Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.935
- Πόντοι
- 6.946
Υπάρχουν, λίγες όμως, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.Η γεωργιανές είναι μόνο για σκάλες αδελφέ μου,εχεις δει ποτε όμορφη Γεωργιανή;
Υπάρχουν, λίγες όμως, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.Η γεωργιανές είναι μόνο για σκάλες αδελφέ μου,εχεις δει ποτε όμορφη Γεωργιανή;
Αν δεν δω σαλοναρισμα δεν πιστεύω κανέναν τί λέει καί γιατί τά λέει.Η γεωργιανές είναι μόνο για σκάλες αδελφέ μου,εχεις δει ποτε όμορφη Γεωργιανή;
εαν καταλάβαιναν δεν θα είχαν την σεριφισα στο 40-42 που έχουν. Απλά πράγματα . Δεν καταλαβαίνουν .Φτιάξανε μπουτίκ μαγαζί και πάνε να το στηρίξουν με λίγες σάπιες κοπέλες.
Πώς έπεσαν τόσο κάτω;
Δεν υπάρχουν κοπέλες στην αγορά;
Έχουν το όνομα και τον χώρο. Πόσο μυαλό θέλει να ξέρεις ότι αν βάλεις μέσα ωραία κορίτσια θα σκάσουν και πολλοί πελάτες;
Δεν πάνε φίλε μου για δουλειά, ότι ψάχνουν ψάχνουν αλλά δεν πάνε γυναίκες.Φτιάξανε μπουτίκ μαγαζί και πάνε να το στηρίξουν με λίγες σάπιες κοπέλες.
Πώς έπεσαν τόσο κάτω;
Δεν υπάρχουν κοπέλες στην αγορά;
Έχουν το όνομα και τον χώρο. Πόσο μυαλό θέλει να ξέρεις ότι αν βάλεις μέσα ωραία κορίτσια θα σκάσουν και πολλοί πελάτες;
Δεν πάνε φίλε μου για δουλειά, ότι ψάχνουν ψάχνουν αλλά δεν πάνε γυναίκες.
Από Ουκρανία κλπ που μπορούν πλέον εύκολα να πάνε Ευρώπη πηγαίνουν εκεί γιατί έχει μεγαλύτερο κέρδος για την κοπέλα.
Και βάση πάνω σέ αυτό γεμίσαμε με λατινες, καλές και όμορφες δεν λέω αλλά άλλης διαφορετικής νοοτροπίας από την δικιά μας.
Και όσες σλαβες είναι εδώ ακόμα είναι είτε γιατί έχουν οικογένεια και γνωστούς ή δεν μπορούν λόγο ηλικίας νά πάνε έξω.
Το 80αρι στο μισάωρο δεν παίζει πουθενά, μόνοι τους καταργήσαν στην πράξη τα ραντεβού της μισής ώρας.Τό μισάωρο στά 80 τό έχουν ξεχάσει, καί τό 100αρι μόνο σέ στανταρακια καί αυτά μετρημένα.
Θά δούμε από Σεπτέμβρη, κάτι ακούστηκε για δύο γεωργιανές ότι θά πάνε, αλλά από τό ακούστηκε μέχρι τό πήγανε έχει μεγάλη απόσταση.
Δεν έχεις άδικο, Στην ουσία όμως κάποιοι τό έχουν δει ως εξής.... γιατί νά δώσω 80 για μισή ώρα όταν στά 80 έπαιρνα μία ώρα.Το 80αρι στο μισάωρο δεν παίζει πουθενά, μόνοι τους καταργήσαν στην πράξη τα ραντεβού της μισής ώρας.
Τώρα μας κάνεις πλάκα;;Έτσι ακριβώς, να συμπληρώσω πως ενώ οι αγορές της Ουκρανίας και της Ρωσίας είναι πλέον ορθάνοιχτες, οι γυναίκες στη συντριπτική τους πλειοψηφία, είτε κατευθύνονται, είτε τις προωθούν στη Γερμανία..
Εκεί το κέρδος είναι πολλαπλάσιο, καθώς μια όμορφη μπορεί να κερδίζει ακόμα και € 2000/μέρα.
Στην Ελλάδα πόσοι θα βρεθούν να δίνουν 100ρικα για 45 λεπτά..?/
Μαζέψτε αυτά 100ρικα και επισκεφθείτε, έστω κ μια φορά στη ζωή σας τους παρακάτω χώρους..
Πάρτε λοιπόν μια γεύση από Γερμανία !!
FKK Artemis Berlin | Brothel Berlin, Sex Club and Wellness (κορυφαίο για μένα)
FKK Saunaclub bei Frankfurt | FKK Oase (εξίσου πολύ δυνατό, με προσφορά ένα εισιτήριο για 2 επισκέψεις, Δευτ - Πέμπτη)
Sky Saunaclub in Wuppertal. Latina Paradies No1 (άλλο ένα με sauna )
Der neue Saunaclub Penelope in Castrop Rauxel ( κ το penelope - υπεροχή)
FKK sauna club The Paradise | Saarbrucken | Information (παράδεισος)
Βγάλτε εισιτήρια ... Θα με θυμηθείτε..
Λογικά όσες είναι ΕΕ μετακινούνται και εργάζονται πολύ εύκολότερα από τις άλλες που έρχονται απ έξω από ΕΕ. Επίσης ίσως είναι πολύ πιο δύσκολο για τις ρωσίδεςΤώρα μας κάνεις πλάκα;;
Πόσοι έχουν πάει στα FKK της Γερμανίας και έχουν δηλώσει ότι είναι γεμάτα Ρουμάνες και μαύρες. Πού πήγαν λοιπόν οι σλαβες; Γιατί στην Κύπρο ακόμα μια χαρά έρχονται και γαμιούνται για 60€.
Μην ακούω βλακείες ότι θέλουν 100€ για ένα γαμήσι. Αυτά τα λένε διάφοροι άσχετοι που δεν έχουν ιδέα από την αγορά.
Άρα κάποιος λέει ψέματα εδώ.
Πάντως πολύ μεγάλη απώλεια η έλλειψη νέων ξανθών σλάβων. Γεμίσαμε μαυροτσούκαλα.Δεν πάνε φίλε μου για δουλειά, ότι ψάχνουν ψάχνουν αλλά δεν πάνε γυναίκες.
Από Ουκρανία κλπ που μπορούν πλέον εύκολα να πάνε Ευρώπη πηγαίνουν εκεί γιατί έχει μεγαλύτερο κέρδος για την κοπέλα.
Και βάση πάνω σέ αυτό γεμίσαμε με λατινες, καλές και όμορφες δεν λέω αλλά άλλης διαφορετικής νοοτροπίας από την δικιά μας.
Και όσες σλαβες είναι εδώ ακόμα είναι είτε γιατί έχουν οικογένεια και γνωστούς ή δεν μπορούν λόγο ηλικίας νά πάνε έξω.
Γενικά τι κοπέλες έχει; είδες κάποια άλλη;Πέρασμα χθες το μεσημέρι. Δεν είχε πολλή κίνηση, συνεπώς και περισσότερες κοπέλες διαθέσιμες. Προτίμησα μια πιτσιρικά Άντζελα. Συμπαθητικό πρόσωπο, λεπτό σώμα. Είχε διάθεση, αλλά δεν το κατείχε και πολύ στα ενδότερα, συνεπώς δεν μπορώ να πω, πως θα ξαναπήγαινα μαζί της, ειδικά για 100 ευρώ.
Ιλιόνα και Αγγελική συγκράτησα από τις υπόλοιπες, είχε άλλες 3-4 δεν θυμάμαι τα ονόματα.Γενικά τι κοπέλες έχει; είδες κάποια άλλη;
ΟκΙλιόνα και Αγγελική συγκράτησα από τις υπόλοιπες, είχε άλλες 3-4 δεν θυμάμαι τα ονόματα.
Φίλε μου πατάμε στο μαγαζί, αλλά δεν γράφουμε γιατί δεν υπάρχει κάτι αξιόλογα νέο να το γράψουμε.Τι γίνεται ρε μάγκες πατάει κανένας στο μαγαζί ,μου φαίνεται πάνε για κλείσιμο μετά την αύξηση της τιμής.ουτε νέα κορίτσια ούτε κριτικές.. ελπίζω να αναθεωρήσουν τις τιμές μπας και επανέλθουμε και εμείς και αυτοί
Εσύ λες ότι αν εσκαγαν νέες κοπέλες δεν θα μαθαινοταν;Τι γίνεται ρε μάγκες πατάει κανένας στο μαγαζί ,μου φαίνεται πάνε για κλείσιμο μετά την αύξηση της τιμής.ουτε νέα κορίτσια ούτε κριτικές.. ελπίζω να αναθεωρήσουν τις τιμές μπας και επανέλθουμε και εμείς και αυτοί