Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Ετοιμαζόμαστε για έφοδο σε Βαλεντίνα
Περιμένουμε να μας πεις τη γνώμη σου τότε..Ετοιμαζόμαστε για έφοδο σε Βαλεντίνα
εχουμε γραψει αναλυτικα και με φωτορεπορταζ. δεν πας αδιαβαστος υποθετω.Η Βαλεντίνα είναι τόσο καλή όσο γράφετε??ποιος πήγε πρόσφατα κ την Πήρε??γτ θα την πάρω σήμερα κ έχω περίεργια.. γνώμη για Βαλεντίνα μύστες???
Είναι σαν να μας έκανες πάσα ασίστ σαν τον Τσάβι χαχα μετά θα πάρω κ ειρήνη λογικά αύριο..κ αυτή δυνατό ε??απ' ότι λετεεχουμε γραψει αναλυτικα και με φωτορεπορταζ. δεν πας αδιαβαστος υποθετω.
για Ειρηνη θα ρωτησεις τον προφεσορα.Είναι σαν να μας έκανες πάσα ασίστ σαν τον Τσάβι χαχα μετά θα πάρω κ ειρήνη λογικά αύριο..κ αυτή δυνατό ε??απ' ότι λετε
Με έφαγες..... τήν πήρα καί εγώ 5,6,7 φορές και κάτι έγινε, κάτσε ακόμα δέν τήν ξέρω τώρα τήν μαθαίνω τήν κοπέλαγια Ειρηνη θα ρωτησεις τον προφεσορα.
εγω οποτε την ζητησα δεν μπορουσε και η Σοφια ελεγε ''μολις εφυγε ο κος καθηγητης,ελα σε τρεις μερες που θα συνελθει.''
Δες κριτική μού νά πάρεις μία ιδέα.Είναι σαν να μας έκανες πάσα ασίστ σαν τον Τσάβι χαχα μετά θα πάρω κ ειρήνη λογικά αύριο..κ αυτή δυνατό ε??απ' ότι λετε
Μου φαίνεται καλύτερα ειρήνη να έπαιρνα.. Βαλεντίνα δε τρελάθηκα πολύ μέτρια.. σκέφτομαι τι κρεβάτι έκανα με Έλενα από Μπακνανά σε σχέση με αυτό κ έπαθα αμόκΜε έφαγες..... τήν πήρα καί εγώ 5,6,7 φορές και κάτι έγινε, κάτσε ακόμα δέν τήν ξέρω τώρα τήν μαθαίνω τήν κοπέλα
Ελενα δυναμη!!!!Μου φαίνεται καλύτερα ειρήνη να έπαιρνα.. Βαλεντίνα δε τρελάθηκα πολύ μέτρια.. σκέφτομαι τι κρεβάτι έκανα με Έλενα από Μπακνανά σε σχέση με αυτό κ έπαθα αμόκ
Τί δέν πήγε καλά με τήν βαλεντίνα;Μου φαίνεται καλύτερα ειρήνη να έπαιρνα.. Βαλεντίνα δε τρελάθηκα πολύ μέτρια.. σκέφτομαι τι κρεβάτι έκανα με Έλενα από Μπακνανά σε σχέση με αυτό κ έπαθα αμόκ
είναι για πολύ λάιτ καταστάσεις αδερφέ. Αυτό είναι το πρόβλημα σχεδόν με όλες πλέον τις μασατζούδες πλην μαρίνας, ειρήνης(ως ένα βαθμό βέβαια), σοφίας(delight) , νάνσυς(nirvana) άντε και λίγο Βάνα από σίλβερ και Αντελίνας(με light υπηρεσίες). και μετά στόπ....μετά έχει μπάζα, μέτριες, μετριοκαλές, κακές, μετριοκακές σε συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.....όπου υπηρεσίες είναι το καλό μασάζ, το καλό γαμήσι με σκληράδα και ένταση από όλες τις τρύπεςΤί δέν πήγε καλά με τήν βαλεντίνα;
Και η πιπινα Βικτώρια επέστρεψε.
Ξεχασες κ Έλενα μπακνανα που είναι επικ στο κρεβάτι κ μηχανη κ καύλα..τις άλλες δε τις ξέρω..α κ Ιουλία από..δε θυμάμαιείναι για πολύ λάιτ καταστάσεις αδερφέ. Αυτό είναι το πρόβλημα σχεδόν με όλες πλέον τις μασατζούδες πλην μαρίνας, ειρήνης(ως ένα βαθμό βέβαια), σοφίας(delight) , νάνσυς(nirvana) άντε και λίγο Βάνα από σίλβερ και Αντελίνας(με light υπηρεσίες). και μετά στόπ....μετά έχει μπάζα, μέτριες, μετριοκαλές, κακές, μετριοκακές σε συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.....όπου υπηρεσίες είναι το καλό μασάζ, το καλό γαμήσι με σκληράδα και ένταση από όλες τις τρύπες
Να και κάτι θετικόΚαι η πιπινα Βικτώρια επέστρεψε.
Ναι και η Ιουλία δεν λέω....τουρμπάτη είναι αλλά για μένα είναι απλά οκ.....δε δίνει κώλο....δεν κάνει άλλου...τύπου τσαχπινιές......κάνει ένα πρόγραμμα τουρμπάτο αλλά πάνω από 2 φορές το βαριέσαι.....δεν σε εθίζει.Ξεχασες κ Έλενα μπακνανα που είναι επικ στο κρεβάτι κ μηχανη κ καύλα..τις άλλες δε τις ξέρω..α κ Ιουλία από..δε θυμάμαι
γαμήσι με σκληράδα και ένταση
ναι η διαφορά είναι ότι δεν την παρέχει ουδεμία στο λαγουμτζή, αλλά και να την προσέφερε εδώ που τα λέμε......δεν θα διάλεγα καμία από θέμα εμφάνισης....πλην ίσως της μιλφάρας ειρήνης.Το PSE είναι μια υπηρεσία που δεν την παρέχουν όλα τα κορίτσια.
Και σε κάθε περίπτωση ένας πελάτης το καλύτερο είναι να το δηλώνει πριν μπει στο δωμάτιο με το κορίτσι.
Ώστε να αποφεύγονται και οι φολες.
Σου λεει η Σοφια οποτε τηλ οτι ειναι κλεισμενη μεχρι το βραδυ ολες τις μερες.Ποσο να αντεξη μια και εμπλοκη; Εχει πεση πολυ σε αποδωση,καμμια σχεση με ΖΩΗ λεμε!Ουτε μασαζ της συγκρινεται με Ελενα μπακνανα.Τί δέν πήγε καλά με τήν βαλεντίνα;
Τά λέγαμε πρίν μέρες με ρεγουλα όχι όλοι μαζί,δεν είναι για μία μέρα, εβδομάδα, μήνα ή κοπέλα αλλά νά έχει και συνέχεια.Σου λεει η Σοφια οποτε τηλ οτι ειναι κλεισμενη μεχρι το βραδυ ολες τις μερες.Ποσο να αντεξη μια και εμπλοκη; Εχει πεση πολυ σε αποδωση,καμμια σχεση με ΖΩΗ λεμε!Ουτε μασαζ της συγκρινεται με Ελενα μπακνανα.