Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.767
Πόντοι
22.886
Να με ειδοποιήσετε εγκαίρως παρακαλώ γιατί αυτή τη φορά δεν την πρόλαβα.
Κάποια "άλλη" ψυχή , αναχώρησε μόνιμα για Ουκρανία και με έχει πιάσει κατάθλιψη :tooth: .
Η Κύρα θα επιστρέψει . Το έχει αυτό το χούι των επανεμφανίσεων :woldman:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Κάποια "άλλη" ψυχή , αναχώρησε μόνιμα για Ουκρανία και με έχει πιάσει κατάθλιψη :tooth: .
Η Κύρα θα επιστρέψει . Το έχει αυτό το χούι των επανεμφανίσεων :woldman:
Προτείνω αδύνατο πιπινι εξ Ουκρανίας μεριάς για την κατάθλιψη :cheesy:
Ή σε αναμονή για νέες αφίξεις πού είπε και ο Petergsp με φουλ τού άσσου :grin:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.767
Πόντοι
22.886
Προτείνω αδύνατο πιπινι εξ Ουκρανίας μεριάς για την κατάθλιψη :cheesy:
Ή σε αναμονή για νέες αφίξεις πού είπε και ο Petergsp με φουλ τού άσσου :grin:
Έχω να δώ Φούλ του άσσου στο Λ23 από εποχές Κάτιας - μαρίνας . :2funny:
Πραγματικά είμαι περίεργος τι θα σκάσει ... :think:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Έχω να δώ Φούλ του άσσου στο Λ23 από εποχές Κάτιας - μαρίνας . :2funny:
Πραγματικά είμαι περίεργος τι θα σκάσει ... :think:
Ο Petergsp σωστά έχει πληροφορηθεί για νέες αφίξεις, αλλά από τό θά έρθουν μέχρι νά είναι εκεί σε πρόγραμμα έχει διαφορά.
Θά ενημερώθητε αγαπητέ με πμ για τίς εξελίξεις. :wink:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Καλα τι εγινε και αλαξε,τι ετρεξε?
Ίσως να θέλησε να ελαφρύνει τη δουλειά της. Με αφορμή τη μετακίνησή της από το 42 στο 23. Το θεώρησε δηλαδή ευκαιρία.

Έχουν γράψει ότι έχει ξανασυμβεί και με άλλες όταν αλλάζουν μαγαζί. Άρα γιατί όχι και με αυτήν?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
ρε κανας καλος να μας πληροφορησει για την Εβελινα τι καπνο φουμαρει,πως ειναι εμφανισιακα και στο σερβις δεν υπαρχει?

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Τελικά ειχαμε καμια εξέλιξη για τις καινούργιες μεταγραφές?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
ρε κανας καλος να μας πληροφορησει για την Εβελινα τι καπνο φουμαρει,πως ειναι εμφανισιακα και στο σερβις δεν υπαρχει?
Σήμερα εκεί ήταν μαζί με όλο τό υπόλοιπο πλήρες ρόστερ αλλά δεν την είδα.
Παρολίγον εντεκάδα σήμερα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Ίσως να θέλησε να ελαφρύνει τη δουλειά της. Με αφορμή τη μετακίνησή της από το 42 στο 23. Το θεώρησε δηλαδή ευκαιρία.

Έχουν γράψει ότι έχει ξανασυμβεί και με άλλες όταν αλλάζουν μαγαζί. Άρα γιατί όχι και με αυτήν?
Μαυρο οοοο

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Σημερινό ρόστερ Ειρήνη :erection: Άντζελα, Ιλονα, Γιάννα, καί ή μαυρουλα Νάταλι, τά υπόλοιπα κορίτσια ρεπό.
Όπως είπε και ό καλός φίλος petergsp δύο νέες αφίξεις αναμένονται από αύριο ή μέσα στην εβδομάδα, ή πληροφορίες λένε από Ουκρανία μεριά θά είναι ( θά δούμε τι και πως)

Σχετικά με την Άντζελα σέ χθεσινή μου συνέδρια μαζί της έχει βάλει κανονικά στο πρόγραμμα τής πίπα χωρίς σκουφάκι αν είστε όμως καθαροί και μυρωδατοι αλλά αεροπιπα δυστυχώς.
Επίσης προστέθηκε στήν τεχνική τής παιχνίδι με γλώσσα σέ κεφαλάκι και κορμό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, τό προσπαθεί πάντως, πέρασμα από τά δίδυμα είχαμε με ρουφηγμα τίς μπάλες, όταν την ρώτησα πώς έμαθες να ρουφας έτσι ; μου απάντησε πελάτης μου είπε όταν ήρθα εδώ πώς γίνεται σωστά :embarrased: (ακούς κύριε @petergsp)

Παίχτηκαν δύο ωραίοι γύροι και γλυψιμο στις ροζουλι τριπουλες τής όπου περάσαμε όμορφα και όι δύο. Τό μουνάκι τής δε έχει ωραία αίσθηση, και στήν επικοινωνία έχει βελτιωθεί αρκετά.
Το έχω πει στήν κριτική μου για την Άντζελα θά τό επισημάνω πάλι, ή κοπέλα δεν προσφέρεται για pse και πορνοστάρικα γαμήσια ή αγριαδες, είναι καθαρά για αγαπουλιστικο gfe πρόγραμμα, τί πάτε και τής ζητάτε ορισμένοι; δεν βλέπεται ότι δεν κάνει για τέτοιου είδους παιχνίδια;

Αντιθέτως αν φέρθητε με σεβασμό και ανθρώπινα θά πάρετε ότι μπορεί νά σάς δώσει πάντα σέ gfe στυλ όπου θά έχετε ένα όμορφο πιπινι με ωραίο σωματακι χωρίς σιλικόνες κλπ που θά γαμηθητε όμορφα σαν ζευγάρι και στο τέλος θά έρθει νά κουρνιάσει στήν αγκαλιά σάς.

Αυτά συνάδελφοι :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Σημερινό ρόστερ Ειρήνη :erection: Άντζελα, Ιλονα, Γιάννα, καί ή μαυρουλα Νάταλι, τά υπόλοιπα κορίτσια ρεπό.
Όπως είπε και ό καλός φίλος petergsp δύο νέες αφίξεις αναμένονται από αύριο ή μέσα στην εβδομάδα, ή πληροφορίες λένε από Ουκρανία μεριά θά είναι ( θά δούμε τι και πως)
μακαρι να βγουμε αληθινοι γιατι μια ανανεωση χρειαζοταν.
και μακαρι να ειναι και καλα κορμια και με φουλ κομπλε προγκραμ που λεμε.

όταν την ρώτησα πώς έμαθες να ρουφας έτσι ;
κουτσομπολη :grin:
Παίχτηκαν δύο ωραίοι γύροι και γλυψιμο στις ροζουλι τριπουλες τής όπου περάσαμε όμορφα και όι δύο. Τό μουνάκι τής δε έχει ωραία αίσθηση, και στήν επικοινωνία έχει βελτιωθεί αρκετά.
Το έχω πει στήν κριτική μου για την Άντζελα θά τό επισημάνω πάλι, ή κοπέλα δεν προσφέρεται για pse και πορνοστάρικα γαμήσια ή αγριαδες, είναι καθαρά για αγαπουλιστικο gfe πρόγραμμα, τί πάτε και τής ζητάτε ορισμένοι; δεν βλέπεται ότι δεν κάνει για τέτοιου είδους παιχνίδια;

Αντιθέτως αν φέρθητε με σεβασμό και ανθρώπινα θά πάρετε ότι μπορεί νά σάς δώσει πάντα σέ gfe στυλ όπου θά έχετε ένα όμορφο πιπινι με ωραίο σωματακι χωρίς σιλικόνες κλπ που θά γαμηθητε όμορφα σαν ζευγάρι και στο τέλος θά έρθει νά κουρνιάσει στήν αγκαλιά σάς.

