Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.751
Πόντοι
41.813
Η Βαλεντίνα είναι τόσο καλή όσο γράφετε??ποιος πήγε πρόσφατα κ την Πήρε??γτ θα την πάρω σήμερα κ έχω περίεργια.. γνώμη για Βαλεντίνα μύστες???
εχουμε γραψει αναλυτικα και με φωτορεπορταζ. δεν πας αδιαβαστος υποθετω.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
εχουμε γραψει αναλυτικα και με φωτορεπορταζ. δεν πας αδιαβαστος υποθετω.
Είναι σαν να μας έκανες πάσα ασίστ σαν τον Τσάβι χαχα μετά θα πάρω κ ειρήνη λογικά αύριο..κ αυτή δυνατό ε??απ' ότι λετε

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.751
Πόντοι
41.813
Είναι σαν να μας έκανες πάσα ασίστ σαν τον Τσάβι χαχα μετά θα πάρω κ ειρήνη λογικά αύριο..κ αυτή δυνατό ε??απ' ότι λετε
για Ειρηνη θα ρωτησεις τον προφεσορα.
εγω οποτε την ζητησα δεν μπορουσε και η Σοφια ελεγε ''μολις εφυγε ο κος καθηγητης,ελα σε τρεις μερες που θα συνελθει.''

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.120
Πόντοι
11.096
για Ειρηνη θα ρωτησεις τον προφεσορα.
εγω οποτε την ζητησα δεν μπορουσε και η Σοφια ελεγε ''μολις εφυγε ο κος καθηγητης,ελα σε τρεις μερες που θα συνελθει.''
Με έφαγες..... τήν πήρα καί εγώ 5,6,7 φορές και κάτι έγινε, κάτσε ακόμα δέν τήν ξέρω τώρα τήν μαθαίνω τήν κοπέλα :grin::grin:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.120
Πόντοι
11.096
Δες κριτική μού νά πάρεις μία ιδέα.
Έχει ύπαρξη καί βελτίωση στο κορίτσι, κάθε φορά και καλύτερη.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Με έφαγες..... τήν πήρα καί εγώ 5,6,7 φορές και κάτι έγινε, κάτσε ακόμα δέν τήν ξέρω τώρα τήν μαθαίνω τήν κοπέλα :grin::grin:
Μου φαίνεται καλύτερα ειρήνη να έπαιρνα.. Βαλεντίνα δε τρελάθηκα πολύ μέτρια.. σκέφτομαι τι κρεβάτι έκανα με Έλενα από Μπακνανά σε σχέση με αυτό κ έπαθα αμόκ

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Μου φαίνεται καλύτερα ειρήνη να έπαιρνα.. Βαλεντίνα δε τρελάθηκα πολύ μέτρια.. σκέφτομαι τι κρεβάτι έκανα με Έλενα από Μπακνανά σε σχέση με αυτό κ έπαθα αμόκ
Ελενα δυναμη!!!!

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.120
Πόντοι
11.096
Τί δέν πήγε καλά με τήν βαλεντίνα;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
είναι για πολύ λάιτ καταστάσεις αδερφέ. Αυτό είναι το πρόβλημα σχεδόν με όλες πλέον τις μασατζούδες πλην μαρίνας, ειρήνης(ως ένα βαθμό βέβαια), σοφίας(delight) , νάνσυς(nirvana) άντε και λίγο Βάνα από σίλβερ και Αντελίνας(με light υπηρεσίες). και μετά στόπ....μετά έχει μπάζα, μέτριες, μετριοκαλές, κακές, μετριοκακές σε συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.....όπου υπηρεσίες είναι το καλό μασάζ, το καλό γαμήσι με σκληράδα και ένταση από όλες τις τρύπες

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
είναι για πολύ λάιτ καταστάσεις αδερφέ. Αυτό είναι το πρόβλημα σχεδόν με όλες πλέον τις μασατζούδες πλην μαρίνας, ειρήνης(ως ένα βαθμό βέβαια), σοφίας(delight) , νάνσυς(nirvana) άντε και λίγο Βάνα από σίλβερ και Αντελίνας(με light υπηρεσίες). και μετά στόπ....μετά έχει μπάζα, μέτριες, μετριοκαλές, κακές, μετριοκακές σε συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.....όπου υπηρεσίες είναι το καλό μασάζ, το καλό γαμήσι με σκληράδα και ένταση από όλες τις τρύπες
Ξεχασες κ Έλενα μπακνανα που είναι επικ στο κρεβάτι κ μηχανη κ καύλα..τις άλλες δε τις ξέρω..α κ Ιουλία από..δε θυμάμαι

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
Ξεχασες κ Έλενα μπακνανα που είναι επικ στο κρεβάτι κ μηχανη κ καύλα..τις άλλες δε τις ξέρω..α κ Ιουλία από..δε θυμάμαι
Ναι και η Ιουλία δεν λέω....τουρμπάτη είναι αλλά για μένα είναι απλά οκ.....δε δίνει κώλο....δεν κάνει άλλου...τύπου τσαχπινιές......κάνει ένα πρόγραμμα τουρμπάτο αλλά πάνω από 2 φορές το βαριέσαι.....δεν σε εθίζει.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
γαμήσι με σκληράδα και ένταση

Το PSE είναι μια υπηρεσία που δεν την παρέχουν όλα τα κορίτσια.
Και σε κάθε περίπτωση ένας πελάτης το καλύτερο είναι να το δηλώνει πριν μπει στο δωμάτιο με το κορίτσι.
Ώστε να αποφεύγονται και οι φολες.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
Το PSE είναι μια υπηρεσία που δεν την παρέχουν όλα τα κορίτσια.
Και σε κάθε περίπτωση ένας πελάτης το καλύτερο είναι να το δηλώνει πριν μπει στο δωμάτιο με το κορίτσι.
Ώστε να αποφεύγονται και οι φολες.
ναι η διαφορά είναι ότι δεν την παρέχει ουδεμία στο λαγουμτζή, αλλά και να την προσέφερε εδώ που τα λέμε......δεν θα διάλεγα καμία από θέμα εμφάνισης....πλην ίσως της μιλφάρας ειρήνης.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Σου λεει η Σοφια οποτε τηλ οτι ειναι κλεισμενη μεχρι το βραδυ ολες τις μερες.Ποσο να αντεξη μια και εμπλοκη; Εχει πεση πολυ σε αποδωση,καμμια σχεση με ΖΩΗ λεμε!Ουτε μασαζ της συγκρινεται με Ελενα μπακνανα.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.120
Πόντοι
11.096
Σου λεει η Σοφια οποτε τηλ οτι ειναι κλεισμενη μεχρι το βραδυ ολες τις μερες.Ποσο να αντεξη μια και εμπλοκη; Εχει πεση πολυ σε αποδωση,καμμια σχεση με ΖΩΗ λεμε!Ουτε μασαζ της συγκρινεται με Ελενα μπακνανα.
Τά λέγαμε πρίν μέρες με ρεγουλα όχι όλοι μαζί,δεν είναι για μία μέρα, εβδομάδα, μήνα ή κοπέλα αλλά νά έχει και συνέχεια.
Άμα θά την κάνει και αυτή με ελαφρά...... θά γκρινιάζουν μετά ότι έφυγε και αυτή κλπ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom