professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.100
- Πόντοι
- 11.096
Κάνε μια περιγραφή στο πορτοκάλι αν μπορείς, εκτός αν λες για άλλη απο Β που υπάρχει περιγραφή.Μόλις πέρασα, όλα καλά, ανοιχτό είναι!
Μόνο Βαλεντσια είχε ενδιαφέρον αλλά ήταν κλεισμένη. ...
δεν ξερω ρε φιλε.
αληθεια ειναι.Για Βαλεντίνα άκουσα και 3ωρο ραντεβού. Τα 2ωρα έχουν γίνει ο κανόνας.
Τι κτυπησες τρίωρο ??????αληθεια ειναι.
Απα πα πα ανήθικα πράγματα είναι αυτάδε
δεν ξερω ρε φιλε.
εγω μια φορα που ειχα παει,με ανεβασαν στον 3ο οροφο και μετα εφυγαν.
εκει που περιμενα να ερθει ο δικηγορος ακουγα απο διπλα φασαρια και ανησυχησα και μπηκα να δω τι γινεται και βρηκα μια να εχει ξαπλωσει στο δωματιο που εβαλες τη φωτο και με επιασε και μου εκανε ανηθικα πραγματα και εφυγα και δεν ξαναπατησα.
α να χαθεις ρε εσυ,αμεσως.Τι κτυπησες τρίωρο ??????
Μού αρέσει που ρωτάς τώρα καί εσύ.Τι κτυπησες τρίωρο ??????
κι εσυ μη χασεις.Μού αρέσει που ρωτάς τώρα καί εσύ.
Έλα μου ντε ,έχωΜού αρέσει που ρωτάς τώρα καί εσύ.
α να χαθεις ρε εσυ,αμεσως.
μη χασεις.
περιμενω τωρα που γυρισες να ''γεμισεις'' την πρωτη σελιδα με τα κατορθωματα σου.
και αργησες κιολας.
Ένα έχω να πω..... Είστε καί οι δύο σάς.... Θά κρεμαστούν πολλά στρινκακια, οι απουσίες θά είναι αισθητές στα μαγαζιά.κι εσυ μη χασεις.
Γαμωτο έχω χάσει μια νεαρή ασκούμενη δικηγόρο εκεί του γραφείου , Βικτώρια νομίζω την λένε με ειδίκευση στο πισωκολλητό δίκαιοΤι δέν είναι δηλαδή; κοίτα νά δείς πού μέ κορόιδευαν τόσο καιρό πού έψαχνα δικηγόρο.
Και με καποια διαλλειματα θέλω να πιστεύω.....γιατί εδώ βλέπω αστέρες του Σιρινακη......Τρείς ώρες με την ίδια… απαπα… προτιμώ μία ώρα με μία επί τρία…
όταν ξεκίνησα να πηγαίνω σε μασατζίδικα στο κέντρο... πχ Γ'Σεπτ25, Στ63 με την κα Καίτη, Μ28 με την Θεοδώρα και την Ζάνα... το πάλαι ποτέ... το 2004 την πρώτη φορά εθίστηκα που πήγα μέσα σε μια μέρα σε 5, και πέρασα σε όλα...Και με καποια διαλλειματα θέλω να πιστεύω.....γιατί εδώ βλέπω αστέρες του Σιρινακη......
Εντάξει εχει χιλιόμετρα η μηχανή.....αλλα αν κανεις τα σερβις στην ώρα τους...όταν ξεκίνησα να πηγαίνω σε μασατζίδικα στο κέντρο... πχ Γ'Σεπτ25, Στ63 με την κα Καίτη, Μ28 με την Θεοδώρα και την Ζάνα... το πάλαι ποτέ... το 2004 την πρώτη φορά εθίστηκα που πήγα μέσα σε μια μέρα σε 5, και πέρασα σε όλα...
σχεδόν 20 χρόνια πριν... απαπα...
πιθανόν να έχεις δίκιο... υπάρχει ΄ενα πρόβλημα επιλογής...Εντάξει εχει χιλιόμετρα η μηχανή.....αλλα αν κανεις τα σερβις στην ώρα τους...
Πάλι το 1χ3 είναι αισιόδοξο.....βέβαια με τα δικά σου κριτήρια δεν ξέρω αν υπάρχουν 3......
Ειναι λογω των αποθεοτικων κριτικων! Μπροστα στη Ζωη αν θυμασαι,δεν λεει τιποτα!πιθανόν να έχεις δίκιο... υπάρχει ΄ενα πρόβλημα επιλογής...
από το πρόσφατο ρόστερ των περασμένων Χριστουγέννων που ήμουν στην Αθήνα
θα ξαναέπαιρνα Ιλόνα με πλαστική στήθους παρακαλώ... και Τατιάνα που απ' ότι καταλαβαίνω αφήνεται μόνο σε πολύ λίγους... με την Ειρήνη δεν κλίκαρα καθόλου μου κάνει σε κασσέτα, με την Χριστίνα άιντε έκανα το ψυχικό, με την Βικτώρια μια φορά για το πιπινοστυλιάρι με τα πεταχτά αυτια΄ νομίζω είναι αρκετή...
όπως καταλαβαίνετε την Βαλεντίνα μόνο στο διάδρομο την πέτυχα... ελεύθερη ΠΟΤΕ!