asteris1973(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 598
- Πόντοι
- 301
Που την είδες?Και η πιπινα Βικτώρια επέστρεψε.
Που την είδες?Και η πιπινα Βικτώρια επέστρεψε.
Την Παρασκευή την είδα στο θεραπευτήριο.Που την είδες?
ευτυχως που προλαβα και πηρα το διωρακι μου με το κοριτσι.Τά λέγαμε πρίν μέρες με ρεγουλα όχι όλοι μαζί,δεν είναι για μία μέρα, εβδομάδα, μήνα ή κοπέλα αλλά νά έχει και συνέχεια.
Άμα θά την κάνει και αυτή με ελαφρά...... θά γκρινιάζουν μετά ότι έφυγε και αυτή κλπ.....
Μετά από εσένα που νά βρει χαρα, όλα τά ραντεβού τής φαίνονται ανούσιαευτυχως που προλαβα και πηρα το διωρακι μου με το κοριτσι.
ΜπορείΜετά από εσένα που νά βρει χαρα, όλα τά ραντεβού τής φαίνονται ανούσια
Προτείνω ένα δίωρο ακόμη για νά πάρει τά πάνω τού τό κορίτσι
Ξέρω ξέρωΜπορεί
Που ξέρεις;
Πεσανε τα δωρα και πητε φωτια η πουτανοαγορα! ΧεχεχεΣήμερα χαμός στο ίδρυμα ή Σοφία νά τρέχει πάνω κάτω με φουλ όλα τά δωμάτια.
Παρούσες Ρίτα, Αναστασία, Βαλεντίνα, Κριστίνα, ιλονα, Μελίνα, Μαρία, Τζούλια, νομίζω και Βικτώρια,Καί Γιούλα Καμιά ελεύθερη.
Επίσης στο nirvana τό ίδιο χαμός γεμάτα όλα τά δωμάτια και κλεισμένα ραντεβού στο υπόλοιπο τής ημέρας.
Την ώρα του τελικού σήμερα στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ, φαντάζομαι τουλάχιστον να ήταν πιο ήσυχα τα πράγματα !Σήμερα χαμός στο ίδρυμα ή Σοφία νά τρέχει πάνω κάτω με φουλ όλα τά δωμάτια.
Παρούσες Ρίτα, Αναστασία, Βαλεντίνα, Κριστίνα, ιλονα, Μελίνα, Μαρία, Τζούλια, νομίζω και Βικτώρια,Καί Γιούλα Καμιά ελεύθερη.
Επίσης στο nirvana τό ίδιο χαμός γεμάτα όλα τά δωμάτια και κλεισμένα ραντεβού στο υπόλοιπο τής ημέρας.
Λογικά ναι αλλά μπορεί να γαμουσαν μύστες με την τηλεόραση στο δωμάτιο έχει εξάλλου νά δείχνει ΜουντιάλΤην ώρα του τελικού σήμερα στο ΜΟΥΝΤΙΑΛ, φαντάζομαι τουλάχιστον να ήταν πιο ήσυχα τα πράγματα !
Σαν νά λέμε φαγητό χωρίς αλάτι.4 κορίτσια σήμερα χωρίς Ειρήνη και Βελεντινα. Αν συγκράτησα καλά τα ονόματα Ριτα, Μαρία, Αναστασία και μια αλλη. Όποτε ρυθμίστε το προγραμμα σας......
Λογικά ναι αλλά μπορεί να γαμουσαν μύστες με την τηλεόραση στο δωμάτιο έχει εξάλλου νά δείχνει Μουντι
Τα ξεμουνιασαν τα κουριτσα τα εριξαν νοκ αουτ!!!!4 κορίτσια σήμερα χωρίς Ειρήνη και Βελεντινα. Αν συγκράτησα καλά τα ονόματα Ριτα, Μαρία, Αναστασία και μια αλλη. Όποτε ρυθμίστε το προγραμμα σας......
Νάι αλλά δέν μάς είπες μέ ποία θά έκλεινες ραντεβού;χαμος παλι απο επισκεπτες σημερα το μαγαζι απο νωρις.
10 κοριτσια στο ροστερ,καμμια ελευθερη την ωρα που πηρα τηλεφωνο να κλεισω το ραντεβου μου ο καψερος.
μια ακομα νεα παρουσια πληροφορηθηκα οτι ηρθε 20 ετων. πρωτη της μερα σημερα.
δεν την ειδα φυσικα αφου δεν πηγα. τα μελη τρωμε πορτα εδω
αναμενουμε ρεπορταζ απο τα μελη που την ειδαν και τη δοκιμασαν.
Υ.Γ. καλα το ξερω οτι θα περιμενω τζαμπα.
περιεργεΝάι αλλά δέν μάς είπες μέ ποία θά έκλεινες ραντεβού;
Για νά ξέρουμε δηλαδή ποία δέν θά δούμε για καιρό....
και μεσα ειναι πολυ καλη.Πρόλαβα να δω Ιλονα που πήγανε σε δωματιο και εμφανησιακα ηταν πολυ καλή!