Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
Για όσους τούς προτίμησαν τής παραλίες καλά έκαναν.
Ρόστερ σημερινό από Ιλονα, Αλινα, Ζωή, Αγάπη, Ειρήνη.
Τά άλλα κορίτσια για μπανάκι :wink:
Πάει γέρασα :grin::woldman:
Ούτε Αλινα θυμάμαι να έχω δει,ούτε Ζωή τώρα τελευταία.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
Εγω τι να πω που μετα απο καθε γαμησι βαζω παγο στα γονατα! :P
Πιθανόν να είναι λατινες που εγώ μόλις τις μυρίσω γίνομαι Λούης.
Έχω καί καιρό να πάω στο κατάστημα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.881
Πόντοι
11.096
Πιθανόν να είναι λατινες που εγώ μόλις τις μυρίσω γίνομαι Λούης.
Έχω καί καιρό να πάω στο κατάστημα.
Αλινα δεν είναι λατίνα αλλά δεν μου αφήσε καλές εντυπώσεις στο σαλοναρισμα δύο φορές που την είδα, πολύ πρόχειρα σέ όλα τής. Η ζωή επίσης δεν πρέπει να είναι λατίνα αλλά Ελληνίδα με μέτριες επιδόσεις όπως είχε γράψει και ο μύστης @Kaloeros αν θυμάμαι καλά :woldman:
Κυριακές για μπανάκι τά κορίτσια :sunglasses:

Υ.Γ θά πέσει σύρμα μόλις υπάρχει κάτι αξιόλογο δοκιμής.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.527
Πόντοι
41.813
Αλινα δεν είναι λατίνα αλλά δεν μου αφήσε καλές εντυπώσεις στο σαλοναρισμα δύο φορές που την είδα, πολύ πρόχειρα σέ όλα τής. Η ζωή επίσης δεν πρέπει να είναι λατίνα αλλά Ελληνίδα με μέτριες επιδόσεις όπως είχε γράψει και ο μύστης @Kaloeros αν θυμάμαι καλά :woldman:
Κυριακές για μπανάκι τά κορίτσια :sunglasses:

Υ.Γ θά πέσει σύρμα μόλις υπάρχει κάτι αξιόλογο δοκιμής.
Ναι.
Εκ των υστέρων πήγα λίγο πίσω στο νήμα και είδα το ποστ που είχε βάλει για την Ζωή ο συναγωνιστής Κaloeros

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.909
Πόντοι
9.275
Όπως τα λέτε είναι για την Ζωή, και χειρότερα!
Να φανταστείτε την έχω παντελώς ξεχάσει. Αρχικά είπα "Έγραψα εγώ κάτι για αυτήν, ποια είναι;"
Έτσι κάνω πάντα αυτόματα με τις αποτυχίες, την ξεχνώ ολοκληρωτικά, για ψυχική αυτοπροστασία! Αλλά μου την θυμίσατε και σιγά-σιγά ανέκτησα την ανάμνηση... και τώρα την ξανα-ξεχνάω...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.617
Πόντοι
22.886
Μεταγραφή Καλοκαιριού η Βαλεντίνα στο gde

Θυμάμαι ήμουνα ο πρώτος πελάτης μόλις είχε έρθει το πρώτο της ραντεβού

Την γάμησα τόσο σκληρά που την επόμενη μέρα που πήγα δε με δέχτηκε μέσα

Για να δούμε τώρα θα με δεχτεί

IMG_4554.jpeg
Ποιανού καλοκαιριού ?

Από τον Φεβρουάριο έχει ξεκινήσει γραφείο για μερικές ημέρες της εβδομάδας :coffee:

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
86
Απαράδεκτοι…το ίδιο θα συμβεί και στο συγγρου 42….εγω θεωρώ μ σ δεν πρέπει να πατήσει το πόδι του κανείς πλέον πουθενά ..σοβαρά παιδιά κοφτε και τα δυο μαγαζιά μαχαίρι με αυτο π κάνανε δε σέβονται τπτ πραγματικά…οποίος συνεχίζει και πήγαινε θα είναι τρομπας μεγάλος για μένα

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.407
Πόντοι
2.836
Απαράδεκτοι…το ίδιο θα συμβεί και στο συγγρου 42….εγω θεωρώ μ σ δεν πρέπει να πατήσει το πόδι του κανείς πλέον πουθενά ..σοβαρά παιδιά κοφτε και τα δυο μαγαζιά μαχαίρι με αυτο π κάνανε δε σέβονται τπτ πραγματικά…οποίος συνεχίζει και πήγαινε θα είναι τρομπας μεγάλος για μένα
Φυσικά κ θα έκαναν το ίδιο κ
στο Σ40-42 αφού έχουν το ίδιο αφεντικό. Αύξηση έκαναν κ αλλα 2 μασαζ αλλου ομίλου Όλα πλεον πλέον πάνε για 100 €/h .......τα 80/h θα αποτελούν παρελθόν.

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
86
Για ποια λες ρε φίλε;εγώ πιο πολύ διαφωνώ για το μισαωρο π πάει 80…τεσπα ο καθένας κάνει τις επιλογές του…εγώ θεωρώ απαράδεκτο αυτο….κριμα για κάποιες κοπέλες αλλά δυστυχώς τις παίρνει η μπάλα …

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά και αλλά μασάζ έχουν το 100ρικο Οκευ αλλά έχουν σάιτ και αλλά πολλά πχ νιρβάνα αυτό με τα 5 αν θυμάμαι ένα δώρο που άμα κάτσεις και το βγάλεις είναι σαν να πληρώνεις 80ρι περίπου εδώ νομίζω το παρακανανε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τουλάχιστον ας βάλουν ένα πρόγραμμα χωρίς ελεύθερο στοματικό στα 60 ευρώ/μισάωρο.

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Άμα όντως γίνει αυτό από Δευτέρα και δεν αλλάξουν ρόστερ και κρατήσουν αυτό το λιγοστό και γηραιό δεν έχουν τίποτα να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό ίσα ίσα πλέον θα υστερούν θα προτιμήσεις να πάρεις μια 40+ ή ένα πιτσιρίκι που πλέον παίζουν πολλά στα ίδια λεφτά όλοι ξέρουμε την απάντηση κρίμα

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Το ζήτημα δεν είναι μόνο ότι αυξάνουν τις τιμές αλλά το τι μας φέρνουν
Γιατί τελευταία εκτός ελαχίστων περιπτώσεων πολλές δεν άξιζαν ούτε τις υπάρχουσες τιμές ...

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
86
Η αύξηση αυτή είναι απαράδεκτη…τα υπόλοιπα είναι περιττά….εγω ξαναλέω πως κανεις δεν πρέπει να πάει ποτέ ξανά σε αυτά τα μαγαζιά…μόνο το μαρινακι ίσως να αξίζει αυτή την αύξηση αλλά και πάλι 1 είναι…..τεσπα δεν χρειάζεται υπέρ ανάλυση το θέμα….μαυρο από μένα και ελπίζω από όλους ώστε να πάρουν χαμπάρια…αλλά τι λέω τώρα…έχει μαλακες το σάιτ άπειρους….

OP
OP
ZeroTolerance

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.052
Πόντοι
42.697
Να κάνω και εγώ τώρα τον συνήγορο του διαβόλου.
Ναι μεν γενικά σε όλα τα μαγαζιά μασάζ εδώ και μια γεμάτη πενταετία - μην πω δεκαετία - η ποιοτητα των κοριτσιών σε εμφάνιση ηλικία υπηρεσίες έχει πέσει κατακόρυφα . Και το κακο είναι πως δεν φαίνεται φως στο εγγύς μέλλον πως αυτό θα αλλάξει.
Ειδικά μετά το λοκνταουν όλες οι καλες η αποχώρησαν (στην πατρίδα τους οχ) η έμαθαν να δουλεύουν μόνες τους.
ΟΜΩΣ!:
Εδώ και 4 χρόνια που υπάρχει τρελή γενικότερη ακρίβεια στα πάντα. Το μασάζ σε αυτά τα μαγαζιά κοστίζει το ίδιο. Βασικά κοστίζει το ίδιο για πάνω από δέκα χρόνια.
Ελάτε όμως στη θέση του ιδιοκτήτη που καλείται να πληρώσει τα διπλα- σε σχέση με πριν λίγα χρόνια- για ρεύμα ασφάλεια αναλώσιμα καθαριότητα νοίκι.
Απλά δεν βγαίνει πλέον με τις παλιές τιμές και με λιγότερη πελατεία λόγω χαμηλής ποιότητας υλικού κοριτσιών...
Οπότε εγώ προσωπικά το περίμενα πως κάποια στιγμή θα γινότανε ανατιμήσεις και σε αυτές τις υπηρεσίες

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.588
Πόντοι
6.495
Εγω προσωπικα με αυτες τις τιμες δεν ξαναπαταω στο συγκεκριμενο και στο πιο πανω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom