petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.890
- Πόντοι
- 41.813
ξανθια και νταρντανοπαχουλοκομψηΞανθιά είδα εγώ..
ξανθια και νταρντανοπαχουλοκομψηΞανθιά είδα εγώ..
η Μαιρη εχει φυγει μηνες τωρα μαζι με Λειλα.
καποια αλλη θα εννοεις
Απο οτι ξερω οχι αν δε σε ξερει δεν κλείνει ραντεβού. Γιατί απλούστατα πολλοί μπαγλαμάδες κλείνουν ραντεβού και τελικά η δεν εμφανίζονται καθόλου η ερχονται οτι ωρα τους καπνισει.Μια απλή ερώτηση: το συγκεκριμένο μαγαζι κλείνει ραντεβου αν δεν σε ξερει η Σοφια ονομαστικά και φατσικα? Έχω την εντυπωση πως δεν κλείνει........
Oneiro ήτανεΗ μαιρη η Λευκορωσία, μου θυμιζετε που έχει πάει?
Μαλλον κατι κανεις λαθος φιλε.Τα ιδια γραφω κι εγω εδω και καιρο..
Ενω ειμαι σοβαρος,καθαρος,ευγενικος πελατης και εχω παει στο μαγαζι 15 φορες σε ωρες οχι αιχμης ουτε μια φορα δεν εχω δει Μαρινα,Μαρτα απο το 2019 που τις ειχα πετυχει στο 40-42..Ουτε την Ζωη για την οποια λετε καλα λογια εχω δει ποτέ.
Και εγώ αυτό νομίζω.Ασε που καμιά φορά στο τηλέφωνο δεν καταλαβαινει...Μια απλή ερώτηση: το συγκεκριμένο μαγαζι κλείνει ραντεβου αν δεν σε ξερει η Σοφια ονομαστικά και φατσικα? Έχω την εντυπωση πως δεν κλείνει........
Μάρνη 28 τύπε...Η μαιρη η Λευκορωσία, μου θυμιζετε που έχει πάει?
Είδες την Αντζέλικα;Παίδες παρτε λίγο μια ανάσα !Ειμαι λαγουμτζη και δεν υπαρχει ουτε δωμάτιο ουτε κοπέλα ελεύθερη !!!
Καλά, δε νηστευει κάνεις;!!!Παίδες παρτε λίγο μια ανάσα !Ειμαι λαγουμτζη και δεν υπαρχει ουτε δωμάτιο ουτε κοπέλα ελεύθερη !!!
Αυτό πάντως που από τις 6 κοπέλες θα είναι ΠΑΝΤΑ με το ζόρι διαθέσιμες οι 2 με βάζει σε σκέψεις.Παίδες παρτε λίγο μια ανάσα !Ειμαι λαγουμτζη και δεν υπαρχει ουτε δωμάτιο ουτε κοπέλα ελεύθερη !!!
Αντζέλικα δεν υπήρχε .ρωτησα τη σεριφισσα (.η Σοφία δεν ηταν εκεί )Είδες την Αντζέλικα;