clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
καλά... η Ζωή έκανε και καραφούλ πρόγραμμα... μια χαρά θυμάμαι...Ειναι λογω των αποθεοτικων κριτικων! Μπροστα στη Ζωη αν θυμασαι,δεν λεει τιποτα!
καλά... η Ζωή έκανε και καραφούλ πρόγραμμα... μια χαρά θυμάμαι...Ειναι λογω των αποθεοτικων κριτικων! Μπροστα στη Ζωη αν θυμασαι,δεν λεει τιποτα!
δεν εχεις δικιο νομιζω. η Ζωη ηταν οντως πολυ καλη στο προγραμμα της και μαλιστα ηταν και υπερπληρες το προγραμμα,αλλα και σημερα η Βαλεντινα δεν υπολειπεται καθολου. μονο αναλ δεν προσφερει. σε ολα τα αλλα ειναι αστερι. και εμφανισιακα για τα γουστα μου ειναι πολυ καλυτερη απο τη Ζωη.Ειναι λογω των αποθεοτικων κριτικων! Μπροστα στη Ζωη αν θυμασαι,δεν λεει τιποτα!
Εγώ θέλω μαρτα σαλοναρισμα και νά τρέμουν και τά πόμολα από την καύλα.δεν εχεις δικιο νομιζω. η Ζωη ηταν οντως πολυ καλη στο προγραμμα της και μαλιστα ηταν και υπερπληρες το προγραμμα,αλλα και σημερα η Βαλεντινα δεν υπολειπεται καθολου. μονο αναλ δεν προσφερει. σε ολα τα αλλα ειναι αστερι. και εμφανισιακα για τα γουστα μου ειναι πολυ καλυτερη απο τη Ζωη.
ναι ρε φιλε. ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.Εγώ θέλω μαρτα σαλοναρισμα και νά τρέμουν και τά πόμολα από την καύλα.
λίγο βαριά στα πόδια μοναχά...ναι ρε φιλε. ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.
Αλλα δυνατή στο πρόγραμμα της.λίγο βαριά στα πόδια μοναχά...
Τι μας θυμησες τώρα...Εγώ θέλω μαρτα σαλοναρισμα και νά τρέμουν και τά πόμολα από την καύλα.
Την είχα δει πρώτη φορά σέ σαλοναρισμα και κοιτούσα σάν τόν χάνο με την Σοφία νά με έχει ρωτήσει δύο τρεις φορές θά περάσεις ?ναι ρε φιλε. ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ.
Κάτι παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί στο ίδρυμα μέχρι τώρα.Τι μας θυμησες τώρα...
Μιας που πιάσαμε τα περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαίς να προσθέσω και ΚΙΡΑ ...Την είχα δει πρώτη φορά σέ σαλοναρισμα και κοιτούσα σάν τόν χάνο με την Σοφία νά με έχει ρωτήσει δύο τρεις φορές θά περάσεις ?
Κάτι παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί στο ίδρυμα μέχρι τώρα.
Έχουμε φτάσει νά αναπολούμε τά παλιά αντί να γίνει καμία ανανέωση δυνατή γιατί με δύο τρεις καλές μόνο δεν βγαίνειΜιας που πιάσαμε τα περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαίς να προσθέσω και ΚΙΡΑ ...
Παπαπαπαπααα ρουφιχτρακι από τα λίγα !!
Αυτό ξαναπέστοΈχουμε φτάσει νά αναπολούμε τά παλιά αντί να γίνει καμία ανανέωση δυνατή γιατί με δύο τρεις καλές μόνο δεν βγαίνει
Ευτυχώς που υπάρχει και καμιά καβαντζα και την βγάζουμε όμορφα.
μια φορα την πετυχα μονο γαμω την ατυχια μου.Μιας που πιάσαμε τα περασμένα μεγαλεία και διηγωντας τα να κλαίς να προσθέσω και ΚΙΡΑ ...
Παπαπαπαπααα ρουφιχτρακι από τα λίγα !!
Σεμιναριακή πιπάρα η Κίρα μας , από φάτσα οι απόψεις διίστανται (εμένα μου άρεσε) αλλά ήταν μονίμως καυλωμένη και η γλώσσα της βαρούσε κόφτες ...ρε να μη μου τον ρουφήξει η Κίρα... έτσι έχασα και την Κίττυ από το Φ2...
άρε μέφαγε η ξενιτιά...
Ούτε Άννα υπάρχει . Η τωρινή Άννα δεν έχει σχέση με την παλιά .Ωραιααα που θυμηθηκαμεεεεε......
Τώρα καταλαβαινω ότι υπαρχει η Βαλεντίνα που είναι κατι σαν τη Μαρίνα σε εισαγωγικά, απο αποψη δυνατότητας επίσκεψης αναφέρω, άρα εκτος εμβέλειας και μετα Ειρήνη, Άννα, Ιλονα....
Και εδώ τελειώνουν τα καλά , έχω δίκιο?
Προσπαθώ να συνοψίσω για λόγους πληροφόρησης.......
Φίλε μου τι λες για Regina από τα διαμάντια ?Ούτε Άννα υπάρχει . Η τωρινή Άννα δεν έχει σχέση με την παλιά
(Αν καί σπαμαρουμε εδώ)Φίλε μου τι λες για Regina από τα διαμάντια ?
Έχω δει την κριτική σου ....αλλά δείχνει μοντέλακι και το σκέφτομαι.