You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.118
- Πόντοι
- 11.096
Με έβαλες σε σκέψεις πονηρές, από τα λεγόμενα πρέπει όντως να είναι δυνατό δίδυμο, αξίζει εξερεύνησηςδιπλο με Βαλεντινα-Ιλονα.
αξια ανεκτιμητη. πρεπει να το ψαξω.
προς το παρον μια χαρα πηγε η συνεδρια μου με Ιλονα σημερα.
geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
επειδη εχω μπερδευτει
τελικα χριστινα με κριστινα ειναι η ιδια;
τα μαγαζια ειναι αδερφακια;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.118
- Πόντοι
- 11.096
Ή ίδια είναι την βάφτισε ό @petergsp Κριστίνα τις νά μήν μπερδευτουμε με παλιά Χριστίνα.επειδη εχω μπερδευτει
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα εδώ δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη για μονόμπαλο.....εσύ ψαχνεις και για παρτουζες?Υπαρχει καποια κοπελα που ν αξιζει γ παρτουζα απο το συγγεκριμενο μαγαζι;;;;
Μπορει να την εμπνευσει το ομαδικο πνευμα και να ανεβασει αποδοση κατακορυφααχαχαχαχαχαχαχαχαχα εδώ δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη για μονόμπαλο.....εσύ ψαχνεις και για παρτουζες?
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.500
- Πόντοι
- 22.886
Τύπε μου το δύσκολο δεν είναι να βρεις το τηλέφωνο , το δύσκολο είναι να βρεις την μαρίνα !Να ειστε καλά ρε παίδες. Στην αναζητηση του χάρτη δεν έχει τηλ. Ομολογώ οτι για Μαρίνα θα ήθελα αλλα επειδή δεν παίζει να βρω ώρα, θα πάω για Σοφία
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Ποιο είναι πιο δύσκολο να βρεις τη Μαρίνα ή να σου ανοίξουν στο Σίλβερ?Τύπε μου το δύσκολο δεν είναι να βρεις το τηλέφωνο , το δύσκολο είναι να βρεις την μαρίνα !
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
λάθος δίλημμα....το σωστό είναι να βρείς την Μαρίνα ή ο Πανθρακικός να πάρει το τσάμπιονς λήγκ?Ποιο είναι πιο δύσκολο να βρεις τη Μαρίνα ή να σου ανοίξουν στο Σίλβερ?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.118
- Πόντοι
- 11.096
Παρούσες σήμερα Ρίτα, Αναστασία, Αγγελική, Μελινα, Τατιάνα και........... Ειρήνη που τιμήθηκε δέοντος για άλλη μια φορά με τίς καλύτερες εντυπώσεις.
Τόν εβρεξα σάν άνθρωπος χωρίς μα και μου, χωρίς κλεψίματα και άλλες πονηραδες.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.749
- Πόντοι
- 41.813
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγαααααλος.Παρούσες σήμερα Ρίτα, Αναστασία, Αγγελική, Μελινα, Τατιάνα και........... Ειρήνη που τιμήθηκε δέοντος για άλλη μια φορά με τίς καλύτερες εντυπώσεις.
Λέει το τραγούδι,όχι εγώ.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.118
- Πόντοι
- 11.096
Εγώ φταίω που κάθε φορά είναι και καλύτερη?Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγαααααλος.
Λέει το τραγούδι,όχι εγώ.
Υπέκυψα τό ομολογώ αδυναμίες είναι αυτές
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Σάββατο έκανα επίσκεψη με έναν φίλο που πήρε Ειρήνη και εγώ Χριστίνα..
Καί η δύο περάσαμε καλά..
Αλλά θέλω Ειρήνη τώρα μια και η περιγραφή τού φίλου με καύλωσε..
Όχι ότι Χριστίνα δε άξιζε..
Ανέβασα κριτική.
Ανέβασα κριτική.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
Κάτσε με την Χριστίνα, η Ειρήνη παίζει κασέτα… και το βυζί είναι πέτρα σιλικόνη… καλή πίπα βέβαια αλλά με τα ψεύτικα βογγητά όταν σε πιπώνει εγώ προσωπικά δεν τα πήγα καλά…Σάββατο έκανα επίσκεψη με έναν φίλο που πήρε Ειρήνη και εγώ Χριστίνα..
Ανέβασα κριτική.
lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
Κάτσε με την Χριστίνα, η Ειρήνη παίζει κασέτα… και το βυζί είναι πέτρα σιλικόνη… καλή πίπα βέβαια αλλά με τα ψεύτικα βογγητά όταν σε πιπώνει εγώ προσωπικά δεν τα πήγα καλά…
Ακριβώς έτσι.
Χριστίνα που χω πάρει κι εγώ έχω μείνει φουλ ικανοποιημένος.
Ειρήνη, ενώ είναι αρχοντομιλφάρα και φαίνεται και καλό παιδί, είναι καθαρά επαγγελματίας με βογγητά, κτλ.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.500
- Πόντοι
- 22.886
Πρώτη επίσκεψη στο ίδρυμα για το 2023 σήμερα . Καβατζωσα για άλλη μια φορά Βικτώρια , αφού 11 και 1 δευτερόλεπτο τηλεφώνησα στην Σοφία για ραντεβού .
Πολλά ονόματα μου είπε σήμερα , συγκράτησα ιλονα , Ρίτα , Χριστίνα , ειρήνη , Βικτώρια .
Η μικρή και πάλι απέδωσε τα αναμενόμενα , θα ακολουθήσει κριτική .
Πολλά ονόματα μου είπε σήμερα , συγκράτησα ιλονα , Ρίτα , Χριστίνα , ειρήνη , Βικτώρια .
Η μικρή και πάλι απέδωσε τα αναμενόμενα , θα ακολουθήσει κριτική .
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Επισκεψη στο χωρο εκτονωσης και χαλαρωσης με επιλογη σε μελαχρινό στυλιαράκι περιπου 1,65 με ωραιο χαμογελο και οδοντοστοιχία.
Περιπου 30-35 χρονών με απουσια τατουαζ , ωραιο στητο κωλαρακι και μετριο στηθος για πιπίλισμα πιο πολυ παρα για χουφτωμα..
Εισοδος και κατευθειαν μπαλαμουτι και γλωσσοφιλα παθιασμενα . Γονατισε και τον πηρε στο στομα με εμενα καθιστό στον καναπέ.
Της ζητησα να μου φορεσει καποτα μετα απο αρκετη περιποίηση σε πουτσο και αρχιδογλύψιμο τη μετεφερα στο κρεββατι.
Για μιση ωρα δεν τον εβγαλα απο μέσα της, ετριβε τη κλειτορίδα της πανω μου βογγωντας σε cow, τη γυρισα πισωκολλητο πλαγιαστο, μεγγενη στα μπουτια,τέρμα μπρουμητο πιστονίδι και τελος σε αγαπησιαρικο ιεραποστολικό.
Τα οιστρογόνα ειχανε πιασει ταβάνι και ιδρωνε σα δαμάλα σε εκσταση.
Πανω εκει ακουστηκαν και τα πρωτα Боже мой (θεέ μου) και господин (Κύριε) με τα υγρα της να έχουν φτασει στη καλλιρόης.
Τα υπολοιπα δεν εχουν μεγαλη σημασια απλως ταιριαξαμε με τη κοπελα και βγηκε χημεια.
Καποτε ειχαν ρωτησει τον μεγαλο Νικο Γκάλη μετα απο νικη επι της Ιταλιας αν ηταν η πιο ευτυχισμενη στιγμη της καριερας του και απάντησε Ναι μεχρι το επομενο παιχνιδι...
Οποτε, Ναι ηταν το καλυτερο μου γαμησι στο Ιδρυμα μέχρι το επόμενο.
ΥΓ. Το ονομα της κοπελας δεν αναφερεται σκοπιμα.
Δεν υπαρχει λόγος αν και οι γνωστες θα καταλάβουν.
Περιπου 30-35 χρονών με απουσια τατουαζ , ωραιο στητο κωλαρακι και μετριο στηθος για πιπίλισμα πιο πολυ παρα για χουφτωμα..
Εισοδος και κατευθειαν μπαλαμουτι και γλωσσοφιλα παθιασμενα . Γονατισε και τον πηρε στο στομα με εμενα καθιστό στον καναπέ.
Της ζητησα να μου φορεσει καποτα μετα απο αρκετη περιποίηση σε πουτσο και αρχιδογλύψιμο τη μετεφερα στο κρεββατι.
Για μιση ωρα δεν τον εβγαλα απο μέσα της, ετριβε τη κλειτορίδα της πανω μου βογγωντας σε cow, τη γυρισα πισωκολλητο πλαγιαστο, μεγγενη στα μπουτια,τέρμα μπρουμητο πιστονίδι και τελος σε αγαπησιαρικο ιεραποστολικό.
Τα οιστρογόνα ειχανε πιασει ταβάνι και ιδρωνε σα δαμάλα σε εκσταση.
Πανω εκει ακουστηκαν και τα πρωτα Боже мой (θεέ μου) και господин (Κύριε) με τα υγρα της να έχουν φτασει στη καλλιρόης.
Τα υπολοιπα δεν εχουν μεγαλη σημασια απλως ταιριαξαμε με τη κοπελα και βγηκε χημεια.
Καποτε ειχαν ρωτησει τον μεγαλο Νικο Γκάλη μετα απο νικη επι της Ιταλιας αν ηταν η πιο ευτυχισμενη στιγμη της καριερας του και απάντησε Ναι μεχρι το επομενο παιχνιδι...
Οποτε, Ναι ηταν το καλυτερο μου γαμησι στο Ιδρυμα μέχρι το επόμενο.
ΥΓ. Το ονομα της κοπελας δεν αναφερεται σκοπιμα.
Δεν υπαρχει λόγος αν και οι γνωστες θα καταλάβουν.
Λαγ23. Εγκαινιάσαμε ανώνυμες σχολιοκριτικές οπότε κ παίρνω τη σκυτάλη. Μελαχρινή λεπτή. Ρωσόφωνη. Λίγο μασαζαάκι για προθέρμανση κ βουρ στο ψητό. Πάθος. Γλωσσόφιλα. Ρούφηξε ακάποτα καραμέλωσε. Την έγλειψα αλύπητα πάνω κ κάτω. Δάχτυλα παντού. Έβρεξε τα σεντόνια. Έλεγε διαφορά στα ρωσικά. Παραδόθηκε. Την έβαλα κάτω κ με γερά χτυπήματα σε δύο στάσεις τελείωσα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Καλύτερα για μένα να μην ποστάρετε τίποτα τύποι.
Αηδία καταντήσατε.
Αηδία καταντήσατε.
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.500
- Πόντοι
- 22.886
1 μέλος και 9 ματάκηδες αυτή την στιγμή παρακολουθούν το νήμα .Καλύτερα για μένα να μην ποστάρετε τίποτα τύποι.
Αηδία καταντήσατε.
Καλά κάνουν τύπε μου .
Στο τέλος θα τα γράφουμε και κορακιστικα