Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
προσωπικά Μαρίνα αλλά και η Σοφία το πάει το γράμμα μια χαρά
το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και με την Σοφία πάντως... να χτυπήσεις το κουδούνι αλεξιπτωτιστής και να την βρείς ελεύθερη δεν υπάρχει περίπτωση!
καλύτερα παίξε Τζόκερ!
κ ομως! Καλα οχι κουδουνι αλλα αν ειμαι εκει κοντα παιρνω τηλ και αν ειναι ελευθερη πεταγομαι :fuck1:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
ρε σεις , το ίδρυμα είναι "μαγαζί" , εννοείται ότι για να κρατάει έναν ικανο αριθμό κοριτσιών θα πρέπει να τις έχει ικανοποιημένες.

δεν μπορεί να φύγει εργαζόμενη το βράδυ χωρίς μεροκάματο...

έχεις 2-3 Α και σπρώχνει και τις Β , Γ δίπλα τους

θυμάμαι μου έλεγε μια από το Σ42 που τώρα έχει κατέβει στο καινούργιο, η οποία τώρα πάει καλά..., ότι είχε συμβεί πολλές φορές να φύγει χωρίς μεροκάματο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
clonarius πολυ σωστος
τα βαρια χαρτια σε ολες τις δουλειες ειναι δυσευρετα... ΝΟΜΟΣ
δεν προλαβαινουν να σαλοναρουν .... τρεχουν μεσα εξω
οποτε ο καθενας κανονιζει την πορεια του

• Like
Αντιδράσεις: Nipper

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.072
Πόντοι
2.846
Χτες Κυριακη απογευμα γνωρισα τη Ζωη! Δεν θελησα τιποτε αλλο παρα μονο σεξ με το που την ειδα. Κι αυτο εγινε. Μιλαμε για πληρες προγραμμα. Υπεροχο στοματικο με deepthroat, missionary και δυνατο πρωκτικο σε reverce cowgirl κατ επιλογην μου για να θαυμαζω τους ωραιους γλουτους της ωραιας Ζωιτσας αλλα και τα καλλιγραμμα στηθη της στον μεγαλο καθρεφρτη του δωματιου. Με τελειωσε με το στοματακι της. Ηταν υπεροχα και ευχαριστω τους εμπειρους και ειληκρινεις συναγωνιστες που με "επηρεασαν".

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Διάβασα ενδιαφέροντα στο φόρουμ, να πω και εγώ την άποψη μου:

Όλες οι κοπέλες πάνε για να δουλέψουν, και όχι για να κάθονται. Εάν κάθονται δεν πληρώνονται. Δεν έχουν μισθό, ούτε ημερομίσθιο. Άρα, όταν είναι ελεύθερες (δηλαδή δεν τους περιμένει δωμάτιο) σαλονάρουν.

Τις καλές σε κάθε επάγγελμα τις περιμένεις στην ουρά, ακόμη και εάν κλείσεις ραντεβού από τη στιγμή που το σύστημα δεν είναι αποκλειστικά με ραντεβού. Ωστόσο, το μαγαζί με ορθολογική πρόβλεψη και με σωστή διαχείριση μπορεί να εξομαλύνει τις ουρές. Η μεγάλη ζήτηση σημαίνει ότι μπορεί τη μέρα που θέλω εγώ να μην έχει κενό εκείνη.

Θυμήθηκα κάποιες «εμπειρίες» μου. Εγώ έμπαινα στο σαλόνι, και η κοπέλα είχε περάσει από τη Σοφία και θα έβγαινε για να πάει στο δωμάτιο. Μού συνέβη με τη Μαρίνα πρόσφατα, πριν κάποιο καιρό επίσης με άλλες δύο που δεν ξέρω τα ονόματα τους, αλλά και με τη Ρίτα που την είχα πρωτοδεί έτσι. Δεν σαλονάρανε προφανώς. Φεύγανε από υπογραφές και πήγαιναν στον επόμενο. Απλώς χαιρετηθήκαμε και τίποτα παραπάνω. Είναι προφανές ότι αυτό συμβαίνει συχνά με τις καλές. Τρέχουν να προλάβουν. Και προφανώς οι καλές είναι χωρίς έκπτωση στο χρόνο παραμονής, στις υπηρεσίες, στην καθαριότητα, στην περιποιημένη εμφάνιση, κτλ….

Πάμε και το (κάθε) μαγαζί μπορεί να προτείνει αυτές που είναι ελεύθερες εκείνη την ώρα. Εάν δεν θέλουμε, πρέπει να φεύγουμε. Προφανώς είναι εξαιρετικά απογοητευτικό κάτι τέτοιο, αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις?

Δεν λέω…Πάνω στην ένταση της δουλειάς (σε κάθε δουλειά!!!) μπορεί και να υπάρξουν αστοχίες. Δυστυχώς είναι και αυτό μέσα στη καθημερινότητα μας. Θεωρώ όμως γενικά ότι οι καλές είναι σωστές σε όλο το πλέγμα/πακέτο των υπηρεσιών τους. Το έχω ζήσει δηλαδή.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.775
Πόντοι
41.813
Χτες Κυριακη απογευμα γνωρισα τη Ζωη! Δεν θελησα τιποτε αλλο παρα μονο σεξ με το που την ειδα. Κι αυτο εγινε. Μιλαμε για πληρες προγραμμα. Υπεροχο στοματικο με deepthroat, missionary και δυνατο πρωκτικο σε reverce cowgirl κατ επιλογην μου για να θαυμαζω τους ωραιους γλουτους της ωραιας Ζωιτσας αλλα και τα καλλιγραμμα στηθη της στον μεγαλο καθρεφρτη του δωματιου. Με τελειωσε με το στοματακι της. Ηταν υπεροχα και ευχαριστω τους εμπειρους και ειληκρινεις συναγωνιστες που με "επηρεασαν".
η Ζωη ειναι κι αυτη μια απο τις καλες επιλογες.
την αλλη φορα κανε και μασαζ μαζι της και θα δεις κι εκει ποσο καλη ειναι.

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.072
Πόντοι
2.846
η Ζωη ειναι κι αυτη μια απο τις καλες επιλογες.
την αλλη φορα κανε και μασαζ μαζι της και θα δεις κι εκει ποσο καλη ειναι.
Επειδη δεν εκανα καθολου μασσαζ γιαυτο δεν εγραψα και κανονικη κριτικη. Θα επρεπε η να την αδικησω βαζοντας ενα μικρο βαθμο η να παραπληροφορησω βαθμολογοντας κατι που δεν συνεβη.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
η Βίκυ δουλεύει ακόμα? έχω μέρες να δω αναφορά στο όνομά της

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Ναι που είναι η Βίκυ;

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Μάγκες για να είναι κάποια εκεί, θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2-3 ραντεβού τη μέρα, διαφορετικά πάει άλλου. Όταν πάτε και σας λένε ότι οι καλές είναι στο δωμάτιο, μπορεί να είναι στην κουζίνα και να πίνουν καφέ, γιατί πρέπει να κάνουν ραντεβού και οι άλλες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μετά απο 3 εβδομάδες διακοπές με φιλοξενούνενό μου ρωσάκι αρχισα να νοιώθω σαν παντρεμένος.

Τα συμπτώματα της παθογενούς μονογαμίας αρχισαν να γίνονται εντονα.

Πέρασμα λοιπόν απο το στανταράκι μου στα μασατζίδικα.

Δούλευαν 7 κοπελες. Αγάπη, Αναστασία, Κάτια, Βίκη, 3 καινούργιες Αγγελική, Ευα, Μαριάνα, και... η Μάρτα.

Οσοι εγραψαν οτι η Μάρτα αποχωρησε εκαναν λάθος. Διακοπές ηταν η κοπέλα.

Ειχε πέσει πολύ δουλειά και όλες ήταν γυρω στις 6:00 που πέρασα στα δωμάτια. Μονες διαθέσιμες οι δυο νέες Αγγελική και Μαριάνα.

Η Αγγελικη μου φάνηκε πολύ νταρντάνα για τα γούστα μου.

Ετιμήθη η Μαριάνα με καλές εντυπώσεις. Περισσότερες λεπτομέρειες στη κριτική.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Ψήνομουν για Αγγελική αλλά πήρα Αγάπη γιατί την είχα αποθυμενο. Ψυχρές οι εντυπώσεις..

• Like
Αντιδράσεις: jpm

fickdich

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά την Μαρίνα την έχει δει κανείς

Trilala

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2021
Κριτικές
1
Like
810
Πόντοι
81
Ψήνομουν για Αγγελική αλλά πήρα Αγάπη γιατί την είχα αποθυμενο. Ψυχρές οι εντυπώσεις..
Αγγελική είναι η μελαχρινή νταρντανα με βυζαρες που δούλευε καυεχακη, μπακνανα κλπ?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Τις τελευταίες 3 βδομάδες λόγω κοντινής δουλειάς έκανα συνεχής επισκέψεις προς αναζήτηση δυνατών χαρτιών

Αποτέλεσμα: πλήρης αποτυχία. Μάλιστα λόγω βαρεμάρας για ψάξιμο μπήκα και 2 φορές με μέτρια αποτελέσματα..

Μαίρη, Μαρίνα και Ζωή δεν μου τις αναφέρανε ποτέ. Όταν μια φορά της είπα τσατισμένα ότι με αντιμετωπίζουν σαν πελάτη β, μου είπε απλά ότι όντως ήταν εκεί η Μαρίνα αλλά συνεχώς κλεισμένη

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.775
Πόντοι
41.813
Τις τελευταίες 3 βδομάδες λόγω κοντινής δουλειάς έκανα συνεχής επισκέψεις προς αναζήτηση δυνατών χαρτιών

Αποτέλεσμα: πλήρης αποτυχία. Μάλιστα λόγω βαρεμάρας για ψάξιμο μπήκα και 2 φορές με μέτρια αποτελέσματα..

Μαίρη, Μαρίνα και Ζωή δεν μου τις αναφέρανε ποτέ. Όταν μια φορά της είπα τσατισμένα ότι με αντιμετωπίζουν σαν πελάτη β, μου είπε απλά ότι όντως ήταν εκεί η Μαρίνα αλλά συνεχώς κλεισμένη
η Μαιρη εχει φυγει μηνες τωρα μαζι με Λειλα.
καποια αλλη θα εννοεις

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Stmen211

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2018
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
300
κατι τετοιες μαλακιες εκανε και στην Συγγρου: σου ελεγε οτι ειναι απασχολημενη και θα βγει σε καμμια ωρα, με σκοπο να σου πασαρει καμμια αλλη που δεν ειχε και μεγαλη ζητηση. αν της ελεγες "θα περιμενω δεν βιαζομαι", σε εβαζε στο μεσα σαλονακι, και ως δια μαγειας, μετα απο 5-10 λεπτα εμφανιζοταν η Μαρινα.
Όντως φίλε το είχα δει πολλές φορές αυτό στη Συγγρού

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom