Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.092
Πόντοι
11.096
Ρε σεις .
Το φάγατε το κορίτσι ρε :tooth: και γιορτάζει αύριο .

Εδώ οφείλω ένα μεγάλο μπράβο στο γατόνι @Διανοούμενος που με είχε ενημερώσει εδώ και δέκα ημέρες για την "μετάλλαξη" της κοπέλας , αλλά το είχα αφήσει ασχολίαστο περιμένοντας πως θα πάει .

Εύγε άλλη μία φορά στα λαγωνικά του bou :hi:

( Από 80/h στα 140/h να παραδεχτούμε ότι είναι καλό deal ... ) :coffee:
Ή μετάλλαξη είχε αρχίσει εδώ καί κάποιο καιρό, αυτά φυσικά τά ήξερε μόνο ένας, εκείνος ό ψηλός ό τύπος πού προσωπικά τού βγάζω το καπέλο.

Βασικά δεν είναι στα 140 αλλά παραπάνω αν βάλεις καί cim μέσα.

Νά την πω την κακία μου; Θά την πω.....δεν σας άρεσαν όι φωτογραφίες τού ψηλού που τής ανέβαζε εδώ καί στα 80 τό είχατε έτοιμο τό μουνι στό πιάτο αλλά ορισμένοι σάς ενοχλούσαν ότι έγραφε αυτά που έλεγε καί ή λίγη καυλαντα πού γινόταν, τώρα πάρτε φωτογραφίες με 140.

Για εμένα είναι μάγκας ο ψηλός αυτός ήταν πρώτος πού πήρε Βαλ καί την μας την μοίρασε εδώ με ενημέρωση μέχρι κάποιοι νά αρχίσουν τής μαλακίες.

Dimigoall καταχράστηκα τό σχόλιο σού καί έγραψα κάτι παραπάνω.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.181
Πόντοι
20.686
Ή μετάλλαξη είχε αρχίσει εδώ καί κάποιο καιρό, αυτά φυσικά τά ήξερε μόνο ένας, εκείνος ό ψηλός ό τύπος πού προσωπικά τού βγάζω το καπέλο.

Νά την πω την κακία μου; Θά την πω.....δεν σας άρεσαν όι φωτογραφίες τού ψηλού που τής ανέβαζε εδώ καί στα 80 τό είχατε έτοιμο τό μουνι στό πιάτο αλλά ορισμένοι σάς ενοχλούσαν ότι έγραφε αυτά που έλεγε καί ή λίγη καυλαντα πού γινόταν, τώρα πάρτε φωτογραφίες με 140.

Για εμένα είναι μάγκας ο ψηλός αυτός ήταν πρώτος πού πήρε Βαλ καί την μας την μοίρασε εδώ με ενημέρωση μέχρι κάποιοι νά αρχίσουν τής μαλακίες.

Και λίγα είπες ...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.297
Πόντοι
22.886

Προσυπογράφω :hi:

Μερικοί την είχαν βγάλει μπάζο και ανθυπομέτρια .

Τώρα με κανονικές φωτό παίζουν το :jerking: τους .

Όσον αφορά τον ψηλό , είναι μία κατηγορία μόνος του σε ενημέρωση και εξελίξεις .

Τιμή μου που με έχει μέσα σε αυτά τα μέλη που μοιράζεται τις γνώσεις του .:hi:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.092
Πόντοι
11.096
Προσυπογράφω :hi:

Μερικοί την είχαν βγάλει μπάζο και ανθυπομέτρια .

Τώρα με κανονικές φωτό παίζουν το :jerking: τους .

Όσον αφορά τον ψηλό , είναι μία κατηγορία μόνος του σε ενημέρωση και εξελίξεις .

Τιμή μου που με έχει μέσα σε αυτά τα μέλη που μοιράζεται τις γνώσεις του .:hi:
Φίλε κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται όπως είναι καί ένα παράδειγμα πχ είσαι καί εσύ.

ΕΣΥ πήρες πρώτος Dior εσύ ήξερες τότε τί παίζει καί ξέρεις τί γίνεται καί τώρα.
Δεν τό κρύβω ότι είχα ενημέρωση από εσένα πρίν ακόμα κάν φτιάξει νήμα εδώ, οπότε είναι καί δική μου τιμή πού είμαι μέσα, αλλά άς μήν σπαμαρουμε άλλο εδώ .

:hi:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.092
Πόντοι
11.096
Ξέρει πολλά ό ψηλός και τό ξέρεις καί εσύ φίλε μου ότι γνωρίζει αρκετά αλλά δεν μιλάει καί καλύτερα έτσι που δεν τά λέει καί υπάρχει μια ηρεμία.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Ξέρει πολλά ό ψηλός και τό ξέρεις καί εσύ φίλε μου ότι γνωρίζει αρκετά αλλά δεν μιλάει καί καλύτερα έτσι που δεν τά λέει καί υπάρχει μια ηρεμία.
Για να δουμε θα εχει πελατεια εκει,γιατι ειναι και 45φευγα

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Αυτά έχει η ζωή..
Άλλες ανεβαίνουν & αλλες κατεβαίνουν..
Η Βαλεντίνα παίζει στα 140..
το σμιγκολ

Αυτά έχει η ζωή..
Άλλες ανεβαίνουν & αλλες κατεβαίνουν..
Η Βαλεντίνα παίζει στα 140..
το σμιγκολ στο 20ρικο..
:confused::confused::confused:
Μαυτα τα λεφτα γαμαω πολυ πιο μικρες ,οπως και οι περισοτεροι

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.083
Πόντοι
11.005
Κορμάρα, 8.

Στο πρόσωπο 6 με 5.

Επικοινωνία 8

Υπηρεσίες sex 7-8. πρόθυμη, gfe, επαγγελματίας. Αλλά στις υψηλές στροφές δεν ακολουθούσε.

Στα 80€ VFM.

Για την Βαλεντίνα μας.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Δηλαδη πιστευει εστω ενας οτι η Βαλεντινα με την εμφανιση που εχει αξιζει 140+εξτρα την ωρα??:confused:
Άσε τους μωρέ να λένε με την μετριότητα!!!!!! Αφου δε ξέρουν τι πάει να πει Γ Α Μ Η Σ Ι με την κυριολεκτική έννοια του όροι Ορισμένοι εκεί έξω ...και εδώ μέσα...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.297
Πόντοι
22.886
Άσε τους μωρέ να λένε με την μετριότητα!!!!!! Αφου δε ξέρουν τι πάει να πει Γ Α Μ Η Σ Ι με την κυριολεκτική έννοια του όροι Ορισμένοι εκεί έξω ...και εδώ μέσα...
Ξέρουμε μάστορα
Ξέρουμε .
Ξεφτιλίκια κ έτσι :coffee:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι