Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Σεβαστή ή διαφορετική άποψη τόν μελών αλλά θά συμφωνήσω με τόν @petergsp για την πίπα τής Ειρήνης.
Προσωπικά όσες φορές την έχω πάρει ή πίπα τής κάθε φορά καί καλύτερη, γλυψιμο σε κεφαλάκι, κορμό, παιχνίδια με την γλώσσα και πιπιλισμα στό κεφαλάκι, καί φυσικά τόν παίρνει όλον μέχρι σκασμου καί εκεί που στον έχει βεντουζωσει για τά καλά βάζει την γλώσσα, τά δυδιμα εννοείτε τά ρουφάει, γλύφει δίχως αύριο, καί στό τελείωμα δεν ξεφεύγει ούτε σταγόνα, αν δεν σέ ρουφήξει τελείως δεν φεύγει.
Γούστα είναι αυτά, καί τό βασικό την ιδρώνει την φανέλα.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Μην είσαι απόλυτος, με μένα τα έδινε όλα το μιλφάκι, είναι να μην συμπαθήσει κάποιον μετά ανοίγουν όλες οι πόρτες του παραδείσου…
Συμφωνω σε αυτό που λες .
Γιατί νομίζω ότι και η κάθε κοπέλα μπορεί να έχει τις συμπάθειες της οπότε οι επιδόσεις της ανεβαίνουν θεαματικά .

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Σεβαστή ή διαφορετική άποψη τόν μελών αλλά θά συμφωνήσω με τόν @petergsp για την πίπα τής Ειρήνης.
Προσωπικά όσες φορές την έχω πάρει ή πίπα τής κάθε φορά καί καλύτερη, γλυψιμο σε κεφαλάκι, κορμό, παιχνίδια με την γλώσσα και πιπιλισμα στό κεφαλάκι, καί φυσικά τόν παίρνει όλον μέχρι σκασμου καί εκεί που στον έχει βεντουζωσει για τά καλά βάζει την γλώσσα, τά δυδιμα εννοείτε τά ρουφάει, γλύφει δίχως αύριο, καί στό τελείωμα δεν ξεφεύγει ούτε σταγόνα, αν δεν σέ ρουφήξει τελείως δεν φεύγει.
Γούστα είναι αυτά, καί τό βασικό την ιδρώνει την φανέλα.
Θα προσθέσω αυτό που είπα στον @clonarius πριν.Ίσως και η συμπάθεια ανεβάζει την απόδοση
Επίσης αν οι επισκέψεις πολλαπλασιαστούν μπορεί και αυτό να έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Και σε μενα
προσωπικά η Ειρήνη σε κάθε νέα συνάντηση ήταν και πιο δοτική. Και προπάντων ακούραστη . Νομίζω ότι την ιδρώνει και πολύ τη φανέλα.
Υγ. Εννοείται ότι δεν δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες σε κοπέλες που δεν μας έδωσαν κάτι .

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.318
Πόντοι
22.886
200.gif

Η πίπα της Ειρήνης ...

Το κατέχει πράγματι το άθλημα το κορίτσι ,
δεν το θεωρώ κακό μία στις τόσες να καθήσεις άρχοντας και να απολαύσεις για μία ώρα ανελέητο κλαρίνο . :woldman:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.318
Πόντοι
22.886

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
τοση φασαρια ρε για μια συνεδρια ισως λιγο διαφορετικη απο τις αλλες?
οκ δεν πηδηξα αυτη τη φορα,αλλα ηταν επιλογη μου.
ηθελα να ειμαι αραχτος και να χαλαρωσω μεχρι τερμα.
το αναφερω και δυο φορες στην κριτικη μου οτι το προτιμησα ετσι αυτη τη φορα και μου αρεσε καλυτερα κι απο το να κανω τον εργατη που λεμε.
το απολαυσα καλυτερα κι απο νορμαλ σεξ.
δεν ειναι δα και εγκλημα.

οσον αφορα την Ειρηνη και το σερβις της,θα συμφωνησω κι εγω με τους περισσοτερους οτι η γυναικα ερχεται στο δωματιο και δουλευει τα λεφτα της μεχρι τελευταιο ευρω.
ειναι ακουραστη,εργατρια του σεξ κανονικη,που για μενα δεν κωλωνει ουτε στις υψηλες στροφες,που δεν τις προτιμω και τοσο,πιο πολυ στο χαλαρο προτιμω εγω.
η πιπα της που γινεται τοσος λογος για μενα ειναι κορυφαια,σε αλλους μπορει να μην αρεσει,οκ γουστα ειναι αυτα και αν ψαξουμε και για λογους που μπορει να μην εχει την ιδια αποδοση στην πιπα ή στο προγραμμα γενικοτερα,τοτε θα μπορει ο καθενας μας να παραθεσει αρκετους. κι αυτο ισχυει για ολες τις κοπελλες.
στο σεξ που εχουμε κανει αλλες φορες που την εχω προτιμησει ειναι αρκετα συμμετοχικη και γενικα η εμπειρια μαζι της ειναι κατα τη δικη μου γνωμη πολυ καλη.

τωρα οι αποψεις και οι γνωμες αλλων μπορει να μην συμπιπτουν με τις δικες μου ή με του συνολου και οι εμπειριες μας να ειναι αλλουνου λιγες,αλλουνου περισσοτερες,αλλουνου με διαφορετικο στυλ κλπ,
αλλα προσωπικα εγω δεν ειμαι εδω για να το παιξω ''ο γαμιας'' και
''αυτος που χυνουν οι εκδιδομενες για παρτυ μου''.
τις εμπειριες μας γραφουμε ολοι με το δικο του στυλ ο καθενας.
το συμπερασμα που θελει να βγαλει ο καθε αναγνωστης της συζητησης,μπορει να το βγαλει διαβαζοντας ολες τις γνωμες και να ακολουθησει οποια νομιζει οτι τον καλυπτει και ταιριαζει στα θελω του.

ευτυχειτε συναδελφοι. :hi:

anavATIous

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Κριτικές
20
Like
2.597
Πόντοι
1.196
.......
.......
.......
Μαζί σου :hi:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
το αναφερω και δυο φορες στην κριτικη μου οτι το προτιμησα ετσι αυτη τη φορα και μου αρεσε καλυτερα κι απο το να κανω τον εργατη που λεμε.

οσον αφορα την Ειρηνη και το σερβις της,θα συμφωνησω κι εγω με τους περισσοτερους οτι η γυναικα ερχεται στο δωματιο και δουλευει τα λεφτα της μεχρι τελευταιο ευρω.
ειναι ακουραστη,εργατρια του σεξ κανονικη,που για μενα δεν κωλωνει ουτε στις υψηλες στροφες,που δεν τις προτιμω και τοσο,πιο πολυ στο χαλαρο προτιμω εγω.
η πιπα της που γινεται τοσος λογος για μενα ειναι κορυφαια,σε αλλους μπορει να μην αρεσει,οκ γουστα ειναι αυτα και αν ψαξουμε και για λογους που μπορει να μην εχει την ιδια αποδοση στην πιπα ή στο προγραμμα γενικοτερα,τοτε θα μπορει ο καθενας μας να παραθεσει αρκετους. κι αυτο ισχυει για ολες τις κοπελλες.
στο σεξ που εχουμε κανει αλλες φορες που την εχω προτιμησει ειναι αρκετα συμμετοχικη και γενικα η εμπειρια μαζι της ειναι κατα τη δικη μου γνωμη πολυ καλη.

τωρα οι αποψεις και οι γνωμες αλλων μπορει να μην συμπιπτουν με τις δικες μου ή με του συνολου και οι εμπειριες μας να ειναι αλλουνου λιγες,αλλουνου περισσοτερες,αλλουνου με διαφορετικο στυλ κλπ,
το συμπερασμα που θελει να βγαλει ο καθε αναγνωστης της συζητησης,μπορει να το βγαλει διαβαζοντας ολες τις γνωμες και να ακολουθησει οποια νομιζει οτι τον καλυπτει και ταιριαζει στα θελω του.

