτών +10€ για μασάζ και ποδια σύνολο όμως μια ώρα. Με εκτόνωση +20€ στα παραπάνω.Αγιουρβεδικο
Εφτασα Ηράκλειο βρισκομαι σε δικό μου χωρο στην Αμουδαρα ειμαι ανεξάρτητη ηρθα απ τον Πειραιά καμια σχέση με γραφείο η αγγελία απευθύνεται στους λάτρεις του μασαζ και εστιαζει σ αυτο.Μπορει να γίνει μόνο μασαζ ή αν θέλετε κ ένα happy ending δεν προσφερω σεξ. Αyus σημαίνει ζωή και Veda σημαίνει...kanesex.com
Τι περίπτωση είναι αυτή;
Αύριο λέω να πάω.....
Κάποια ενημερωση εχουμε?Τελικά μίλησα μαζί της. Ζητάει 30€ για μασάζ 40 λεπτών +10€ για μασάζ και ποδια σύνολο όμως μια ώρα. Με εκτόνωση +20€ στα παραπάνω.
Αύριο λέω να πάω.....
Αξιζε η κοπέλα?
supernikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Τελικά μίλησα μαζί της. Ζητάει 30€ για μασάζ 40 λεπτών +10€ για μασάζ και ποδια σύνολο όμως μια ώρα. Με εκτόνωση +20€ στα παραπάνω.
Αύριο λέω να πάω.....
Συνάντηση μαζί της. Μια γεμάτη ώρα μασάζ, αρκετά ικανοποιητικό και προσεγμένο, αν λάβουμε υπόψη ότι η κοπελιά έχει πατήσει προ πολλού τα 50 έτη και σπασμένη εμφανισιακά. Αρκετά ευγενική και με διάθεση να σε ικανοποιήσει. Τελείωμα στο στόμα. Στην αναβροχιά σίγουρα θα ξανατιμηθει.....Αγιουρβεδικο
Τι περίπτωση είναι αυτή;
αδερφε,αν θες κμπορεις στειλε μου μια το τηλ να την επισκεφτω,μην μπλεκω τωρα με μαιλ κ μαλακιες.ευχαριστω.Συνάντηση μαζί της. Μια γεμάτη ώρα μασάζ, αρκετά ικανοποιητικό και προσεγμένο, αν λάβουμε υπόψη ότι η κοπελιά έχει πατήσει προ πολλού τα 50 έτη και σπασμένη εμφανισιακά. Αρκετά ευγενική και με διάθεση να σε ικανοποιήσει. Τελείωμα στο στόμα. Στην αναβροχιά σίγουρα θα ξανατιμηθει.....
Συνάντηση μαζί της. Μια γεμάτη ώρα μασάζ, αρκετά ικανοποιητικό και προσεγμένο, αν λάβουμε υπόψη ότι η κοπελιά έχει πατήσει προ πολλού τα 50 έτη και σπασμένη εμφανισιακά. Αρκετά ευγενική και με διάθεση να σε ικανοποιήσει. Τελείωμα στο στόμα. Στην αναβροχιά σίγουρα θα ξανατιμηθει.....
Η τιμή 30 +20 για την πίπα;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 2K