Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Metatron777

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς αμα σταμάτησε η Άντζελα γιατί πηρα κανα 2 φορες την κ. Σοφία και μου λέει πως λείπει
Είχα πάρει και γω τηλέφωνο τις προάλλες και είχα ρωτήσει την υπεύθυνη σχετικά. Μου απάντησε ότι η Άντζελα έχει να εμφανιστεί εδώ και δύο μήνες.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.488
Πόντοι
11.096

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.976
Πόντοι
41.813
Σάββατο και Κυριακή παίζει;
αν κι εχω πολυ καιρο να παω στο μαγαζι,θεωρω οτι σ/κ παντα ειναι εκει.
ολες τις φορες που την εχω επιλεξει ηταν παντα Σαββατοκυριακα.
ας πει ομως και καποιος που εχει παει πιο προσφατα για πιο σιγουρα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.488
Πόντοι
11.096

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
29
Like
2.626
Πόντοι
2.596

caldera

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2020
Like
47
Πόντοι
0

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.547
Πόντοι
2.836
ξεφυγε και αυτη. οταν μου εδωσε τα στοιχεια της στο μασατζιδικο να βρεθουμε και εξω μου ειπε πει 80 ευρω για μια ωρα. τωρα 120
120 + taxi + hotel......No anal service

Ότι θελει ζητάει η κάθε μία!!! Εδώ ζητάνε εξωφρενικα πόσα για μεταχειρισμενα αυτοκινητα 25 ετιας ......δεν θα πάει με το ρεύμα της εποχής μία βυζιτα 40αρα.....
Μην φοβάσαι υπάρχουν αγαπουληδες που τα δίνουν σε 40αρες++ κ τις παρακαλανε κιόλας για ραντεβού μήνες.......

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.961
Πόντοι
2.846
Είχα πάρει και γω τηλέφωνο τις προάλλες και είχα ρωτήσει την υπεύθυνη σχετικά. Μου απάντησε ότι η Άντζελα έχει να εμφανιστεί εδώ και δύο μήνες.
Την ξεχάσαμε ειδη ...... δεν νομίζω να λείψει και σε πολλούς

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.225
Πόντοι
5.916
Αλήθεια πως είναι ανοιχτό αυτό το μαγαζί ακόμη δεν μπορώ να το "πιάσω". Έχω να περάσω παρα πολύ καιρό , σαν να το έχω διαγράψει ένα πράγμα.....πριν 4-5 χρόνια στα πολύ καλά του χρόνια με μαίρη-μαρίνα-ASIA-Ζωή-Μάρτα κλπ....ήταν πραγματικά ο νο1 προορισμός!!!!!! πως κατάντησε έτσι ρε γαμώτο!

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
Αλήθεια πως είναι ανοιχτό αυτό το μαγαζί ακόμη δεν μπορώ να το "πιάσω". Έχω να περάσω παρα πολύ καιρό , σαν να το έχω διαγράψει ένα πράγμα.....πριν 4-5 χρόνια στα πολύ καλά του χρόνια με μαίρη-μαρίνα-ASIA-Ζωή-Μάρτα κλπ....ήταν πραγματικά ο νο1 προορισμός!!!!!! πως κατάντησε έτσι ρε γαμώτο!
Μην ξεχνάμε επίσης και την Ρεγγίνα και την Άννα-Μαρία την original τσέχα...

Sinobi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Όντως την προηγούμενη εβδομάδα που πέρασα είχε πέντε κοπέλες Αγγελικη ξανθιά μιλφ με σκληρό πρόσωπο.μια ψηλή μιλφ με βαρύ σώμα και κοντά μαλλιά μαύρα,Δάφνη ξανθιά αδιάφορη ,Ριτα εμφανισιμη αδύνατη μοντέλο και Ιλιονα με τατουαζ πιστόλι στο μπούτι.

Sinobi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Σήμερα τρεις κοπέλες η μάλλον μεγαλοκοπέλες….
Τατιανα σιβηρικό μιλφμε μακρια μαλλιά σιλικόνη στο στήθος σώμα πετρα.Ειναι άκρως ρομαντική.
Αγγελικη ξανθιά μιλφ
Ελενα η Ελένη ξανθιά αδιάφορη που τη έχω ξεχάσει

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.942
Πόντοι
9.275
Όμορφα!
Αδερφέ σου έκατσε το λαχείο, πρακτορείο "ταλέντων" το κατάστημα!
Και είχα σκοπό να περάσω αυτές τις μέρες...
Ακόμα και με ραντεβού στα τυφλά καλύτερες θα βρίσκαμε!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.469
Πόντοι
2.666
Καλησπερα και απο μενα,

Επειδη ειδα πως αναφερθηκε το ονομα της(Μυρα) ηταν να βρεθω χθες μαζι της Bill(αντιτιμο 150 1h)

Με εστησε.

Πλεον δουλευει σε στυλομαγαζο, δεν ξερω ποιο και ουτε με νοιαζει.
Στο διαλο να παει.

Ευτυχως υπαρχει η Ριτα.

Αυτα και καλα γαμησια.
Και δε τη πεφτετε σε κανα κοριτσακι εκει πιο διπλα στα μικελ? Καλυτερα θα περασετε....

Sinobi

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Το μαγαζί πάντως ως κτίριο πολύ καθαρό και τα δωμάτια επιπέδου ξενοδοχειου ημιδιαμονης.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.488
Πόντοι
11.096
Το μαγαζί πάντως ως κτίριο πολύ καθαρό και τα δωμάτια επιπέδου ξενοδοχειου ημιδιαμονης.
Ωραίο το μαγαζί ωραίο καί τό κτίριο, ακόμα καλύτερα τά δωμάτια αλλά χωρίς ωραία κορμιά τί νά τά κανείς ;

athen

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2018
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
Εδώ γίνεται πολύς λόγος για αυξήσεις τιμών. Νομίζω ότι δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος. Αυτό που βλέπω είναι ότι οι τιμές αυξάνονται, το σέρβις και η εμφάνιση των κυριών όλο και μειώνεται. Αυτό είναι το πρόβλημα. Από την άλλη, ο καθένας έχει τον εαυτό του να φταίει αν το ανέχεται αυτό. Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται το γεγονός ότι ο πελάτης μπορεί να βοηθήσει στον καθορισμό της τιμής. Τώρα αποφεύγω αυτές τις εγκαταστάσεις λόγω κακής εξυπηρέτησης και υψηλότερων τιμών. Τώρα πάω να τηλεφωνήσω σε κορίτσια που έχουν το δικό τους διαμέρισμα, που συχνά είναι φθηνότερα και προσφέρουν καλές υπηρεσίες. Γιατί στο τέλος καθορίζουμε τις τιμές. Εάν συμμετείχαν πολλά άτομα, αυτά τα ιδρύματα θα είχαν μόνο δύο επιλογές: χαμηλότερες τιμές και πάλι ή να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες και πιο ελκυστικές γυναίκες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom