Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.459
Πόντοι
41.813
Γράφω επισης ότι ρώτησα τη κα Σοφία και μου είπε ότι η κοπέλα αποφασιζει.Δεν μου είπε πλήρωσε για φουλ και ότι βγει.
Δεν την παρουσιάζει πλέον στο κοινό για φουλ .
σωστα.
αλλωστε ή φουλ ή απλο την ιδια τιμη εχουν.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.860
Πόντοι
3.846
Γράφω επισης ότι ρώτησα τη κα Σοφία και μου είπε ότι η κοπέλα αποφασιζει.Δεν μου είπε πλήρωσε για φουλ και ότι βγει.
Δεν την παρουσιάζει πλέον στο κοινό για φουλ .
Αποφασίζει η κοπέλα πριν ή αφού πληρώσεις;
Αν είναι αφού πληρώσεις, τότε συμβαίνει ακριβώς ότι περιέγραψα πιο πάνω.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.008
Πόντοι
20.686
Αποφασίζει η κοπέλα πριν ή αφού πληρώσεις;
Αν είναι αφού πληρώσεις, τότε συμβαίνει ακριβώς ότι περιέγραψα πιο πάνω.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί η τιμή για φουλ είναι ίδια με το χωρίς.Οποτε δεν είναι ζήτημα τιμής η προσφορά η όχι της πίσω πόρτας.Εξαρταται από την κοπέλα.Πιθανον να την ξεπατωσανε την κοπέλα και να μην το έχει πλέον στα στάνταρ.
Αν βλεπει κανένα με ανακοντα όπως λέει ο συνάδελφος να το αποφεύγει .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
ρε να μην μπορω να ξαναπετυχω τη Ριτα ποτε.:angry::angry: εκατο φορες εχω παει.
περαν της μιας και μοναδικης φορας που την πηρα περσι,ουτε που το εχω ξαναδει το πιπινι γαμω την γκαντεμια μου. :badair::badair::sad2::sad2::sad2::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff::tickedoff:
Και γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού και ταλαιπωρεισαι Peter , δεν κλείνουν ? Ένα τηλέφωνο στην κυρία , ανακοίνωση των ονομάτων και εφόσον είναι παρούσα την κλείνεις αποκλειστικά για εσένα ! Έτσι άνετος και ωραίος με την επιθυμία σου ...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.459
Πόντοι
41.813
Και γιατί δεν κλείνεις ένα ραντεβού και ταλαιπωρεισαι Peter , δεν κλείνουν ? Ένα τηλέφωνο στην κυρία , ανακοίνωση των ονομάτων και εφόσον είναι παρούσα την κλείνεις αποκλειστικά για εσένα ! Έτσι άνετος και ωραίος με την επιθυμία σου ...
γιατι φιλε μου συνηθως 9/10 φορες οι επισκεψεις μου,ειναι επισκεψεις της τελευταιας στιγμης.
λιγες ειναι οι φορες που μπορω να το προγραμματισω αν και εχω τον τροπο και τα μεσα.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.008
Πόντοι
20.686
Δεν ξέρω αν πολυτηρουνται τα ραντεβού σε αυτό το μαγαζί.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
γιατι φιλε μου συνηθως 9/10 φορες οι επισκεψεις μου,ειναι επισκεψεις της τελευταιας στιγμης.
λιγες ειναι οι φορες που μπορω να το προγραμματισω αν και εχω τον τροπο και τα μεσα.
Ε, τότε σαν να παίζεις Λόττο είναι αυτό που λες ! Αν και μπορείς μόλις αποφασίσεις να πάρεις τηλέφωνο και να προλάβεις έστω και για 5 λεπτα πριν περάσει με άλλον ! Ή την κλείνεις αμέσως μόλις τελειώσει με τον προηγούμενο ! Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα από την Σοφία να μείνεις λίγο σε άλλο χώρο .. τόσα δωμάτια έχει

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν πολυτηρουνται τα ραντεβού σε αυτό το μαγαζί.
Το δοκιμάζεις και το διαπιστώνεις ! Αν και αυτήν την περίοδο θα υπάρχει πολύ ζήτηση από τους φίλους μετά από την απαγόρευση λόγω καραντίνας

• Like
Αντιδράσεις: baroc

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Το Ριτάκι είναι δύναμη.