Σιγά μήν καθόμαστε νά απολογουμαστε στον καθένα πώς καί με τί τρόπο θά χύσουμε.
Έτσι γουσταρες έτσι έπραξες τέλος.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686

Εσύ γουσταρες σόλο κλαρίνο...
Και ο Σαλέας τοπαιξε...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Χθες μετά απο παρέλαση μερικών σαπιων δοκιμάστηκε τελικα το πιπινακι Άντζελα. Μόλις βρω χρόνο θα γράψω και αναλυτική κριτική. Φιλότιμο κοριτσάκι αξίζει τα λεφτά της. Σε όσους αρέσουν τα μικρά θα τους αρέσει σίγουρα. Περάστε άφοβα.

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
Καλησπερα από ότι έχω καταλάβει εγω βαλεντινα και ειρηνη πλέον δεν παίζουν ίδιες μερες ετσι ώστε να σπάνε τα ραντεβού και να μένουν και για τα άλλα κοριτσια

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Χθες μετά απο παρέλαση μερικών σαπιων δοκιμάστηκε τελικα το πιπινακι Άντζελα. Μόλις βρω χρόνο θα γράψω και αναλυτική κριτική. Φιλότιμο κοριτσάκι αξίζει τα λεφτά της. Σε όσους αρέσουν τα μικρά θα τους αρέσει σίγουρα. Περάστε άφοβα.
Ακαπελα πιπα κενει;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Ακαπελα πιπα κενει;
Ακαπελα δεν έκανε και δεν θα κάνει ποτέ , δεν τα γουστάρει τα άφιλτρα τσουτσουνια η μικρή , μπορεί να είναι κορμαρα και κωλαρα αλλά είναι ξενέρωτο το Άντζελακι ....

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ακαπελα πιπα κενει;

Ακαπελα δεν έκανε και δεν θα κάνει ποτέ , δεν τα γουστάρει τα άφιλτρα τσουτσουνια η μικρή , μπορεί να είναι κορμαρα και κωλαρα αλλά είναι ξενέρωτο το Άντζελακι ....
Μια χαρά ακαπελη πιπα έκανε το μωρό και αυστηρά μόνο την πιπα. Πεντακάθαρη αυτή , πεντακάθαρος κι εγώ.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Μια χαρά ακαπελη πιπα έκανε το μωρό και αυστηρά μόνο την πιπα. Πεντακάθαρη αυτή , πεντακάθαρος κι εγώ.
Δυο διαφορετικες αποψεις,ρισκο μεγαλο, το μαγαζι αρχηζει να φερνει κοπελες που κανουν πιπα με καποτα, βλεπε κριτικη του Καλογερου για ναταλι

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
Δυο διαφορετικες αποψεις,ρισκο μεγαλο, το μαγαζι αρχηζει να φερνει κοπελες που κανουν πιπα με καποτα, βλεπε κριτικη του Καλογερου για ναταλι
Μάλλον βλέπει όνειρα ο bourdeliaris , και είδε ότι του πηρε ακα πιπα η Άντζελα και ισως του το χαλασα, η Άντζελα το σιχαίνεται το ακα καυλι όπως και ότι δίνει πολύ επιφανιακα στοματοφιλα χωρις ιχνος καυλας , κοινός αποστειρώμενο program ...... τώρα αν έβαλε ακα πιπα μέσα στις γιορτές για δώρο Χριστουγεννων αυτό δεν τον γνωρίζω , και δεν πρόκειται να την ξαναπάρω διότι είναι ξενέρωτη στο δωμάτιο με υπηρεσίες κακου στούντιο η μικρή , δεν συγκρίνεται καν με τα 2 δυνατά χαρτιά του μαγαζιού , αυτά τα νέα και Καλή εβδομάδα εύχομαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom