clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.739
- Πόντοι
- 5.946
από αύριο να πας για τις μοντελοπιπίνες!Θα πάω για καλικάντζαρος αμεσσα .
από αύριο να πας για τις μοντελοπιπίνες!Θα πάω για καλικάντζαρος αμεσσα .
Θα μάθω πρώτα γιατί αν δε είναι Πιπινες θα τις απολύσωαπό αύριο να πας για τις μοντελοπιπίνες!
Παίζουν και φλογέραΑύριο αναμένει 3 πιπινια, 19-20.
Μοντελακια.
Θα είναι για τις μέρες των Χριστουγέννων μόνο.
Να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι.
Μαζί με μασάζ θα λένε και τα κάλαντα.
Αν έρχονται από την χιονισμένη βόρεια Ευρώπη, χμμμ... Κουραμπιεδάκια ...!Χμμμμ...
Μελομακάρονακια ....
Πότε θα κάνουμε καταδρομική ?Αν έρχονται από την χιονισμένη βόρεια Ευρώπη, χμμμ... Κουραμπιεδάκια ...!
Νομίζω ότι πρέπει άμεσα να βουτήξουμε τα μουστάκια μας μέσα στην άχνη ζάχαρη, έτσι για το έθιμο !Πότε θα κάνουμε καταδρομική ?
Τώρα που μπήκαν δώρα , επιδόματα θα έχει τρελή κίνηση , τα μπαρμπάδια και οι "επισκέπτες" θα κάνουν ουρά.Νομίζω ότι πρέπει άμεσα να βουτήξουμε τα μουστάκια μας μέσα στην άχνη ζάχαρη, έτσι για το έθιμο !
Σουρ ! και πμΤώρα που μπήκαν δώρα , επιδόματα θα έχει τρελή κίνηση , τα μπαρμπάδια και οι "επισκέπτες" θα κάνουν ουρά.
Τηλέφωνο κυρά Σοφία και βουρ !
Σε τι γλώσσα, θα λένε τα κάλαντα, μαν?Αύριο αναμένει 3 πιπινια, 19-20.
Μοντελακια.
Θα είναι για τις μέρες των Χριστουγέννων μόνο.
Να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι.
Μαζί με μασάζ θα λένε και τα κάλαντα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπερδέψουμε τις γλώσσες μας ..Σε τι γλώσσα, θα λένε τα κάλαντα, μαν?
Μόνο αυτές είναι σήμερα ?Μαρία , Μελίνα , Ιλονα , Ντάλια , Τατιάνα .
Η Βικτώρια ήταν χθες , σήμερα όχι .
Τι κάνουμε τώρα , τον βρέχουμε ή όχι
Και άλλη μία , δεν θυμάμαι όνομαΜόνο αυτές είναι σήμερα ?
Τατιανα ειναι η γνωστη που ειχε γραψει κριτικη ο Kaloeros?Μαρία , Μελίνα , Ιλονα , Ντάλια , Τατιάνα .
Η Βικτώρια ήταν χθες , σήμερα όχι .
Τι κάνουμε τώρα , τον βρέχουμε ή όχι
Για πες φιλε μου καμια πλητοφορια για ντιανια.Επίσης και Ντιανα που τιμήθηκε.
Αξιοπρεπές milf.
Σύνολο 8 κορίτσια σήμερα.
Πήγα το πρωί 10.50 και περίμενε και αλλο συνάδελφος από 10.15 για την ιλονα όπως είπε η Σοφία.
Περίμενα στο παραβάν δίπλα και έρχεται και άλλος αγωνιστής που ήθελε την ιλονα.
μόλις των ενημερώνει η κυρία Σοφία ότι είναι κλεισμένη αρχίζει τα μπινελίκια μόνος τους όχι ρε πουστη μου τι πάθανε όχι ρε γαμω την ατυχία μου. Καλά έκλαψα απόλαυσα τον καφέ μου.
Επίσης η Βικτωρία κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις πχ σήμερα ίσως πήγαινε για 2 ώρες και αυτές προς απόγευμα.
ας ηξερα ποιος που.....ς εγραψε καλη κριτικη για την Ιλονα τοσο νωρις.
μονο αυτο να ηξερα,μονο.
θα τον πηδηξω τον καρ....λη την αλλη φορα.
Γύρισε πάλι στο Λ23?Τατιανα ειναι η γνωστη που ειχε γραψει κριτικη ο Kaloeros?
Από τις 10.15?Επίσης και Ντιανα που τιμήθηκε.
Αξιοπρεπές milf.
Σύνολο 8 κορίτσια σήμερα.
Πήγα το πρωί 10.50 και περίμενε και αλλο συνάδελφος από 10.15 για την ιλονα όπως είπε η Σοφία.
Περίμενα στο παραβάν δίπλα και έρχεται και άλλος αγωνιστής που ήθελε την ιλονα.
μόλις των ενημερώνει η κυρία Σοφία ότι είναι κλεισμένη αρχίζει τα μπινελίκια μόνος τους όχι ρε πουστη μου τι πάθανε όχι ρε γαμω την ατυχία μου. Καλά έκλαψα απόλαυσα τον καφέ μου.
Επίσης η Βικτωρία κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις πχ σήμερα ίσως πήγαινε για 2 ώρες και αυτές προς απόγευμα.