Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Γύρισε πάλι στο Λ23?
Ήταν μεταγραφή στο αδελφό καί σαλοναριζε μέ το κωλαρακι τής έξω.
Αν είναι ή γνωστή Τατιάνα μία μικρούλα.

Η τωρινή Τατιάνα πάντως δείχνει να είναι γύρω στα 30 χρ.
Πιθανολογω να είναι εκείνη που έγραψε ο Kaloeros.
Αν είναι όντως τότε μακριά κι αλάργα.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Επίσης και Ντιανα που τιμήθηκε.
Αξιοπρεπές milf.
Σύνολο 8 κορίτσια σήμερα.
Πήγα το πρωί 10.50 και περίμενε και αλλο συνάδελφος από 10.15 για την ιλονα όπως είπε η Σοφία.
Περίμενα στο παραβάν δίπλα και έρχεται και άλλος αγωνιστής που ήθελε την ιλονα.
μόλις των ενημερώνει η κυρία Σοφία ότι είναι κλεισμένη αρχίζει τα μπινελίκια μόνος τους όχι ρε πουστη μου τι πάθανε όχι ρε γαμω την ατυχία μου. Καλά έκλαψα απόλαυσα τον καφέ μου.
Επίσης η Βικτωρία κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις πχ σήμερα ίσως πήγαινε για 2 ώρες και αυτές προς απόγευμα.
Πάρε θύματα που πάτε και κάθεστε 40 λεπτά να περιμένετε για να γαμησετε.
Μήπως κουβαλούσε και σοκολατάκια ο τύπος;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Κίρα και Βαλεντίνα άφαντες πάντως…

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Χωρίς να θέλω να κόψω τον ενθουσιασμό κανενός, απο ότι έχω καταλάβει σε αυτο το μαγαζι εχει κάποιες που αυτη είναι η δουλειά τους και κάποιες που κάνουν guest εμφανίσεις. Εγω προτείνω για λόγους υγείας την πρωτη κατηγορία.......
Κατα τα αλλα μεγάλα παιδιά είμαστε....

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.725
Πόντοι
5.946
Χωρίς να θέλω να κόψω τον ενθουσιασμό κανενός, απο ότι έχω καταλάβει σε αυτο το μαγαζι εχει κάποιες που αυτη είναι η δουλειά τους και κάποιες που κάνουν guest εμφανίσεις. Εγω προτείνω για λόγους υγείας την πρωτη κατηγορία.......
Κατα τα αλλα μεγάλα παιδιά είμαστε....
Για σπάστο λίγο… είναι κάποιες λίγο πιό ρομαντικές;

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Βλέπω ότι είναι κάποιες που είναι εκεί κάθε μέρα π.χ. Ριτα, Μαρία κλπ. Και είναι κάποιες άλλες που εμφανίζονται κάποιες μερες π.χ. η Νταρια που ανταλλάξαμε σχόλια κάνει και αλλη «κανονική» δουλειά και το Λαγουμιτζή είναι τα εξτρα. Σε τετοια αναφέρομαι.....και επειδή βλέπω ότι και άλλες υπάρχουν μερες που λείπουν. Π.χ. Ειρήνη......
Αυτο εμένα για ένα τέτοιο μαγαζι δεν μου ακούγεται πολυ νορμαλ. Αν ηταν μεταξύ Λαγουμιτζή και Συγγρου δεν θα το σχολίαζα αλλα δεν ακούγεται τέτοιο....
Σε άλλο μαγαζι που ειμαι τακτικός πελάτης, το ρόστερ είναι συγκεκριμένο και καθημερινό, οι κοπέλες περνάνε μηνιαία τεστ κλπ.
Ελπιζω να το «έσπασα» αρκετα.....
Αν πάλι κάνω λαθος όπως ειπα μεγάλα παιδιά είστε, αγνοείτε το σχόλιο...

• Like
Αντιδράσεις: baroc

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Βλέπω ότι είναι κάποιες που είναι εκεί κάθε μέρα π.χ. Ριτα, Μαρία κλπ. Και είναι κάποιες άλλες που εμφανίζονται κάποιες μερες π.χ. η Νταρια που ανταλλάξαμε σχόλια κάνει και αλλη «κανονική» δουλειά και το Λαγουμιτζή είναι τα εξτρα. Σε τετοια αναφέρομαι.....και επειδή βλέπω ότι και άλλες υπάρχουν μερες που λείπουν. Π.χ. Ειρήνη......
Αυτο εμένα για ένα τέτοιο μαγαζι δεν μου ακούγεται πολυ νορμαλ. Αν ηταν μεταξύ Λαγουμιτζή και Συγγρου δεν θα το σχολίαζα αλλα δεν ακούγεται τέτοιο....
Σε άλλο μαγαζι που ειμαι τακτικός πελάτης, το ρόστερ είναι συγκεκριμένο και καθημερινό, οι κοπέλες περνάνε μηνιαία τεστ κλπ.
Ειρήνη..... :smitten::smitten:

• Like
Αντιδράσεις: baroc

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.315
Πόντοι
22.886
Συγνώμη για να καταλάβω . Δηλαδή ποιες κοπέλες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν ΣΜΝ .
Αυτές που τις χύνουν στο στόμα καθημερινά , 7 φορές την εβδομάδα από 7-8 μπαρμπάδες ή μία κοπέλα που τα ρουφάει μία φορά την εβδομάδα .
Πάντα βάσει πιθανοτήτων ρωτάω .

Τελευταία τροποποίηση:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Συγνώμη για να καταλάβω . Δηλαδή ποιες κοπέλες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν ΣΜΝ .
Αυτές που τις χύνουν στο στόμα καθημερινά , 7 φορές την εβδομάδα από 7-8 μπαρμπάδες ή μία κοπέλα που τα ρουφάει μία φορά την εβδομάδα .
Πάντα βάσει πιθανοτήτων ρωτάω .
Αυτές που δεν έχουν έλεγχο και χαρτιά και εμφανίζονται όποτε ναναι......
Πρόταση μου, να προτιμάς τις επαγγελματίες, όπου και αν είναι....
Το σχόλιο έγινε, ο καθένας αποφασίζει.....να βοηθάει και το πάνω κεφάλι λίγο....

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Αξίζει ή μιλφαρα μέσα, τόν βρέχω σάν άνθρωπος, προσωπική άποψη πάντα.
ειναι η μόνη που αξίζει εκεί μέσα από τις παλιές αλλά νομίζω και συνολικά από τις καινούριες....με μια μικρή επιφύλαξη

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.013
Πόντοι
81
μπορεί να έχεις δίκιο γιαυτα που λες αλλά υπάρχει και μια κατηγορία που δεν έβαλες κάποιες διαλέγουν μερες που πάνε και ίσως με αυτά που βγάζουν δεν θέλουν η ίδιες άλλες μερες δουλειάς σου λέει θα βγάλω μια βδομάδα 2000 λέω έτσι ένα ποσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom