Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Σωστά. Αλλά οταν τη βρίσκεις !!κ η μαρινα κανει φουλ αν δεν κανω λαθος
Σωστά. Αλλά οταν τη βρίσκεις !!κ η μαρινα κανει φουλ αν δεν κανω λαθος
Την ξεκωλιάσατε την κοπέλα... ΚΩΛΟπαιδα !!Σημερα που πηγα και ειδα πρωτη φορα Κατια σε ερωτηση μου ειπε η της υποδοχης οτι δεν κανει πλεον φουλ..Πηρα Ριτα για δευτερη φορα,σχετικα καλη συνευρεση.
Μια μικρή διόρθωση μια και το θυμήθηκα. Η Ζωη γαλάζια μάτια έχει και αυτή. Καστανόξανθη στο μαλί οπως πριν έγραψα.Η Ζωή. Αλλά αρκετά πιο ψηλή από την Κάτια. Καστανή μαλλιά μάτια. Οχι μπλε μάτια μαύρα μαλλιά οπως η Κάτια. Αρκετά καλή επιλογή.
συμφωνουμε,αλλα θα ελεγα οτι εχει μαλλον κανονικο σωμα.Η Ζωή. Αλλά αρκετά πιο ψηλή από την Κάτια. Καστανή μαλλιά μάτια. Οχι μπλε μάτια μαύρα μαλλιά οπως η Κάτια. Αρκετά καλή επιλογή.
ωχ ωχ ωχ νατα τα ασχημα νεα.Σημερα που πηγα και ειδα πρωτη φορα Κατια σε ερωτηση μου ειπε η της υποδοχης οτι δεν κανει πλεον φουλ..Πηρα Ριτα για δευτερη φορα,σχετικα καλη συνευρεση.
Σωστά. Εχει κανονικό, όχι αδύνατο σώμα, και αρκετά πιο ψηλή απο την Κάτια.συμφωνουμε,αλλα θα ελεγα οτι εχει μαλλον κανονικο σωμα.
σε καμμια περιπτωση δεν ειναι σλιμ οπως ζηταει ο φιλος,ουτε αδυνατη προς το σκινυ που ειναι η Κατια.
εχει ωραιο κορμι ομως κι αυτη.
Aυτη τελικα που ηταν ...?? μεσα η εξω ? ....πλακα κανω φιλε ....Το μεσημέρι που πέρασα παρήλασαν.
Κάτια, Ντάρια, Πολίνα, Ελλη, Ζωή, Λίζα, Νάταλι.
Αγάπη, Ρίτα, Ντάρια στα δωμάτια.
Επέλεξα Λίζα μιακαι είχα καιρό να πάω με πολύ νέα κοπέλα.
Η συνέχεια στη κριτική.
Aυτη τελικα που ηταν ...?? μεσα η εξω ? ....πλακα κανω φιλε ....
Πως την πέτυχες ρε τυπε? Αφού δεν εργαζόταν πριν δέκα μέρες από ότι λέγανε?..Διαβάζοντας στ νήμα το ποσο δύσκολο είναι ν πετύχεις τα καλά χαρτιά του μαγαζίου,νιώθω τυχερός περνώντας πριν από 10 μέρες(πρώτο μου φορά στ μαγαζί) χωρίς κλείσιμο ραντεβού ,πέτυχα Μαρίνα.jackpot
Κάνε μας αν θέλεις μια σύντομη περιγραφή σε εμφάνιση και υπηρεσίες.Διαβάζοντας στ νήμα το ποσο δύσκολο είναι ν πετύχεις τα καλά χαρτιά του μαγαζίου,νιώθω τυχερός περνώντας πριν από 10 μέρες(πρώτο μου φορά στ μαγαζί) χωρίς κλείσιμο ραντεβού ,πέτυχα Μαρίνα.jackpot
Μελαχρινή είναι με μικρό σχετικά στήθος, σώμα κανονικό θα έλεγα(δεν είναι μοντελε) ,από υπηρεσίες πολυ καλες αλλα δεν την βρίσκεις εύκολα όχι μόνο επειδή την προτιμουν αλλά δουλευει οπότε να ναι. Για εμένα αν θες δοκίμασε Κάτια ή Ζωή που κάνουν φουλ ή Μάρτα που κάνει καλό πρόγραμμα κ μασάζ (οχι φουλ όμως)Κάνε μας αν θέλεις μια σύντομη περιγραφή σε εμφάνιση και υπηρεσίες.
Αξίζει ?
εχουμε βγαλει amber alert φιλε κι εχουμε κανει και καταχωριση στις αναζητησεις του ερυθρου σταυρου μηπως βρεθουν.Παιδια καλησπερα, δεν ξερω αν εχει ερωτηθει ξανα, Μαίρη και Λέιλα ξερουμε που βρισκονται;
καλα ο αλλος το Σαββατο εγραψε οτι η Σοφια του ειπε οτι η Κατια δεν ξανακανει φουλ.Μελαχρινή είναι με μικρό σχετικά στήθος, σώμα κανονικό θα έλεγα(δεν είναι μοντελε) ,από υπηρεσίες πολυ καλες αλλα δεν την βρίσκεις εύκολα όχι μόνο επειδή την προτιμουν αλλά δουλευει οπότε να ναι. Για εμένα αν θες δοκίμασε Κάτια ή Ζωή που κάνουν φουλ ή Μάρτα που κάνει καλό πρόγραμμα κ μασάζ (οχι φουλ όμως)
Ότι είπε από πάνω ο johnmast ισχύει .φουλ καλή στις υπηρεσίες .αξίζει κάθε ευρώ.δν ξέρω κάθε πόσο δουλεύει.απλα θυμάμαι μέσα στ συνεδρίαση να μου λεει ότι σταματάει που και που γτ την κουράζει κ δν θέλει να βαρεθεί.Κάνε μας αν θέλεις μια σύντομη περιγραφή σε εμφάνιση και υπηρεσίες.
Αξίζει ?
Δες το προηγούμενο ποστ.Κάνε μας αν θέλεις μια σύντομη περιγραφή σε εμφάνιση και υπηρεσίες.
Αξίζει ?