SchoolboyD

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
0
Το συγκεκριμενο μαγαζι ειναι ανοιχτο Κυριακη?

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.309
Πόντοι
4.546
Επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί. Πήγαινα για την Κάτια, αλλά επειδή δεν ήταν διαθέσημη, επέλεξα τη Ρίτα. Χωρίς να έχω διαβάσει κριτικές, την επέλεξα γιατί θυμόμουν ότι ο @petergsp θέλει διακαώς να τη συναντήση. Οπότε θεώρησα ότι για να έχει ζήτηση, αξίζει. Η συνέχεια στην κριτική. (Κόλλησα από τον @Mindreader )

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.459
Πόντοι
41.813
Το Ριτάκι είναι δύναμη.
Επίσκεψη για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο μαγαζί. Πήγαινα για την Κάτια, αλλά επειδή δεν ήταν διαθέσημη, επέλεξα τη Ρίτα. Χωρίς να έχω διαβάσει κριτικές, την επέλεξα γιατί θυμόμουν ότι ο @petergsp θέλει διακαώς να τη συναντήση. Οπότε θεώρησα ότι για να έχει ζήτηση, αξίζει. Η συνέχεια στην κριτική. (Κόλλησα από τον @Mindreader )
αξιζει ρε το κοριτσι με χιλια.
αλλωστε εγω ειμαι φαν των μινιον κορασιδων.
την εχω παρει στο παρελθον,αλλα δεν την εχω ξαναπετυχει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για τους λάτρεις των μικρόσωμων πιπινιών είναι μια χαρά η Ρίτα. Πρέπει να έχω πάει 3 η 4 φορές μαζί της.

Οσοι γουστάρετε σλαβικά αλόγατα θα πρέπει να πάτε αλλού.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Συμφωνώ με τον Mind.

Να προσθέσω την άποψη ότι η Ρίτα έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι το καλοκαίρι που την είχα πρωτοπάρει ήταν πιο "στεγνή" (ήταν και νέα στην δουλειά), φέτος είναι πιο "γυναίκα". Είναι όμως καλότροπη, πρόθυμη και πάντα ακούραστη (νιάτο γαρ). Το μόνο μείον ότι είναι κάπως "αλλού", και επίσης ότι αν και στην πίπα διαπρέπει, τα φιλιά της δεν είναι στην πρώτη κατηγορία... Τώρα θα πει κανείς "και τι περισσότερο να περιμένεις από μια κοπέλα στην ηλικία της, δεν φτάνει και κάθεται ήσυχα και την ξεκοκκαλίζουμε;" Αυτό το παιχνίδι της "συμμετοχής", μόνον οι πιο ώριμες μπορούν να το παίξουν ρεαλιστικά, αυτό που λέμε "να σου δίνονται".

Συνολικά είναι εξαιρετική η Ρίτα στην κατηγορία της και πάντα μια σίγουρη επιλογή.
Εκτιμώ ότι στην ηλικία της είναι από τις τοπ διαθέσιμες επιλογές αυτήν τι στιγμή.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.860
Πόντοι
3.846
Επίσκεψη σήμερα και παρόλο που καθημερινές έχει πολλές κοπέλες, διαθέσιμες πέτυχα 4-5.

Πήρα την υπέροχη Μαρτα για πρώτη φορά και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. :erection:

Η συνέχεια σε κριτική αργότερα.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Γενικά γίνεται χαμός! Πάντα καποιος στο σαλόνι και δυο στο διπλανό δωματιάκι. Βέβαια οι κοπέλες είναι πολλές....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom