Σόρρυ συμφορουμίτη αλλά διαφωνώ. Δεν έχεις δίκιο! Οι άλλες ΔΕΝ είναι κάτω του μετρίου! Δλδ πέρα από τις κοπέλες προσβάλεις και όλους όσους τους αρέσουν οι άλλες κοπέλες. ΟΚ, καταλαβαίνω ότι όλοι μας ανεξαιρέτως κρίνουμε υποκειμενικά την εμφάνιση. Αλλά υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά κριτήρια. Δλδ το εάν η κοπέλα έχει τα σωστά και τα ωραία στοιχεία στο σωματότυπο το συγκεκριμένο που θέλει ο καθένας. π.χ. από όσες έχω δει κατά καιρούς (όχι αναγκαστικά πρόσφατα) εμφανίσιμες θεωρώ τις Μάρτα, Μαρίνα, Ρίτα, Βίκυ, και επισημαίνω ότι αναφέρομαι στο συγκεκριμένο σωματότυπο της καθεμιάς τους. Αυτές θυμήθηκα προς το παρόν. Συγγνώμη εάν ξεχνώ κάποιες και δεν ενημερώνω σωστά και πλήρως, ή εάν δεν ξέρω τα ονόματα άλλων γυναικών ή εάν δεν τις έχω δει καν στο σαλόνι. Σίγουρα είναι σπάνιες/δυσεύρετες σε όλη την Γη οι τέλειες γυναίκες, που να τα έχουν όλα τέλεια στον κάθε συγκεκριμένο σωματότυπο και να έχουν τέλειο πρόσωπο, και όλα τέλεια πάνω τους. Γι αυτό και υπάρχουν η κσομετολογία, τα ινστιτούτα ομορφιάς, τα γυμναστήρια, κτλ. Αλλά κάτω από το μέτριο όλες οι άλλες ...με την καμία.