dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 36.360
- Πόντοι
- 22.936
ΧμμμμμμμΈρχεται φίλε στις 11/5 και το σκέφτομαι.
Μπορεί να ξανακάνω τον κασκαντέρ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΧμμμμμμμΈρχεται φίλε στις 11/5 και το σκέφτομαι.
σιγά την Κίρα.....φάτσα τηγανόψωμο!!!!!!!!! τί να τις κάνω τις υπηρεσίες όταν το πρόσωπο της είναι σαν να έχει φάει σουτ διαγώνιο από κουσουλάκη σε σκληρό ντέρμπι στο παλιό καραισκάκη.....ρε να μη μου τον ρουφήξει η Κίρα... έτσι έχασα και την Κίττυ από το Φ2...
άρε μέφαγε η ξενιτιά...
Οκ, περι ορεξεως... Η ζωη εκανε γαμιση για ολους το ιδιο ,για ωραιους και ασχημους! Η βαλεντινα γαμιεται αναλογα με την εμφανιση του αντρα, καρατσεκαρισμενο και με φιλους εξωθεσμικους!δεν εχεις δικιο νομιζω. η Ζωη ηταν οντως πολυ καλη στο προγραμμα της και μαλιστα ηταν και υπερπληρες το προγραμμα,αλλα και σημερα η Βαλεντινα δεν υπολειπεται καθολου. μονο αναλ δεν προσφερει. σε ολα τα αλλα ειναι αστερι. και εμφανισιακα για τα γουστα μου ειναι πολυ καλυτερη απο τη Ζωη.
Άρα ορισμένοι από εδώ είναι ομορφόπαιδαΟκ, περι ορεξεως... Η ζωη εκανε γαμιση για ολους το ιδιο ,για ωραιους και ασχημους! Η βαλεντινα γαμιεται αναλογα με την εμφανιση του αντρα, καρατσεκαρισμενο και με φιλους εξωθεσμικους!
Κάποιος μουρχεται στο μυαλόΆρα ορισμένοι από εδώ είναι ομορφόπαιδα![]()
Καί εμένα κάπου πάει μυαλό μου ονόματα δεν λέμεΚάποιος μουρχεται στο μυαλό![]()
Στην κυριολεξια ομορφοπαιδα απο οτι εχω δει που τρακαρουμε στις εισοδου των μαγαζιων!Άρα ορισμένοι από εδώ είναι ομορφόπαιδα![]()
οριστε,τι αλλο θες?ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια, είναι αλήθεια είμαι κούκλος και τις γαμάω όλες τέλεια...
πλην όμως την Βαλεντίνα δεν έχω καταφέρει να την γαμήσω... ακόμα...
Άλλον ξέρει ή Βαλεντίνα όμως....οριστε,τι αλλο θες?
ολοκληρη σελιδα στο φορουμ αφιερωμενη στην ομορφια σου.
ολοι για σενα μιλανε.
ε το αναπόφευκτο θα συμβεί και μετά θα την ρωτάς και θα σου λέει ποιός Πετράς?Άλλον ξέρει ή Βαλεντίνα όμως....![]()
Δες κριτική που ανέβηκε πρόσφατα.η Βικτώρια που εμφανίστηκε στο ΛΚ35 είναι η μικρή που χάσαμε από δω?
την είδα αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν πρόκειται για την ίδια...Δες κριτική που ανέβηκε πρόσφατα.
η Βικτώρια που εμφανίστηκε στο ΛΚ35 είναι η μικρή που χάσαμε από δω?
δεν ειναι η ιδια.την είδα αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν πρόκειται για την ίδια...
αξίζει όμως διερεύνησης...δεν ειναι η ιδια.
32 ετων γραφει ο συναδελφος για αυτη στο ΛΚ35,ενω η εδω Βικτωρια ηταν στα 22.
αυτα ειναι για τους νεους.αξίζει όμως διερεύνησης...
Γέρασες ρε?αυτα ειναι για τους νεους.
εγω πλεον βαριεμαι να τρεχω απο τη μια ακρη της Αθηνας στην αλλη για τετοια.
εχω επιλεξει οτι ειναι κοντα στην περιοχη που κινουμαι συνηθως.
οπως θες πεστο.Γέρασες ρε?