Μάλλον έτσι θα γίνει...Άστους να φανε το αγγούρι της αύξησης για τον Ιούλιο να φανε και το αγγούρι του Αυγούστου που δεν θα έχει ψυχή η Αθήνα , να δεις από Σεπτέμβρη πως θα γυρίσει το 60αρι και το 80αρι , ε ρε κλάμα που θα πέσει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.698
- Πόντοι
- 1.196
Δλδ ενώ το κόστος της επίσκεψης αυξήθηκε, η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν έγινε και αυτή καλύτερη, αλλά αντίθετα μειώθηκε, τουλάχιστον στην συγκεκριμένη περίπτωση.Επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα στο μαγαζι, περασμα με αντζελα. Τρομερα φρεσκο πιπινι, καθαρο, ευγενικο,προσωπαρα,προκαταρκτικα αφθονα.γλωσσοφιλα γιοκ και δυνατα καρφωματα δεν αντεχει γενικοτερα. Επισης οχι στην ελευθερη πιπα.Η κυρια σοφια ηταν στις μαυρες της. Καθολου δουλεια μου λεει. Της ειπα για τα παραπονω λογω των τιμων και μου ειπε τα διαβαζει…
Τι συμβαίνει λοιπόν, ή όπως λέει ο λαός, "ή στραβός είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε".
Καλησπερα σημερινή βόλτα κατάσταση τραγική πηρα καιτη για μια ώρα τραγική μου φαίνεται πλέον εδώ δεν υπάρχει τίποτα καλό αλλά η αύξηση αύξηση ήταν η τελευταία φορά που πήγα αν δεν αλλάξει κάτι το Σεπτέμβριο πάμε για άλλα.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 11.096
Τίποτα αξιόλογο για τά γούστα μου.
Παρούσες Αγγελική, Ιλονα, Καίτη, Μίρα, Έλενα.
Στο αδελφό ή Λίζα και νομίζω και η Πάολα.
Όπως πήγα έφυγα.
Παρούσες Αγγελική, Ιλονα, Καίτη, Μίρα, Έλενα.
Στο αδελφό ή Λίζα και νομίζω και η Πάολα.
Όπως πήγα έφυγα.
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 481
Ξερουμε που αγνοειται η Μυρα?
Έφυγε πίσω πατρίδα στο Χισυναου για λίγες μέρες !Ξερουμε που αγνοειται η Μυρα?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 11.096
Δεν τό βλέπω πάντως να έχει επιστροφή.Έφυγε πίσω πατρίδα στο Χισυναου για λίγες μέρες !
Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 180
- Like
- 36.355
- Πόντοι
- 32.548
ΣωστάΔεν τό βλέπω πάντως να έχει επιστροφή.
Πώς βλέπεις το μέλλον του ομίλου;Δεν τό βλέπω πάντως να έχει επιστροφή.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 11.096
Ή γνώμη μου Ανανέωση ρόστερ άμεσα καί τό γνωστό σέ ευρώ 60/80/100 σέ 30/45/60 λεπτά αλλιώς δεν το βλέπω..... μόνο με δύο γυναίκες πού αξίζουν από υπηρεσίες δεν τραβάει.Πώς βλέπεις το μέλλον του ομίλου;
Έκανα ένα πέρασμα πρίν λίγες μέρες είχε τρείς κοπέλες ή μία δούλευε καί ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ησυχία όπως και στο αδελφό.
Στηρίζω τιμολογιακή διόρθωση κ ανανέωση ρόστερ, αλλιώς έχει μαρμάγκα..Ή γνώμη μου Ανανέωση ρόστερ άμεσα καί τό γνωστό σέ ευρώ 60/80/100 σέ 30/45/60 λεπτά αλλιώς δεν το βλέπω..... μόνο με δύο γυναίκες πού αξίζουν από υπηρεσίες δεν τραβάει.
Έκανα ένα πέρασμα πρίν λίγες μέρες είχε τρείς κοπέλες ή μία δούλευε καί ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ησυχία όπως και στο αδελφό.
** Να φυγει το βουνό από το αδελφό κατάστημα..
Τελευταία τροποποίηση:
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 11.096
Τό μισάωρο στά 80 τό έχουν ξεχάσει, καί τό 100αρι μόνο σέ στανταρακια καί αυτά μετρημένα.Στηρίζω τιμολογιακή διόρθωση κ ανανέωση ρόστερ, αλλιώς έχει μαρμάγκα..
Θά δούμε από Σεπτέμβρη, κάτι ακούστηκε για δύο γεωργιανές ότι θά πάνε, αλλά από τό ακούστηκε μέχρι τό πήγανε έχει μεγάλη απόσταση.
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.940
- Πόντοι
- 9.095
Η γεωργιανές είναι μόνο για σκάλες αδελφέ μου,εχεις δει ποτε όμορφη Γεωργιανή;Τό μισάωρο στά 80 τό έχουν ξεχάσει, καί τό 100αρι μόνο σέ στανταρακια καί αυτά μετρημένα.
Θά δούμε από Σεπτέμβρη, κάτι ακούστηκε για δύο γεωργιανές ότι θά πάνε, αλλά από τό ακούστηκε μέχρι τό πήγανε έχει μεγάλη απόσταση.
Την Τάμτα..Η γεωργιανές είναι μόνο για σκάλες αδελφέ μου,εχεις δει ποτε όμορφη Γεωργιανή;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 22.123
- Πόντοι
- 7.046
Υπάρχουν, λίγες όμως, αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις.Η γεωργιανές είναι μόνο για σκάλες αδελφέ μου,εχεις δει ποτε όμορφη Γεωργιανή;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.855
- Πόντοι
- 11.096
Αν δεν δω σαλοναρισμα δεν πιστεύω κανέναν τί λέει καί γιατί τά λέει.Η γεωργιανές είναι μόνο για σκάλες αδελφέ μου,εχεις δει ποτε όμορφη Γεωργιανή;
Κάτσε ρε συ μπορεί νά είναι όμορφες
Θά σέ ακούσει ή άλλη από τό 40/42 ή μελαχρινή καί θά σού κάνει μουτρακια
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 1.304
- Πόντοι
- 206
Φτιάξανε μπουτίκ μαγαζί και πάνε να το στηρίξουν με λίγες σάπιες κοπέλες.
Πώς έπεσαν τόσο κάτω;
Δεν υπάρχουν κοπέλες στην αγορά;
Έχουν το όνομα και τον χώρο. Πόσο μυαλό θέλει να ξέρεις ότι αν βάλεις μέσα ωραία κορίτσια θα σκάσουν και πολλοί πελάτες;
Πώς έπεσαν τόσο κάτω;
Δεν υπάρχουν κοπέλες στην αγορά;
Έχουν το όνομα και τον χώρο. Πόσο μυαλό θέλει να ξέρεις ότι αν βάλεις μέσα ωραία κορίτσια θα σκάσουν και πολλοί πελάτες;
kritwn99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.566
- Πόντοι
- 3.412
Στο συγκεκριμένο ίδρυμα, υπήρξε μια συστοιχία λαθών & κακών επιλογών, δεν είναι της παρούσης η ανάλυση, τα άτομα που κλήθηκαν να το υπηρετήσουν ήταν ακατάλληλα, χωρίς ικανότητες διαχείρισης ή σχεδιασμού, παρουσίασαν ελιτίστικες συμπεριφορές, ενώ τα τεμάχια - ρόστερ - με τον καιρό ακολουθούσαν φθίνουσα πορεία, δυστυχώς οδηγείται σε μαρασμό..
Για να ανακάμψει, απαιτείται να ξεπεραστεί ένα ακανθώδες πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό..
Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν τουλάχιστον άλλα 2 ιδρύματα του χώρου..
Για να ανακάμψει, απαιτείται να ξεπεραστεί ένα ακανθώδες πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό..
Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν τουλάχιστον άλλα 2 ιδρύματα του χώρου..