lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 5.646
Ναι από την περιγραφή της συνεδρίας φαίνεται ότι είχε δύο γύρους πίπαςΔιάβασα καλά;
2 συνεδρίες μόνο πίπα;
Ναι από την περιγραφή της συνεδρίας φαίνεται ότι είχε δύο γύρους πίπαςΔιάβασα καλά;
2 συνεδρίες μόνο πίπα;
Συμφωνω σε αυτό που λες .Μην είσαι απόλυτος, με μένα τα έδινε όλα το μιλφάκι, είναι να μην συμπαθήσει κάποιον μετά ανοίγουν όλες οι πόρτες του παραδείσου…
Θα προσθέσω αυτό που είπα στον @clonarius πριν.Ίσως και η συμπάθεια ανεβάζει την απόδοσηΣεβαστή ή διαφορετική άποψη τόν μελών αλλά θά συμφωνήσω με τόν @petergsp για την πίπα τής Ειρήνης.
Προσωπικά όσες φορές την έχω πάρει ή πίπα τής κάθε φορά καί καλύτερη, γλυψιμο σε κεφαλάκι, κορμό, παιχνίδια με την γλώσσα και πιπιλισμα στό κεφαλάκι, καί φυσικά τόν παίρνει όλον μέχρι σκασμου καί εκεί που στον έχει βεντουζωσει για τά καλά βάζει την γλώσσα, τά δυδιμα εννοείτε τά ρουφάει, γλύφει δίχως αύριο, καί στό τελείωμα δεν ξεφεύγει ούτε σταγόνα, αν δεν σέ ρουφήξει τελείως δεν φεύγει.
Γούστα είναι αυτά, καί τό βασικό την ιδρώνει την φανέλα.
Στο νήμα του παρόντος λάδομαγαζου δεν υπάρχει διαθέσιμος κώλος αυτή την εποχή ...Ωραία από πίπες κάποιοι πάτε καλά.
Κανένα κώλο ποιος γαμάει;
Μαζί σουτοση φασαρια ρε για μια συνεδρια ισως λιγο διαφορετικη απο τις αλλες?
.......
ηθελα να ειμαι αραχτος και να χαλαρωσω μεχρι τερμα.
.......
τις εμπειριες μας γραφουμε ολοι με το δικο του στυλ ο καθενας.
.......
ευτυχειτε συναδελφοι.
Σιγά μήν καθόμαστε νά απολογουμαστε στον καθένα πώς καί με τί τρόπο θά χύσουμε.τοση φασαρια ρε για μια συνεδρια ισως λιγο διαφορετικη απο τις αλλες?
οκ δεν πηδηξα αυτη τη φορα,αλλα ηταν επιλογη μου.
το αναφερω και δυο φορες στην κριτικη μου οτι το προτιμησα ετσι αυτη τη φορα και μου αρεσε καλυτερα κι απο το να κανω τον εργατη που λεμε.
το απολαυσα καλυτερα κι απο νορμαλ σεξ.
δεν ειναι δα και εγκλημα.
οσον αφορα την Ειρηνη και το σερβις της,θα συμφωνησω κι εγω με τους περισσοτερους οτι η γυναικα ερχεται στο δωματιο και δουλευει τα λεφτα της μεχρι τελευταιο ευρω.
ειναι ακουραστη,εργατρια του σεξ κανονικη,που για μενα δεν κωλωνει ουτε στις υψηλες στροφες,που δεν τις προτιμω και τοσο,πιο πολυ στο χαλαρο προτιμω εγω.
η πιπα της που γινεται τοσος λογος για μενα ειναι κορυφαια,σε αλλους μπορει να μην αρεσει,οκ γουστα ειναι αυτα και αν ψαξουμε και για λογους που μπορει να μην εχει την ιδια αποδοση στην πιπα ή στο προγραμμα γενικοτερα,τοτε θα μπορει ο καθενας μας να παραθεσει αρκετους. κι αυτο ισχυει για ολες τις κοπελλες.
στο σεξ που εχουμε κανει αλλες φορες που την εχω προτιμησει ειναι αρκετα συμμετοχικη και γενικα η εμπειρια μαζι της ειναι κατα τη δικη μου γνωμη πολυ καλη.
τωρα οι αποψεις και οι γνωμες αλλων μπορει να μην συμπιπτουν με τις δικες μου ή με του συνολου και οι εμπειριες μας να ειναι αλλουνου λιγες,αλλουνου περισσοτερες,αλλουνου με διαφορετικο στυλ κλπ,
αλλα προσωπικα εγω δεν ειμαι εδω για να το παιξω ''ο γαμιας'' και
''αυτος που χυνουν οι εκδιδομενες για παρτυ μου''.
το συμπερασμα που θελει να βγαλει ο καθε αναγνωστης της συζητησης,μπορει να το βγαλει διαβαζοντας ολες τις γνωμες και να ακολουθησει οποια νομιζει οτι τον καλυπτει και ταιριαζει στα θελω του.
ευτυχειτε συναδελφοι.
Εσύ γουσταρες σόλο κλαρίνο...τοση φασαρια ρε για μια συνεδρια ισως λιγο διαφορετικη απο τις αλλες?
οκ δεν πηδηξα αυτη τη φορα,αλλα ηταν επιλογη μου.
το αναφερω και δυο φορες στην κριτικη μου οτι το προτιμησα ετσι αυτη τη φορα και μου αρεσε καλυτερα κι απο το να κανω τον εργατη που λεμε.
το απολαυσα καλυτερα κι απο νορμαλ σεξ.
δεν ειναι δα και εγκλημα.
οσον αφορα την Ειρηνη και το σερβις της,θα συμφωνησω κι εγω με τους περισσοτερους οτι η γυναικα ερχεται στο δωματιο και δουλευει τα λεφτα της μεχρι τελευταιο ευρω.
ειναι ακουραστη,εργατρια του σεξ κανονικη,που για μενα δεν κωλωνει ουτε στις υψηλες στροφες,που δεν τις προτιμω και τοσο,πιο πολυ στο χαλαρο προτιμω εγω.
η πιπα της που γινεται τοσος λογος για μενα ειναι κορυφαια,σε αλλους μπορει να μην αρεσει,οκ γουστα ειναι αυτα και αν ψαξουμε και για λογους που μπορει να μην εχει την ιδια αποδοση στην πιπα ή στο προγραμμα γενικοτερα,τοτε θα μπορει ο καθενας μας να παραθεσει αρκετους. κι αυτο ισχυει για ολες τις κοπελλες.
στο σεξ που εχουμε κανει αλλες φορες που την εχω προτιμησει ειναι αρκετα συμμετοχικη και γενικα η εμπειρια μαζι της ειναι κατα τη δικη μου γνωμη πολυ καλη.
τωρα οι αποψεις και οι γνωμες αλλων μπορει να μην συμπιπτουν με τις δικες μου ή με του συνολου και οι εμπειριες μας να ειναι αλλουνου λιγες,αλλουνου περισσοτερες,αλλουνου με διαφορετικο στυλ κλπ,
αλλα προσωπικα εγω δεν ειμαι εδω για να το παιξω ''ο γαμιας'' και
''αυτος που χυνουν οι εκδιδομενες για παρτυ μου''.
το συμπερασμα που θελει να βγαλει ο καθε αναγνωστης της συζητησης,μπορει να το βγαλει διαβαζοντας ολες τις γνωμες και να ακολουθησει οποια νομιζει οτι τον καλυπτει και ταιριαζει στα θελω του.
ευτυχειτε συναδελφοι.
Ακαπελα πιπα κενει;Χθες μετά απο παρέλαση μερικών σαπιων δοκιμάστηκε τελικα το πιπινακι Άντζελα. Μόλις βρω χρόνο θα γράψω και αναλυτική κριτική. Φιλότιμο κοριτσάκι αξίζει τα λεφτά της. Σε όσους αρέσουν τα μικρά θα τους αρέσει σίγουρα. Περάστε άφοβα.
Ακαπελα δεν έκανε και δεν θα κάνει ποτέ , δεν τα γουστάρει τα άφιλτρα τσουτσουνια η μικρή , μπορεί να είναι κορμαρα και κωλαρα αλλά είναι ξενέρωτο το Άντζελακι ....Ακαπελα πιπα κενει;
Ακαπελα πιπα κενει;
Μια χαρά ακαπελη πιπα έκανε το μωρό και αυστηρά μόνο την πιπα. Πεντακάθαρη αυτή , πεντακάθαρος κι εγώ.Ακαπελα δεν έκανε και δεν θα κάνει ποτέ , δεν τα γουστάρει τα άφιλτρα τσουτσουνια η μικρή , μπορεί να είναι κορμαρα και κωλαρα αλλά είναι ξενέρωτο το Άντζελακι ....
Δυο διαφορετικες αποψεις,ρισκο μεγαλο, το μαγαζι αρχηζει να φερνει κοπελες που κανουν πιπα με καποτα, βλεπε κριτικη του Καλογερου για ναταλιΜια χαρά ακαπελη πιπα έκανε το μωρό και αυστηρά μόνο την πιπα. Πεντακάθαρη αυτή , πεντακάθαρος κι εγώ.
Μάλλον βλέπει όνειρα ο bourdeliaris , και είδε ότι του πηρε ακα πιπα η Άντζελα και ισως του το χαλασα, η Άντζελα το σιχαίνεται το ακα καυλι όπως και ότι δίνει πολύ επιφανιακα στοματοφιλα χωρις ιχνος καυλας , κοινός αποστειρώμενο program ...... τώρα αν έβαλε ακα πιπα μέσα στις γιορτές για δώρο Χριστουγεννων αυτό δεν τον γνωρίζω , και δεν πρόκειται να την ξαναπάρω διότι είναι ξενέρωτη στο δωμάτιο με υπηρεσίες κακου στούντιο η μικρή , δεν συγκρίνεται καν με τα 2 δυνατά χαρτιά του μαγαζιού , αυτά τα νέα και Καλή εβδομάδα εύχομαιΔυο διαφορετικες αποψεις,ρισκο μεγαλο, το μαγαζι αρχηζει να φερνει κοπελες που κανουν πιπα με καποτα, βλεπε κριτικη του Καλογερου για ναταλι