petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Να με ειδοποιήσετε εγκαίρως παρακαλώ γιατί αυτή τη φορά δεν την πρόλαβα.Θα επιστρέψει
Να με ειδοποιήσετε εγκαίρως παρακαλώ γιατί αυτή τη φορά δεν την πρόλαβα.Θα επιστρέψει
Κάποια "άλλη" ψυχή , αναχώρησε μόνιμα για Ουκρανία και με έχει πιάσει κατάθλιψη .Να με ειδοποιήσετε εγκαίρως παρακαλώ γιατί αυτή τη φορά δεν την πρόλαβα.
Προτείνω αδύνατο πιπινι εξ Ουκρανίας μεριάς για την κατάθλιψηΚάποια "άλλη" ψυχή , αναχώρησε μόνιμα για Ουκρανία και με έχει πιάσει κατάθλιψη .
Η Κύρα θα επιστρέψει . Το έχει αυτό το χούι των επανεμφανίσεων
Έχω να δώ Φούλ του άσσου στο Λ23 από εποχές Κάτιας - μαρίνας .Προτείνω αδύνατο πιπινι εξ Ουκρανίας μεριάς για την κατάθλιψη
Ή σε αναμονή για νέες αφίξεις πού είπε και ο Petergsp με φουλ τού άσσου
Ο Petergsp σωστά έχει πληροφορηθεί για νέες αφίξεις, αλλά από τό θά έρθουν μέχρι νά είναι εκεί σε πρόγραμμα έχει διαφορά.Έχω να δώ Φούλ του άσσου στο Λ23 από εποχές Κάτιας - μαρίνας .
Πραγματικά είμαι περίεργος τι θα σκάσει ...
Ίσως να θέλησε να ελαφρύνει τη δουλειά της. Με αφορμή τη μετακίνησή της από το 42 στο 23. Το θεώρησε δηλαδή ευκαιρία.Καλα τι εγινε και αλαξε,τι ετρεξε?
Σήμερα εκεί ήταν μαζί με όλο τό υπόλοιπο πλήρες ρόστερ αλλά δεν την είδα.ρε κανας καλος να μας πληροφορησει για την Εβελινα τι καπνο φουμαρει,πως ειναι εμφανισιακα και στο σερβις δεν υπαρχει?
ρε μας την κρυβουν ρε?Σήμερα εκεί ήταν μαζί με όλο τό υπόλοιπο πλήρες ρόστερ αλλά δεν την είδα.
Παρολίγον εντεκάδα σήμερα.
Γιατί περιμένεις να πει κάποιος κάτι;ρε μας την κρυβουν ρε?
παλι κλεισμενη και δεν μιλαει κανεις?
καλα δεν τρεφω αυταπατες,αλλα ειπα μηπως....Γιατί περιμένεις να πει κάποιος κάτι;
Εσύ εγώ άντε και κάνα δύο άλλοι νά γράψουν κάτι εδώ.
Τους αρέσει μόνο η ανάγνωση.Γιατί περιμένεις να πει κάποιος κάτι;
Εσύ εγώ άντε και κάνα δύο άλλοι νά γράψουν κάτι εδώ.
Την γραφή την απεχθάνονται.καλα δεν τρεφω αυταπατες,αλλα ειπα μηπως....
Μαυρο οοοοΊσως να θέλησε να ελαφρύνει τη δουλειά της. Με αφορμή τη μετακίνησή της από το 42 στο 23. Το θεώρησε δηλαδή ευκαιρία.
Έχουν γράψει ότι έχει ξανασυμβεί και με άλλες όταν αλλάζουν μαγαζί. Άρα γιατί όχι και με αυτήν?
μακαρι να βγουμε αληθινοι γιατι μια ανανεωση χρειαζοταν.Σημερινό ρόστερ Ειρήνη Άντζελα, Ιλονα, Γιάννα, καί ή μαυρουλα Νάταλι, τά υπόλοιπα κορίτσια ρεπό.
Όπως είπε και ό καλός φίλος petergsp δύο νέες αφίξεις αναμένονται από αύριο ή μέσα στην εβδομάδα, ή πληροφορίες λένε από Ουκρανία μεριά θά είναι ( θά δούμε τι και πως)
κουτσομποληόταν την ρώτησα πώς έμαθες να ρουφας έτσι ;
Παίχτηκαν δύο ωραίοι γύροι και γλυψιμο στις ροζουλι τριπουλες τής όπου περάσαμε όμορφα και όι δύο. Τό μουνάκι τής δε έχει ωραία αίσθηση, και στήν επικοινωνία έχει βελτιωθεί αρκετά.
Το έχω πει στήν κριτική μου για την Άντζελα θά τό επισημάνω πάλι, ή κοπέλα δεν προσφέρεται για pse και πορνοστάρικα γαμήσια ή αγριαδες, είναι καθαρά για αγαπουλιστικο gfe πρόγραμμα, τί πάτε και τής ζητάτε ορισμένοι; δεν βλέπεται ότι δεν κάνει για τέτοιου είδους παιχνίδια;
Αντιθέτως αν φέρθητε με σεβασμό και ανθρώπινα θά πάρετε ότι μπορεί νά σάς δώσει πάντα σέ gfe στυλ όπου θά έχετε ένα όμορφο πιπινι με ωραίο σωματακι χωρίς σιλικόνες κλπ που θά γαμηθητε όμορφα σαν ζευγάρι και στο τέλος θά έρθει νά κουρνιάσει στήν αγκαλιά σάς.
Αυτά συνάδελφοι
δεν θέλουμε σεβασμό στα γαμίσια! θέλουμε ξεφτιλίκια μέσα στο δωμάτιο! άει σιχτήρ πιά με τους σεβασμούς λές και θα πάμε σε οικογενειακό κυριάκατικο τραπέζι!!!!!!! γαμώ τους αγαπούληδες μου μέσα γαμώ!!!!!!!!Σημερινό ρόστερ Ειρήνη Άντζελα, Ιλονα, Γιάννα, καί ή μαυρουλα Νάταλι, τά υπόλοιπα κορίτσια ρεπό.
Όπως είπε και ό καλός φίλος petergsp δύο νέες αφίξεις αναμένονται από αύριο ή μέσα στην εβδομάδα, ή πληροφορίες λένε από Ουκρανία μεριά θά είναι ( θά δούμε τι και πως)
Σχετικά με την Άντζελα σέ χθεσινή μου συνέδρια μαζί της έχει βάλει κανονικά στο πρόγραμμα τής πίπα χωρίς σκουφάκι αν είστε όμως καθαροί και μυρωδατοι αλλά αεροπιπα δυστυχώς.
Επίσης προστέθηκε στήν τεχνική τής παιχνίδι με γλώσσα σέ κεφαλάκι και κορμό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, τό προσπαθεί πάντως, πέρασμα από τά δίδυμα είχαμε με ρουφηγμα τίς μπάλες, όταν την ρώτησα πώς έμαθες να ρουφας έτσι ; μου απάντησε πελάτης μου είπε όταν ήρθα εδώ πώς γίνεται σωστά (ακούς κύριε @petergsp)
Παίχτηκαν δύο ωραίοι γύροι και γλυψιμο στις ροζουλι τριπουλες τής όπου περάσαμε όμορφα και όι δύο. Τό μουνάκι τής δε έχει ωραία αίσθηση, και στήν επικοινωνία έχει βελτιωθεί αρκετά.
Το έχω πει στήν κριτική μου για την Άντζελα θά τό επισημάνω πάλι, ή κοπέλα δεν προσφέρεται για pse και πορνοστάρικα γαμήσια ή αγριαδες, είναι καθαρά για αγαπουλιστικο gfe πρόγραμμα, τί πάτε και τής ζητάτε ορισμένοι; δεν βλέπεται ότι δεν κάνει για τέτοιου είδους παιχνίδια;
Αντιθέτως αν φέρθητε με σεβασμό και ανθρώπινα θά πάρετε ότι μπορεί νά σάς δώσει πάντα σέ gfe στυλ όπου θά έχετε ένα όμορφο πιπινι με ωραίο σωματακι χωρίς σιλικόνες κλπ που θά γαμηθητε όμορφα σαν ζευγάρι και στο τέλος θά έρθει νά κουρνιάσει στήν αγκαλιά σάς.
Αυτά συνάδελφοι
Πάμε πάλι..... άλλη μια.δεν θέλουμε σεβασμό στα γαμίσια! θέλουμε ξεφτιλίκια μέσα στο δωμάτιο! άει σιχτήρ πιά με τους σεβασμούς λές και θα πάμε σε οικογενειακό κυριάκατικο τραπέζι!!!!!!! γαμώ τους αγαπούληδες μου μέσα γαμώ!!!!!!!!
Κάνε του ιδιαίτερα απο που να ψωνίζει όπως έγραψες.Πάμε πάλι..... άλλη μια.
Σεβασμός είναι νά σεβαστής κάποια σάν άνθρωπο καί όχι σάν ανθρωπάκι επειδή πληρώνεις μία υπηρεσία, αυτό ισχύει παντού κατανοητό νομίζω..... ή όχι;
Αν ψάχνεις ξεφτιλικια καί άλλα διάφορα μπορείς να τά βρεις άλλου επίσης γνωστό.....
Τώρα αν κάποιος είναι ή θεωρήτε αγαπουλης επειδή σέβεται καί συμπεριφέρεται ανθρώπινα σέ μια εκδιδόμενη καί εννοώ ότι δεν είναι μουντρουχος αγροίκος άξεστος κλπ.... σέ πληροφορω αγαπητέ ότι έχει χάσει από τά αποδυτήρια καί ρωτά οποία εκδιδόμενη θέλεις. Εκτός αν αντιλαμβάνεσαι κάποια θέματα διαφορετικά οπότε άλλο αυτό.
Μετά αναρωτιόστε μερικοί γιατί ή εκδιδόμενη δεν ήταν σωστή στο δωμάτιο σε εσάς ενώ με κάποιους άλλους έκανε παπάδες ή όι περισσότερες σας βρωμάνε καί ξυνιζουν σε εμφάνιση καί υπηρεσίες.
Τροφή για σκέψη.....
Καλή συνέχεια.