:hi:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916

Σχετικά με την Άντζελα σέ χθεσινή μου συνέδρια μαζί της έχει βάλει κανονικά στο πρόγραμμα τής πίπα χωρίς σκουφάκι αν είστε όμως καθαροί και μυρωδατοι αλλά αεροπιπα δυστυχώς.
Επίσης προστέθηκε στήν τεχνική τής παιχνίδι με γλώσσα σέ κεφαλάκι και κορμό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο, τό προσπαθεί πάντως, πέρασμα από τά δίδυμα είχαμε με ρουφηγμα τίς μπάλες, όταν την ρώτησα πώς έμαθες να ρουφας έτσι ; μου απάντησε πελάτης μου είπε όταν ήρθα εδώ πώς γίνεται σωστά :embarrased: (ακούς κύριε @petergsp)

δεν θέλουμε σεβασμό στα γαμίσια! θέλουμε ξεφτιλίκια μέσα στο δωμάτιο! άει σιχτήρ πιά με τους σεβασμούς λές και θα πάμε σε οικογενειακό κυριάκατικο τραπέζι!!!!!!! γαμώ τους αγαπούληδες μου μέσα γαμώ!!!!!!!!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
δεν θέλουμε σεβασμό στα γαμίσια! θέλουμε ξεφτιλίκια μέσα στο δωμάτιο! άει σιχτήρ πιά με τους σεβασμούς λές και θα πάμε σε οικογενειακό κυριάκατικο τραπέζι!!!!!!! γαμώ τους αγαπούληδες μου μέσα γαμώ!!!!!!!!
Πάμε πάλι..... άλλη μια.

Σεβασμός είναι νά σεβαστής κάποια σάν άνθρωπο καί όχι σάν ανθρωπάκι επειδή πληρώνεις μία υπηρεσία, αυτό ισχύει παντού κατανοητό νομίζω..... ή όχι;
Αν ψάχνεις ξεφτιλικια καί άλλα διάφορα μπορείς να τά βρεις άλλου επίσης γνωστό.....

Τώρα αν κάποιος είναι ή θεωρήτε αγαπουλης επειδή σέβεται καί συμπεριφέρεται ανθρώπινα σέ μια εκδιδόμενη καί εννοώ ότι δεν είναι μουντρουχος αγροίκος άξεστος κλπ.... σέ πληροφορω αγαπητέ ότι έχει χάσει από τά αποδυτήρια καί ρωτά οποία εκδιδόμενη θέλεις. Εκτός αν αντιλαμβάνεσαι κάποια θέματα διαφορετικά οπότε άλλο αυτό.

Μετά αναρωτιόστε μερικοί γιατί ή εκδιδόμενη δεν ήταν σωστή στο δωμάτιο σε εσάς ενώ με κάποιους άλλους έκανε παπάδες ή όι περισσότερες σας βρωμάνε καί ξυνιζουν σε εμφάνιση καί υπηρεσίες.

Τροφή για σκέψη.....
Καλή συνέχεια.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.198
Πόντοι
2.836
Πάμε πάλι..... άλλη μια.

Σεβασμός είναι νά σεβαστής κάποια σάν άνθρωπο καί όχι σάν ανθρωπάκι επειδή πληρώνεις μία υπηρεσία, αυτό ισχύει παντού κατανοητό νομίζω..... ή όχι;
Αν ψάχνεις ξεφτιλικια καί άλλα διάφορα μπορείς να τά βρεις άλλου επίσης γνωστό.....

Τώρα αν κάποιος είναι ή θεωρήτε αγαπουλης επειδή σέβεται καί συμπεριφέρεται ανθρώπινα σέ μια εκδιδόμενη καί εννοώ ότι δεν είναι μουντρουχος αγροίκος άξεστος κλπ.... σέ πληροφορω αγαπητέ ότι έχει χάσει από τά αποδυτήρια καί ρωτά οποία εκδιδόμενη θέλεις. Εκτός αν αντιλαμβάνεσαι κάποια θέματα διαφορετικά οπότε άλλο αυτό.

Μετά αναρωτιόστε μερικοί γιατί ή εκδιδόμενη δεν ήταν σωστή στο δωμάτιο σε εσάς ενώ με κάποιους άλλους έκανε παπάδες ή όι περισσότερες σας βρωμάνε καί ξυνιζουν σε εμφάνιση καί υπηρεσίες.

Τροφή για σκέψη.....
Καλή συνέχεια.
Κάνε του ιδιαίτερα απο που να ψωνίζει όπως έγραψες.

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Παιδιά το ότι πληρώνουμε κάποια δεν σημαίνει ότι πρέπει να την ξεφτίλισουμε κιόλας σου προσφέρει μια υπηρεσία και για αυτήν πληρώνεις και μόνο!

Όπως έγραψε και ο professor συμφωνώ απόλυτα μαζί του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom