Αχ βρε peter, μου χάλασες το όνειρο! Με όσα διάβαζα εδώ για την Βικτώρια είχα την εικόνα ότι είναι κάτι το πολύ καλό... φεύ...
Αλλά δεν πειράζει, το 2023 θα μας φέρει πολλά νέα φρέσκα πιπινάκια, να τα μασουλήσουμε "χράτσα-χρούτσα" με το μασελάκι μας
κι εγω ετσι νομιζα χωρις να την εχω δει καν,αλλα μονο απο την κουβεντα εδω. τελος παντων παμε για αλλα.
Παίδες μην τα ξαναλέμε......το ίδρυμα είναι προς αποφυγήν λόγω μπάζων γριών ή πιπινιών άσχημων ή και ανέραστων.....γενικά τα μασατζίδικα πλην 3-4 καλών επιλογών είναι για τον πέοντα την τελευταία διετία-τριετία....
δεν εχεις δικιο,παλι εισαι λιγο υπερβολικος ή εστω πολυ απαιτητικος στα θελω σου και οχι απαιτητικος εκει που πρεπει,εννοωντας οτι δεν μπορεις να εχεις υπερβολικες απαιτησεις απο τετοιου ειδους μαγαζια.
αν θελει καποιος υπαρχουν αλλου αλλες επιλογες πολυ καλυτερες σε αλλη κατηγορια κοριτσιων.
καποτε οντως υπηρξαν καποιες καλυτερες επιλογες στα μασαζ,ακομα υπαρχουν μερικες,αλλα ηταν η εξαιρεση,οχι ο κανονας, και τοτε που λες η πλειοψηφια ηταν β' κατηγοριας κοπελλες.
οσο για τα μπαζα και γριες που λες, εδω δεν εχει μονο μιλφογκιλφ,εχει και πολλα περισσοτερα πιπινακια σε συγκριση με αλλα μαγαζια που σου ανεφερε κι ο τσικο στη γυρω περιοχη. αν πουμε δε για κεντρο ή νεο κοσμο κλπ,ασε καλυτερα,ουτε απ εξω.
Καλημερα,
Επειδη σκοπευω να παρω την ειρηνη, βοηθήστε με λιγο: τα παιρνει στο στομα;
δεν την εχω παρει,αλλα σε κριτικες γραφουν πως οχι δεν τα παιρνει και το αποφευγει με τροπο.